Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Paolo.007

Marfy.007

Máte oba dva nějaký zvláštní nebo speciální důvod ktomu, že ve všech postech měníte barvu písma?

Tohoto zvýraznění se používá, chcete-li něco ze svého postu "vypíchnout".

Nehledě na to, že při některém z pozadí se vaše písmo nemusí stát čitelné.

Prosím vraťte se ke standartní barvě.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky,chlapáci.Válím se doma,protože nějak není v tom novém roce co vozit.Snad se to během tohohle týdne rozběhne.Jinak jak psal Vick,po tom volnu to bude zas náročný se dostat do toho tempa.Hlavně schodit ty kila z těch chlebíčků,jednohubek a vánočního cukroví.Měj te se fajn a ať nám to jezdí v tom novém roce.

Odkaz ke komentáři

Paolo.007

Marfy.007

Máte oba dva nějaký zvláštní nebo speciální důvod ktomu, že ve všech postech měníte barvu písma?

Děkuji

... ano Bóbika .... nechci být standardní, chci mít zelené pozadí a na něm žluté písmo, pokud chceš číst můj příspěvek, změň si pozadí, od toho tu je ten výběr !!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Paolo.007

Marfy.007

Děkuji

Já už nechci NIC, B.L.B.E !

Odkaz ke komentáři

ještě nikdo nic nedostal. Dobře, teď jsou na celým fóru dva. Pak takhle bude chtít bejt zajímavej každej druhej a zblázníme se u z těch omalovánek.

slušně jsem poprosil zda-li by bylo možno navrátit se ke standardu

místo toho jsem nazván blbem

dám to do pravidel a hotovo

Odkaz ke komentáři

ještě nikdo nic nedostal. Dobře, teď jsou na celým fóru dva. Pak takhle bude chtít bejt zajímavej každej druhej a zblázníme se u z těch omalovánek.

slušně jsem poprosil zda-li by bylo možno navrátit se ke standardu

místo toho jsem nazván blbem

dám to do pravidel a hotovo

to je snad každého věc,co si nastaví,od toho to zde je,nebo se pletu????

Povolte jednu barevnou variantu a vyvarujete se problémům.....howk....

Odkaz ke komentáři

hlavně né žabomyší války a neřešit pí.oviny..... ;):);)

já nepíšu barvou písma, které se na některém nastavení stává nečitelné a když nefunguje rozumná domluva na slušné požádání, tak je mi líto.

A argument, že nemám číst co napsal je poněkud zcestný.

Odkaz ke komentáři

jeste bych dodal ze Petrikuv argument ze si vasi kluci stejne budou delat co chtej je totalne mimo, pokud se vam to nebude libit tak lze si udelat svoje forum preci :)

ja treba z ty zluty nic neprctu a i kdyz bych si rad ty komentare precetl musim si je jak blbec voznacovat...

takze defaultni barva pisma je spravne reseni ;)

Odkaz ke komentáři

for vittorio :

O.K. , O.K., ale proč ve svém podpisu prodáváš věci, nepatří to do sekce bazaru, kde si můžeš, dle pravidel, posunout inzerát na vrchní pozici maximálně jednou za 5 dní ? Co ty na to ? :angry: Celý rok vám nevadilo, jak u SUPERbáků probíhala diskuse, nikdy jste nikoho nekárali a nyní začínáte prudit, dobře, je to vaše fórum, já se podřídím pouze proto, že se zde chci potkávat s kamarády, které jsem poznal na srazu ..... :kol-136:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...