Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mejdan? jedem Vicku? Tebe nechci Vsude se Me smejes na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 se ani nemuzu smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Marku Ahoj Jani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak stou manžetou alias manželkou se to opakuje nějak často.To samé mi psala Janinka.Taky to tak přečetla To Laras:no jel bych,ale v tom počasí přece nebudeme naše mazly trápit kámo no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nene nechce je spat nas taky haja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jen 200km Vito nebo se pletu ??To my to mame vsude kousek at do Prahy nebo k vam 260km,ale to není problém za normálního počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mas pravdu Vicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nene nechce je spat nas taky haja máš strach co?Že by zazvonil zvonek a tam stáli my všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ani prd vis jak se na vas tesim kluci Uz se tesim az zase natocim spesl video ze Sumavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ani prd vis jak se na vas tesim kluci Uz se tesim az zase natocim spesl video ze Sumavy já nejsem kluk Petříku na mě se netěšíš? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jj Petříku budeš kameraman a musí to být suprové.To první video se mi líbilo.paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já nejsem kluk Petříku na mě se netěšíš? :smich: Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Lary nedráždi ho.Víš že když se pořád směješ tak ho to ničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape? Tak jo to ho omlouvá, protože myslím, že jak chlap nevypadám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jo to ho omlouvá, protože myslím, že jak chlap nevypadám no to teda rozhodně ne jestli můžu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no to teda rozhodně ne jestli můžu posoudit ano můžeš, kdy půjdem zase do Tipsportu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hned jak budeš mít chuť a čas.Já tam můžu být každý den klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Petřík není zvyklý na to že tu je i opačné pohlaví.Jsi snad první jestli se nepletu,tak mu to chvilku trvá než to absorbuje,že chlape? JJ vsak ja o Janince vim Ja uz chodil s dvema Janickama a mamka je taky Janicka Ja si zvyknu ... To vis byl jsem tady 4 ze Superbaku Kacer,Vassek,Sup a Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 JJ vsak ja o Janince vim Ja uz chodil s dvema Janickama a mamka je taky Janicka Ja si zvyknu ... To vis byl jsem tady 4 ze Superbaku Kacer,Vassek,Sup a Ja tak to jsem ráda, třeba budeš chodit i s třetí janičkou víš jak se to říká do třetice všeho dobrého i zlého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak tak Petříku.Nebo i do čtveřice,pětice atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar děcka, to nám to tady pěkně kvete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar děcka, to nám to tady pěkně kvete... Ahojky Tebe ještě neznám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar děcka, to nám to tady pěkně kvete... Není Ti to blbý sem jít beze mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak tak Petříku.Nebo i do čtveřice,pětice atd Fpoho klidne bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.