vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj, bando. U nás je zataženo a mrholí. Malou jsme předali na noc babičce a tak budu dnes odpočívat. Zítra se už vrhnu na vnitřek auta, ať se zase blejská Jinak si užívejte volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar děcka, to nám to tady pěkně kvete... Není Ti to blbý sem jít beze mě to mě jako necháte v Octách samotnýho nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 čauky Luky.Jj počasí je teď hnusné asi všude,ale aspoň se jde zavřít do garáže a něco špekulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To máš dobrý, já garáž nemám. To bych tam hned byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Tebe ještě neznám :-) Musíš krapet na jih a poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Musíš krapet na jih a poznáš já jsem spokojená tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Není Ti to blbý sem jít beze mě Sorry Laďo, omlouvám se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hele navstevnici z jine zakladny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já jsem spokojená tady Tak doufám že budeš i na sraze v Beskydech když jsi spokojená nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hele navstevnici z jine zakladny Hospoda sem, hospoda tam, hospoda všude kam se podívám To víš, nám už nestačí jedna !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To je jasný, čím víc tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak uz jsem domky segra mne hodila svym nabusenym St domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to já vyrážím za deset minut do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak doufám že budeš i na sraze v Beskydech když jsi spokojená nahoře o sraze v Beskydech nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Hospoda sem, hospoda tam, hospoda všude kam se podívám To víš, nám už nestačí jedna !!! Maj recht pane hrábě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 o sraze v Beskydech nevim To je ale hrubý nedostatek a existenční chyba !!! Mám to v podpisu tak to hned napravit !!! (nebo TADY !!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Tebe ještě neznám :-) Čauky, já Tebe taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to jsou nám návštěvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To víš, v Brně je málo hospod tak se jdeme kouknout i jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no tak vítej hrábě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 áá Colombo nakukuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 že nechám děkovat za vřelé přijetí A zapíjet budeme až na SkodaHome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 že nechám děkovat za vřelé přijetí A zapíjet budeme až na SkodaHome není zač synku Chabry asi né,máme sraz Supů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.