Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Tome,už se to nese.Já mám dneska celý den Cizineckou policii,taky se mi nechce,je to tam jak v Moskvě na nadráží.

dobré ránko kamarádi :) tak dneska jsem se probudil v noci asi jenom 7x ;) ted čekám na sestřčku a dostanu jednu do bříška na ředení krve a pak na kontrolu do špitálu ;)

Ahoj Jiříku,ty se máš,píchat hned poránu :p:p:p

Nesu kávu i pro tebe.

zdááár Jiřiku,kéž by jsi měl pravdu s tím pícháním lol:):) dneska by jsi se mohl zastavit :)

zdááár Jiřiku,kéž by jsi měl pravdu s tím pícháním lol:):) dneska by jsi se mohl zastavit :)

Jasně,teď musím dojet s klientama na CP a pak budu mít trochu volněji,tak ti cinknu a zastavil bych se.Počítám nějak kolem poledne,že by to mohlo klapnout.

Upraveno od j-novis

Jasně,teď musím dojet s klientama na CP a pak budu mít trochu volněji,tak ti cinknu a zastavil bych se.Počítám nějak kolem poledne,že by to mohlo klapnout.

ok super,budu čekat.kolem poledne bych měl být na dispeči :)

OK,zavolám.

Teď už se musím loučit,holt práce nepočká!!!!

jasně a ofafrně :)

Jednu kávičku i pro mě. Pracovní den začíná a doufám, že i brzy skončí :)

Dobré ráno kluci kol5

Dobré ráno kluci kol5

Krásné ráno i Tobě Janinko... kol5

Krásné ráno i Tobě Janinko... kol5

Tak jsem zase tady musím se naučit odhlašovat se jsem zvyklá na automatické odhlášení :smich:

Tak to tady bohužel ještě nemáme... ;)

Jak se máš a co děláš...?

Tak to tady bohužel ještě nemáme... ;)

Jak se máš a co děláš...?

Mám se dobře a co dělám? zrovna si s Tebou píšu :smich: taky je u Vás tak hnusně? ráno tady chumelilo a dokonce byla bouřka

Já se mám taky moc fajn, protože si pro změnu píšu s Tebou... ;) U nás je kupodivu úplný azzuro, krásně čistá modrá obloha a sluníčko... :palec2:

Já se mám taky moc fajn, protože si pro změnu píšu s Tebou... ;) U nás je kupodivu úplný azzuro, krásně čistá modrá obloha a sluníčko... :palec2:

Jo , tak to se někdo má už aby bylo teplo :-) Ty jsi vlastně odkud, že budete mít sraz tady v Beskydech?

Jo , tak to se někdo má už aby bylo teplo :-) Ty jsi vlastně odkud, že budete mít sraz tady v Beskydech?

No neboj, na východními čechami už je zase studená fronta přilezivší od západu a odpoledne už zase bude pěkně pršet... :feve:

Já jsem ze severozápadního okraje Brna... ;)

No neboj, na východními čechami už je zase studená fronta přilezivší od západu a odpoledne už zase bude pěkně pršet... :feve:

Já jsem ze severozápadního okraje Brna... ;)

No tak tady sněžilo snad na sraz v květnu bude hezky mě čeká jeden sraz ještě začátkem května v Jeseníkách , ale to zase máme sraz z jedné místnosti na lidech :-)

No koukám, Ty se budeš srážet do aleluja... lollollol

Taky bych chtěl letos objet pár srazíků, poslední dobou jsem to nějak zanedbával... ;)

No koukám, Ty se budeš srážet do aleluja... lollollol

Ale to ne pojedu jen do Jeseníku, na Šumavu a do těch Beskyd nevím to záleží na Víťovi, ale jak už jsem psala tam by jsme jeli asi jen na otáčku :-) Ta Šumava vychází na sobotu my pojedem už asi v pátek ale ještě ve čtvrtek musím odvézt malého k babičce do Jeseníku :)

Do těch Beskyd bych měl teoreticky jet taky, takže se tam nejspíš potkáme... :palec2:

Do těch Beskyd bych měl teoreticky jet taky, takže se tam nejspíš potkáme... :palec2:

pokud se poznáme tak určitě :smich:

pokud se poznáme tak určitě :smich:

No jestli budeš v tom sexy prádélku jako na Avataru, tak určitě... ;):palec2:

No jestli budeš v tom sexy prádélku jako na Avataru, tak určitě... ;):palec2:

Tak v tom určitě nebudu :smich: pak mrknu do PC a dam tady jinou fotku nějakou normálnější :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.