Březen 7, 200916 r Ahoj, bando. U nás je zataženo a mrholí. Malou jsme předali na noc babičce a tak budu dnes odpočívat. Zítra se už vrhnu na vnitřek auta, ať se zase blejská Jinak si užívejte volna
Březen 7, 200916 r Zdar děcka, to nám to tady pěkně kvete... Není Ti to blbý sem jít beze mě to mě jako necháte v Octách samotnýho nebo co ?
Březen 7, 200916 r čauky Luky.Jj počasí je teď hnusné asi všude,ale aspoň se jde zavřít do garáže a něco špekulovat
Březen 7, 200916 r já jsem spokojená tady Tak doufám že budeš i na sraze v Beskydech když jsi spokojená nahoře
Březen 7, 200916 r hele navstevnici z jine zakladny Hospoda sem, hospoda tam, hospoda všude kam se podívám To víš, nám už nestačí jedna !!!
Březen 7, 200916 r Tak doufám že budeš i na sraze v Beskydech když jsi spokojená nahoře o sraze v Beskydech nevim
Březen 7, 200916 r Hospoda sem, hospoda tam, hospoda všude kam se podívám To víš, nám už nestačí jedna !!! Maj recht pane hrábě...
Březen 7, 200916 r o sraze v Beskydech nevim To je ale hrubý nedostatek a existenční chyba !!! Mám to v podpisu tak to hned napravit !!! (nebo TADY !!!)
Březen 7, 200916 r že nechám děkovat za vřelé přijetí A zapíjet budeme až na SkodaHome není zač synku Chabry asi né,máme sraz Supů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.