Březen 10, 200916 r přesně tak.Doteď byl klid jenže krize je krize a musíme být rádi i za to málo.To Petřík:taky se dočkáš neboj A bude i rád za to že se dočkal Každej podnik má svoje a když už tam jdeš tak s tím musíš holt počítat Upraveno Březen 10, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 10, 200916 r Autor Wow bre ty :) Drzim palecky To bylo kecu kdyz jsem Ti na Seci,posleze i v Chabrech rikal Vito uz jen podlozky, pera a je to kocka
Březen 10, 200916 r Autor Jj ... Bude Super No nic Bando jdu spat jsem majinekej jak tu nekdo rika ... a zitrejsi sichta je uz od 7h Mej Te se Kluci a Holčíí !
Březen 10, 200916 r Kluci píšete moc rychle já koukala pořád na stránku 56 a čekám až někdo napíše a Vy už jste na straně 57
Březen 10, 200916 r nooo tak v noci se má spát přeci ne.Tak jsem spal:) dobrá teda budu ti věřit, tak tady se loučím budu ještě chvíli vedle :-)
Březen 11, 200916 r Dobré ráno, otevírám hospodu. Stavím na kafe, čaj a vařím česnečku, včera bylo trochu divoko Přidá se někdo Jinak v Práglu olizuje teplota nulu a mrholí...další pěkný den Já se toho jara nedočkám
Březen 11, 200916 r dobré ráno kluci tady taky mrholí, tak ať se to teď vyřádí to počasí a na sraz by mohlo být hezky
Březen 11, 200916 r Dobré ráno fšem,jedno kofí prosím. to Hampejz: S tou česnečkou jsi měj přijíd v neděli,teď už jí nepotřebuju až přijdou samolepky od Lukyho,tak ti cinknu a někde se srazíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.