Březen 10, 200916 r Ahoj kluci , u Nás je pod mrakem a včera dokonce sněžilo, tak jsme se šli s Víťou schovat do restauračního zařízení
Březen 10, 200916 r ahoj klucí a holčí Koukám, že je tu krásně mrtvo No aspoň toho nemám vždycky tolik na čtení Taky jsem zrovna pracovně vytížen... Luky, určo, pošli třeba na Jirku N a my se už dohodnem Tak na zdraví
Březen 10, 200916 r Autor Cauvec kluci u nas je pekne jedeme vytahnout supa a machrovat do mesta Pekny den Vecer tu budem
Březen 10, 200916 r Zdravím,dorazil sem domů a sem pěkně stahanej,vidím to na gaučing u televize. Jinak u nás ráno totální chumelenice a pak to ustalo,ale byl to mazec.
Březen 10, 200916 r Zdravím,dorazil sem domů a sem pěkně stahanej,vidím to na gaučing u televize.Jinak u nás ráno totální chumelenice a pak to ustalo,ale byl to mazec. Ahojky, napsala bych ti jménem, ale ještě nás nikdo nepředstavil :-) Jinak to počasí si tam nechte :-)
Březen 10, 200916 r Ahoj kluci,u nás to není o moc lepší,jednou svítí sluníčko ,pak prší ,nebo sněží,takže už se taky těšim až teploty budou aspon kolem 15stupnů
Březen 10, 200916 r Petříku,jak to vypadá s vlnovcem už je na autě? Upraveno Březen 10, 200916 r od delfyn
Březen 10, 200916 r Autor Petříku,jak to vypadá s vlnovcem už je na autě? Tatka ho uz koupil a v tydnu jde na auti doufam,ze se ztisi to neprijemne huceni u 1.9TDI
Březen 10, 200916 r Tak už máš rezervé na tu akci v Beskydech ??? ještě ne Víťa ještě neví jaké bude mít šichty a je docela možné, že by jsme tam jeli na otočku
Březen 10, 200916 r ... Vzhledem k tomu že to máte skoro za rohem tak i takhle by se dalo ale já už takový akce řeším na celej weekend ať z toho taky člověk něco má
Březen 10, 200916 r tak to máš pravdu jenže pokud mi nevýjde zrovna víkend volný tak dovolenou dostanu těžko,páč jednak si něco vybírám na náš sraz a jednak další volno musíme brát houfně v srpnu.
Březen 10, 200916 r ... Já to nemám rád takový to hromadný vybírání dovolený nebo nuceně nařízenou. Ale bohužel je hromada podniků kde to holt jinak nejde
Březen 10, 200916 r přesně tak.Doteď byl klid jenže krize je krize a musíme být rádi i za to málo. To Petřík:taky se dočkáš neboj
Březen 10, 200916 r Autor Ja budu mit takovou praci kde to bude jedno Keeez by Vito jak se jevi podvozek ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.