j-novis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!! Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven . Už se nám to blíží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven . Už se nám to blíží... Jardo beres z toho Pronda ? Jiřiku, co jsi daval za ramena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Dobré ráno všem včasným štamgastům Dám si pořádnej silnej čaj. V noci sem moc nespal, takže potřebuju vzpruhu. Dneska je venku po dlouhé době hnusně a to mě nabaaa Mám radši kozí počasí Jak připravujete mazlíky na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Dobré ráno všem,něco malého k snídani a kávičku,ať můžu vyrazit za prací. Petík:Dával jsem Delphi,už jsem je tam jednou měl a vydrželi asi 120000km,většinu po rozbyté praze,takže spokojenost.Poměr kvalita cena,úplně super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Krásný a úspěšný den chlapi Vám všem.Já mám za sebou první noční.I u nás po dlouhé době pršelo ale na víkend slibují už zase pěkné počasí tak doufám že to výjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mám radši kozí počasí brý ránko chlapaci, jedno silny kofí plís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Nazdárek hoši, tak u nás je pěkně hnusně, doufám že tak nebude na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 bon džorno chásko jedna vstávat a cvičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!! Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to se tady o5 bojím sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Asi jo Sejdo Taky nemám moc čas sem chodit, je hezky a je hodně práce. Ale vždycky nakouknu co je nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Luky,pracuj opatrně do výše svého platu práce není zajíc,ta neuteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 PŘÁTELÉ MÁTE TU KRÁSNÝ AUŤÁKY!!! SPOUSTU FOTEK... PROČ SE NEZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE O FOTKU ROKU??? MRKNĚTE PROSÍM DO MÉHO PODPISU!!! VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KDOKOLIV! SOUTĚŽ JE PRO VŠECHNY ŠKODOVKY BEZ ROZDÍLU VAH!!! DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hezký večer všem,dám si jedno rychlí a jdu hají,ráno ve 4 musím na cesty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec Jiříku Jiříku,ty by jsi pořád kafoval a kecal a já musím dělat!!! Zastavím se nějak příští týden,zítra jsem jako každý pátek u našich západních sousedů a o víkendu budu asi trochu slavit,tak to necháme nějak v týdnu,určitě zavolám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak tak, bohužel práce nepočká a musí se dělat Zdravím při večeru. Chlape, ty už by ten deutschland moh jezdit se zavřenýma očima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to se tady o5 bojím sám Tě Bůh Sejdo ! Dnes jsem Ti poslal "dresík", TOPTRANSem", zvelič prosím, že se Ti líbí... O.K. ? Na SUPu mi dobráčkové napíchli zadní gumy, víš jak "lítám" a jak jsem byl vyplašenka, že se sunu jinam, než mám. No, DEBILOVÉ... O "paola " zatím nenám žádnou zprávu, snad to bude \o.\k....Marůdku, Pa a AHOJ všem SUPům a jejich Miláčkům ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hezký večer, právě dopíjím čajík a pujdu si lehnout. Včera jsem toho moc nenaspal a dneska bylo u nás celkem nevlídno tak to asi ze mě odsálo energii.. Petik: jj mám to z pronda, jen mi včera vyprodali sadu takže ji budou objednávat. Tak jsem přivezl alespoň setrvák a koupil jsem si ovladač na okna do dveří. Už mi některý čudli blbě reagovali. Orig za 240 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdar supáci,přeju dobrou noc.Já ještě válčím v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Hezky rano kluci, tak tu mame patek a za chvilku fičim do Prahy na poradu - to zas bude patek Prima vikend vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším Buenos dias amigos.Taky se těším až se vrhnu na autííí a dám ho dokupy.Ještě tři týdny a je to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobré ráno klici, tady je to nějak nové. Jsem Vás tady nemohla najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Chtěla jsme napsat kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.