Březen 7, 200916 r tak stou manžetou alias manželkou se to opakuje nějak často.To samé mi psala Janinka.Taky to tak přečetla To Laras:no jel bych,ale v tom počasí přece nebudeme naše mazly trápit kámo no ne?
Březen 7, 200916 r Jen 200km Vito nebo se pletu ??To my to mame vsude kousek at do Prahy nebo k vam 260km,ale to není problém za normálního počasí.
Březen 7, 200916 r Nene nechce je spat nas taky haja máš strach co?Že by zazvonil zvonek a tam stáli my všeci
Březen 7, 200916 r Autor Ani prd vis jak se na vas tesim kluci Uz se tesim az zase natocim spesl video ze Sumavy
Březen 7, 200916 r Ani prd vis jak se na vas tesim kluci Uz se tesim az zase natocim spesl video ze Sumavy já nejsem kluk Petříku na mě se netěšíš? :smich:
Březen 7, 200916 r jj Petříku budeš kameraman a musí to být suprové.To první video se mi líbilo.paráda
Březen 7, 200916 r já nejsem kluk Petříku na mě se netěšíš? :smich: Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape?
Březen 7, 200916 r Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape? Tak jo to ho omlouvá, protože myslím, že jak chlap nevypadám
Březen 7, 200916 r Tak jo to ho omlouvá, protože myslím, že jak chlap nevypadám no to teda rozhodně ne jestli můžu posoudit
Březen 7, 200916 r no to teda rozhodně ne jestli můžu posoudit ano můžeš, kdy půjdem zase do Tipsportu?
Březen 7, 200916 r Autor Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape? JJ vsak ja o Janince vim Ja uz chodil s dvema Janickama a mamka je taky Janicka Ja si zvyknu ... To vis byl jsem tady 4 ze Superbaku Kacer,Vassek,Sup a Ja
Březen 7, 200916 r JJ vsak ja o Janince vim Ja uz chodil s dvema Janickama a mamka je taky Janicka Ja si zvyknu ... To vis byl jsem tady 4 ze Superbaku Kacer,Vassek,Sup a Ja tak to jsem ráda, třeba budeš chodit i s třetí janičkou víš jak se to říká do třetice všeho dobrého i zlého
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.