Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) přesně tak.Doteď byl klid jenže krize je krize a musíme být rádi i za to málo.To Petřík:taky se dočkáš neboj A bude i rád za to že se dočkal Každej podnik má svoje a když už tam jdeš tak s tím musíš holt počítat Editováno: 10. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zatím dobrý ale ještě nemám ty podložky.O víkendu by to mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Wow bre ty :) Drzim palecky To bylo kecu kdyz jsem Ti na Seci,posleze i v Chabrech rikal Vito uz jen podlozky, pera a je to kocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To byla kozička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no máš recht kámo ale to je marné.Vše ukázal až čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jj ... Bude Super No nic Bando jdu spat jsem majinekej jak tu nekdo rika ... a zitrejsi sichta je uz od 7h Mej Te se Kluci a Holčíí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kluci píšete moc rychle já koukala pořád na stránku 56 a čekám až někdo napíše a Vy už jste na straně 57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Trenuj Janii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Trenuj Janii neboj Petříku to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 o tom nepochybuji Cao ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Do toho se dostaneš - jak tady stíhat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 o tom nepochybuji Cao ... dobrou noc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To příjde samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To příjde samo... to každopádně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 dobrou noc :-) Taktéž dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobrou noc všem vespolek.Jani kdepak tě mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobrou noc všem vespolek.Jani kdepak tě mám.... já jsem tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hupky dupky do hajan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hupky dupky do hajan Ty už jdeš spát? co jsi dělal v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nooo tak v noci se má spát přeci ne.Tak jsem spal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nooo tak v noci se má spát přeci ne.Tak jsem spal:) dobrá teda budu ti věřit, tak tady se loučím budu ještě chvíli vedle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobré ráno, otevírám hospodu. Stavím na kafe, čaj a vařím česnečku, včera bylo trochu divoko Přidá se někdo Jinak v Práglu olizuje teplota nulu a mrholí...další pěkný den Já se toho jara nedočkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 dobré ráno kluci tady taky mrholí, tak ať se to teď vyřádí to počasí a na sraz by mohlo být hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobré ráno fšem,jedno kofí prosím. to Hampejz: S tou česnečkou jsi měj přijíd v neděli,teď už jí nepotřebuju až přijdou samolepky od Lukyho,tak ti cinknu a někde se srazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.