j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Tome,už se to nese.Já mám dneska celý den Cizineckou policii,taky se mi nechce,je to tam jak v Moskvě na nadráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 dobré ránko kamarádi tak dneska jsem se probudil v noci asi jenom 7x ted čekám na sestřčku a dostanu jednu do bříška na ředení krve a pak na kontrolu do špitálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj Jiříku,ty se máš,píchat hned poránu Nesu kávu i pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 zdááár Jiřiku,kéž by jsi měl pravdu s tím pícháním dneska by jsi se mohl zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) zdááár Jiřiku,kéž by jsi měl pravdu s tím pícháním dneska by jsi se mohl zastavit Jasně,teď musím dojet s klientama na CP a pak budu mít trochu volněji,tak ti cinknu a zastavil bych se.Počítám nějak kolem poledne,že by to mohlo klapnout. Editováno: 12. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jasně,teď musím dojet s klientama na CP a pak budu mít trochu volněji,tak ti cinknu a zastavil bych se.Počítám nějak kolem poledne,že by to mohlo klapnout. ok super,budu čekat.kolem poledne bych měl být na dispeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 OK,zavolám. Teď už se musím loučit,holt práce nepočká!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jasně a ofafrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jednu kávičku i pro mě. Pracovní den začíná a doufám, že i brzy skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dobré ráno kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dobré ráno kluci Krásné ráno i Tobě Janinko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Krásné ráno i Tobě Janinko... Tak jsem zase tady musím se naučit odhlašovat se jsem zvyklá na automatické odhlášení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to tady bohužel ještě nemáme... Jak se máš a co děláš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to tady bohužel ještě nemáme... Jak se máš a co děláš...? Mám se dobře a co dělám? zrovna si s Tebou píšu taky je u Vás tak hnusně? ráno tady chumelilo a dokonce byla bouřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Já se mám taky moc fajn, protože si pro změnu píšu s Tebou... U nás je kupodivu úplný azzuro, krásně čistá modrá obloha a sluníčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Já se mám taky moc fajn, protože si pro změnu píšu s Tebou... U nás je kupodivu úplný azzuro, krásně čistá modrá obloha a sluníčko... Jo , tak to se někdo má už aby bylo teplo :-) Ty jsi vlastně odkud, že budete mít sraz tady v Beskydech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jo , tak to se někdo má už aby bylo teplo :-) Ty jsi vlastně odkud, že budete mít sraz tady v Beskydech? No neboj, na východními čechami už je zase studená fronta přilezivší od západu a odpoledne už zase bude pěkně pršet... Já jsem ze severozápadního okraje Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No neboj, na východními čechami už je zase studená fronta přilezivší od západu a odpoledne už zase bude pěkně pršet... Já jsem ze severozápadního okraje Brna... No tak tady sněžilo snad na sraz v květnu bude hezky mě čeká jeden sraz ještě začátkem května v Jeseníkách , ale to zase máme sraz z jedné místnosti na lidech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No koukám, Ty se budeš srážet do aleluja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Taky bych chtěl letos objet pár srazíků, poslední dobou jsem to nějak zanedbával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No koukám, Ty se budeš srážet do aleluja... Ale to ne pojedu jen do Jeseníku, na Šumavu a do těch Beskyd nevím to záleží na Víťovi, ale jak už jsem psala tam by jsme jeli asi jen na otáčku :-) Ta Šumava vychází na sobotu my pojedem už asi v pátek ale ještě ve čtvrtek musím odvézt malého k babičce do Jeseníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Do těch Beskyd bych měl teoreticky jet taky, takže se tam nejspíš potkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Do těch Beskyd bych měl teoreticky jet taky, takže se tam nejspíš potkáme... pokud se poznáme tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 pokud se poznáme tak určitě No jestli budeš v tom sexy prádélku jako na Avataru, tak určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No jestli budeš v tom sexy prádélku jako na Avataru, tak určitě... Tak v tom určitě nebudu pak mrknu do PC a dam tady jinou fotku nějakou normálnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.