Luky15 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Vypadá to fakt dobře Járo, škoda že nemám maxi dot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ja taky nemam ale vypada to fajn, co vsechno se na tom da zobrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jů! To bych chtěl taky! Prosím více info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Jezis to jsou blbci, nevim co jim vadi na dalsich hospodach. Asi maj fakt problem. Zralok: je to d-dot umi to brat info z ridici jednotky, tlak turba, olej..a dalsich x vychytavek stoji to cca 2 tis a pridelava se to na draty co vedou do maxidotu (tusim a doufam, ze nekecam) Ace nam k tomu urcte rekne vic Editováno: 17. Duben 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!! OLO: vítám a zdravím a mrkni na clubová trička Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 dobrou chut,pokud právě obědváte jinak přeji krásný víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Taky tak Co máš dobrýho? Já se právě vrátil z papů svíčková a pivečko bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Hezké páteční odpoledno,dal bych si nějakého panáčka!!! Třeba: Dotni se slunce Kde jsi se tak dlouho flákal Tome,neříkej že jsi pracoval!!!Jestli v tom nebude nějaká baba? Jiříku,užij si víkend na chatičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak jsem se vrátil z práce a dnes bylo pěkně hnusně a vypadá to i celý víkend. Tak si aspoň lehněte k telce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí. K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele . Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ace stále sem čekal,že se ozveš kůli těm budíkům s maxidotem a nic.\nu a ty už máš i takovýhle vychytávky.\nu kdyby si o něčem přeci jen věděl tak písni.\jinak hezky propršenej večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele . Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek. Já to tam Járo pročítal,ale znáš můj postoj k elektrice,dva dráty pohoda,tři se dají zvládnout a čtyři už jsou moc. Já mám ale na maxíku v tom dolním řádku zobrazené rychlosti převodovky,tak nevím,jestli by mi to tam šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Bud vítán chlape mezi námi olé Ola Děkuji za uvítání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!! OLO: vítám a zdravím a mrkni na clubová trička Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou Děkuji. Jdu se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 A nevíte co je na tom, když se na DX navi zmáčkne 1+3 naráz nebo nějaká kombinace na klimatizaci tak se objeví něco jako diagnostika auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Otevirame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Dobré ráno všem,tak já si dám kávičku Petříku,když se dnes staráš o hospodu ty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 No tak to nevidim odjizdim na chatu makat na pergole takze se zaroven loucim a predavam post Tobe Kluci Pekny Vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) olala. Chlapi nahanam bezove vratka odkladacieho priestoru pred spolujazdcom. Budem povdacny ak niekto poradi kde kupim neaky pouzity, alebo cislo dielu ak mi niekto da a kupim si nove. Vopred vdaka. Editováno: 18. Duben 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 kluci nejak to tu voni novoutou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 To máš pravdu, koukám a je tu hodně změn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ahoj bando, byl jsem na 2 denním meetingu, tak tu ted procitam co se kde delo Čeká mě výměna homokineťáku a ložiska a již brzy i ta prokletá spojka - Jardo ty máš už po výměně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ahoj Petře, ještě ne. Nákup a výměnu mám naplánovanou na konec měsíce. Ještě jsem objevil popraskanou manžetu u kloubu tak ji udělám zároveň se spojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 dobré ráno všem a šupky fandit na formuli!! Jiříku: Flákal jsem se 4 dny na meetingu u Brna, ale shodou okolností nová kolegyně se nám tam přijela představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobre ranko, no co kazdy chrape ? Kavu mam za sebou. Dnes idem dat opravit preliacinu na zadnom blatniku v BA. Metoda teplo-chlad. Som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.