Duben 17, 200916 r Jezis to jsou blbci, nevim co jim vadi na dalsich hospodach. Asi maj fakt problem. Zralok: je to d-dot umi to brat info z ridici jednotky, tlak turba, olej..a dalsich x vychytavek stoji to cca 2 tis a pridelava se to na draty co vedou do maxidotu (tusim a doufam, ze nekecam) Ace nam k tomu urcte rekne vic Upraveno Duben 17, 200916 r od Jirik_superb
Duben 17, 200916 r Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!! OLO: vítám a zdravím a mrkni na clubová trička Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou
Duben 17, 200916 r Hezké páteční odpoledno,dal bych si nějakého panáčka!!! Třeba: Dotni se slunce Kde jsi se tak dlouho flákal Tome,neříkej že jsi pracoval!!!Jestli v tom nebude nějaká baba? Jiříku,užij si víkend na chatičce.
Duben 17, 200916 r Tak jsem se vrátil z práce a dnes bylo pěkně hnusně a vypadá to i celý víkend. Tak si aspoň lehněte k telce.
Duben 17, 200916 r Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí. K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele . Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek.
Duben 17, 200916 r Ace stále sem čekal,že se ozveš kůli těm budíkům s maxidotem a nic.\nu a ty už máš i takovýhle vychytávky.\nu kdyby si o něčem přeci jen věděl tak písni.\jinak hezky propršenej večer.
Duben 17, 200916 r Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele . Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek. Já to tam Járo pročítal,ale znáš můj postoj k elektrice,dva dráty pohoda,tři se dají zvládnout a čtyři už jsou moc. Já mám ale na maxíku v tom dolním řádku zobrazené rychlosti převodovky,tak nevím,jestli by mi to tam šlo?
Duben 18, 200916 r Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!! OLO: vítám a zdravím a mrkni na clubová trička Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou Děkuji. Jdu se mrknout
Duben 18, 200916 r A nevíte co je na tom, když se na DX navi zmáčkne 1+3 naráz nebo nějaká kombinace na klimatizaci tak se objeví něco jako diagnostika auta?
Duben 18, 200916 r Autor No tak to nevidim odjizdim na chatu makat na pergole takze se zaroven loucim a predavam post Tobe Kluci Pekny Vikend
Duben 18, 200916 r olala. Chlapi nahanam bezove vratka odkladacieho priestoru pred spolujazdcom. Budem povdacny ak niekto poradi kde kupim neaky pouzity, alebo cislo dielu ak mi niekto da a kupim si nove. Vopred vdaka. Upraveno Duben 18, 200916 r od Laam
Duben 18, 200916 r ahoj bando, byl jsem na 2 denním meetingu, tak tu ted procitam co se kde delo Čeká mě výměna homokineťáku a ložiska a již brzy i ta prokletá spojka - Jardo ty máš už po výměně ?
Duben 18, 200916 r Ahoj Petře, ještě ne. Nákup a výměnu mám naplánovanou na konec měsíce. Ještě jsem objevil popraskanou manžetu u kloubu tak ji udělám zároveň se spojkou.
Duben 19, 200916 r dobré ráno všem a šupky fandit na formuli!! Jiříku: Flákal jsem se 4 dny na meetingu u Brna, ale shodou okolností nová kolegyně se nám tam přijela představit
Duben 19, 200916 r Dobre ranko, no co kazdy chrape ? Kavu mam za sebou. Dnes idem dat opravit preliacinu na zadnom blatniku v BA. Metoda teplo-chlad. Som zvedavy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.