Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vypadá to fakt dobře Járo, škoda že nemám maxi dot :)

ja taky nemam ale vypada to fajn, co vsechno se na tom da zobrazit?

Jů! To bych chtěl taky! Prosím více info!

Jezis to jsou blbci, nevim co jim vadi na dalsich hospodach. Asi maj fakt problem.

Zralok: je to d-dot umi to brat info z ridici jednotky, tlak turba, olej..a dalsich x vychytavek :)

stoji to cca 2 tis a pridelava se to na draty co vedou do maxidotu (tusim a doufam, ze nekecam)

Ace nam k tomu urcte rekne vic :)

Upraveno od Jirik_superb

Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) :(

Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně :(

Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!!

OLO: vítám a zdravím :) a mrkni na clubová trička :D

Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou :)

dobrou chut,pokud právě obědváte :)

jinak přeji krásný víkend :palec2:

Taky tak :D

Co máš dobrýho? Já se právě vrátil z papů :) svíčková a pivečko bodlo :D

Hezké páteční odpoledno,dal bych si nějakého panáčka!!!

Třeba: Dotni se slunce

Kde jsi se tak dlouho flákal Tome,neříkej že jsi pracoval!!!Jestli v tom nebude nějaká baba?

Jiříku,užij si víkend na chatičce.

Tak jsem se vrátil z práce a dnes bylo pěkně hnusně a vypadá to i celý víkend. Tak si aspoň lehněte k telce. :)

Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.

K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele :). Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek.

Ace stále sem čekal,že se ozveš kůli těm budíkům s maxidotem a nic.\nu a ty už máš i takovýhle vychytávky.\nu kdyby si o něčem přeci jen věděl tak písni.\jinak hezky propršenej večer.

Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.

K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele :). Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek.

Já to tam Járo pročítal,ale znáš můj postoj k elektrice,dva dráty pohoda,tři se dají zvládnout a čtyři už jsou moc.

Já mám ale na maxíku v tom dolním řádku zobrazené rychlosti převodovky,tak nevím,jestli by mi to tam šlo?

Bud vítán chlape mezi námi :palec2: olé Ola :):)

Děkuji za uvítání. kol117

Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) :(

Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně :(

Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!!

OLO: vítám a zdravím :) a mrkni na clubová trička :D

Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou :)

Děkuji. kol117 Jdu se mrknout :kol-128:

A nevíte co je na tom, když se na DX navi zmáčkne 1+3 naráz nebo nějaká kombinace na klimatizaci tak se objeví něco jako diagnostika auta?

Dobré ráno všem,tak já si dám kávičku Petříku,když se dnes staráš o hospodu ty!!!

• Autor

No tak to nevidim odjizdim na chatu makat na pergole takze se zaroven loucim a predavam post Tobe :p

Kluci Pekny Vikend :p

olala.

Chlapi nahanam bezove vratka odkladacieho priestoru pred spolujazdcom.

Budem povdacny ak niekto poradi kde kupim neaky pouzity, alebo cislo dielu ak mi niekto da a kupim si nove.

Vopred vdaka.

Upraveno od Laam

kluci nejak to tu voni novoutou!

To máš pravdu, koukám a je tu hodně změn.

ahoj bando, byl jsem na 2 denním meetingu, tak tu ted procitam co se kde delo :)

Čeká mě výměna homokineťáku a ložiska a již brzy i ta prokletá spojka - Jardo ty máš už po výměně ?

Ahoj Petře, ještě ne. Nákup a výměnu mám naplánovanou na konec měsíce. Ještě jsem objevil popraskanou manžetu u kloubu tak ji udělám zároveň se spojkou.

dobré ráno všem a šupky fandit na formuli!!

Jiříku: Flákal jsem se 4 dny na meetingu u Brna, ale shodou okolností nová kolegyně se nám tam přijela představit :D

Dobre ranko, no co kazdy chrape ?

Kavu mam za sebou. Dnes idem dat opravit preliacinu na zadnom blatniku v BA.

Metoda teplo-chlad.

Som zvedavy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.