Březen 7, 200916 r nejaka seznamka tady ne? tadle sinorita je Viťě (asi) prej asi ty se nějak vyznáš nejsem náhodou Tvá?
Březen 7, 200916 r Jó tak to já nevím kde jste se spolu potkali a nebo na jaký akci jste spolu zapařili asi o trochu víc než by jste měli !!!
Březen 7, 200916 r Jó tak to já nevím kde jste se spolu potkali a nebo na jaký akci jste spolu zapařili asi o trochu víc než by jste měli !!! jsem si dělala srandu nechodím tady dlouho na forum a osobně znám jen Víťu a zbytek snad poznám v květnu na Šumavě :-)
Březen 7, 200916 r jsem si dělala srandu nechodím tady dlouho na forum a osobně znám jen Víťu a zbytek snad poznám v květnu na Šumavě :-) Já tady taky nejsu moc dlouho - jenom rok a nějaký drobný Tak na květen mám už plno, tam se Šumava už nevleze ani náhodou !!! Potom jedině Beskydy
Březen 7, 200916 r Tomáš, těší mě Ty brďo, tady to dneska žije. Dám si Jacka, přidá se někdo? ahojky Tome všechno nejlepší k dnešnímu svátku
Březen 7, 200916 r ano, ano tak brzy:-) papa Tak to teda taky přeju dobrou noc a zase někdy příště čau !!!
Březen 7, 200916 r Tome taky ti přeju všechno nejlepší,ale neodcházej od nás,Petřík sem dává takový fotky,že nemužeš jít pryč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.