Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Paolo.007 Marfy.007 Máte oba dva nějaký zvláštní nebo speciální důvod ktomu, že ve všech postech měníte barvu písma? Tohoto zvýraznění se používá, chcete-li něco ze svého postu "vypíchnout". Nehledě na to, že při některém z pozadí se vaše písmo nemusí stát čitelné. Prosím vraťte se ke standartní barvě. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Bobíkuvezmutěna oční je fakt,že ta zelená je nečitelná při určitém nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Bobiku nemam to tady lehky u korejdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zase se dá hned poznat od koho příspěvek je, ta zelená je jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Nazdar chlapáci,všechny vás zdravím.Uf tak už jsem v rachotě.No řeknu vám,že nic s medem po takovém volnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Dobré ráno kucí................kurwa já cíííí jaro........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahojky,chlapáci.Válím se doma,protože nějak není v tom novém roce co vozit.Snad se to během tohohle týdne rozběhne.Jinak jak psal Vick,po tom volnu to bude zas náročný se dostat do toho tempa.Hlavně schodit ty kila z těch chlebíčků,jednohubek a vánočního cukroví.Měj te se fajn a ať nám to jezdí v tom novém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Co vy ale Ja :D Školááá ....Njn tak nejak dcl fpohode, jen ty cesty pres mesto v tom zasranym snehu :D Tatka stale bez prace neni kam jit Mejte se Pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 O prvním dnu v práci ani nemluvit. Nejdřív jsem přijel o 40 minut pozdějc (praha byla po večerním sněžení totál) a pak jsem přezouval fungl novou OII a nějak to origo hever neustál a obtisknul se do prahu. Radši bych se neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Paolo.007Marfy.007 Máte oba dva nějaký zvláštní nebo speciální důvod ktomu, že ve všech postech měníte barvu písma? Tohoto zvýraznění se používá, chcete-li něco ze svého postu "vypíchnout". Nehledě na to, že při některém z pozadí se vaše písmo nemusí stát čitelné. Prosím vraťte se ke standartní barvě. Děkuji ... ano Bóbika .... nechci být standardní, chci mít zelené pozadí a na něm žluté písmo, pokud chceš číst můj příspěvek, změň si pozadí, od toho tu je ten výběr !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 for all -> http://www.andelskaprasatka.cz/f1672 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Paolo.007Marfy.007 Máte oba dva nějaký zvláštní nebo speciální důvod ktomu, že ve všech postech měníte barvu písma? Tohoto zvýraznění se používá, chcete-li něco ze svého postu "vypíchnout". Nehledě na to, že při některém z pozadí se vaše písmo nemusí stát čitelné. Prosím vraťte se ke standartní barvě. Děkuji Já už nechci NIC, B.L.B.E ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 děkuji, když to jinak nejde, bude to v pravidlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To mam udelovat klukum varovani za barevne psani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ještě nikdo nic nedostal. Dobře, teď jsou na celým fóru dva. Pak takhle bude chtít bejt zajímavej každej druhej a zblázníme se u z těch omalovánek. slušně jsem poprosil zda-li by bylo možno navrátit se ke standardu místo toho jsem nazván blbem dám to do pravidel a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jasne no,ale ber ze Nasi kluci si stejne budou delat co chtej a je docela ulitle jim davat ban za to,ze si pisou barevne :D Tak zrus tuto funkci pro cele forum a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ještě nikdo nic nedostal. Dobře, teď jsou na celým fóru dva. Pak takhle bude chtít bejt zajímavej každej druhej a zblázníme se u z těch omalovánek.slušně jsem poprosil zda-li by bylo možno navrátit se ke standardu místo toho jsem nazván blbem dám to do pravidel a hotovo to je snad každého věc,co si nastaví,od toho to zde je,nebo se pletu???? Povolte jednu barevnou variantu a vyvarujete se problémům.....howk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jak píše sejda, povolíme defaultní barvu a změnu barvy pouze pro zvýraznění něčeho důležitého. Kdo se nepodřídí, standardní postihy. Varování, pak ban nová pravidla http://forum.skodahome.cz/index.php?act=boardrules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hlavně né žabomyší války a neřešit pí.oviny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Hlavně zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hlavně né žabomyší války a neřešit pí.oviny..... já nepíšu barvou písma, které se na některém nastavení stává nečitelné a když nefunguje rozumná domluva na slušné požádání, tak je mi líto. A argument, že nemám číst co napsal je poněkud zcestný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jeste bych dodal ze Petrikuv argument ze si vasi kluci stejne budou delat co chtej je totalne mimo, pokud se vam to nebude libit tak lze si udelat svoje forum preci ja treba z ty zluty nic neprctu a i kdyz bych si rad ty komentare precetl musim si je jak blbec voznacovat... takze defaultni barva pisma je spravne reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Njn hold jsme Spesl no s tim nic nenadelame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 for vittorio : O.K. , O.K., ale proč ve svém podpisu prodáváš věci, nepatří to do sekce bazaru, kde si můžeš, dle pravidel, posunout inzerát na vrchní pozici maximálně jednou za 5 dní ? Co ty na to ? Celý rok vám nevadilo, jak u SUPERbáků probíhala diskuse, nikdy jste nikoho nekárali a nyní začínáte prudit, dobře, je to vaše fórum, já se podřídím pouze proto, že se zde chci potkávat s kamarády, které jsem poznal na srazu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No Paolo kola prodavat muze to je proste podpis Ale nevim co klukum hrablo,ze do nas tak jdou Bobik a Vitto Jako kdyby tady byl neporadek,ale ze si tady 5lidi mezi sebou pise barevne no nwm nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.