Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. :palec2:

Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!!

Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! :p Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! :smich::aggressive:

Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? :)

Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven ;). Už se nám to blíží...

Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? :)

Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven ;). Už se nám to blíží...

Jardo beres z toho Pronda ?

Jiřiku, co jsi daval za ramena ?

Dobré ráno všem včasným štamgastům :) Dám si pořádnej silnej čaj. V noci sem moc nespal, takže potřebuju vzpruhu.

Dneska je venku po dlouhé době hnusně a to mě nabaaa :( Mám radši kozí počasí :D

Jak připravujete mazlíky na sraz?

Dobré ráno všem,něco malého k snídani a kávičku,ať můžu vyrazit za prací.

Petík:Dával jsem Delphi,už jsem je tam jednou měl a vydrželi asi 120000km,většinu po rozbyté praze,takže spokojenost.Poměr kvalita cena,úplně super.

Krásný a úspěšný den chlapi Vám všem.Já mám za sebou první noční.I u nás po dlouhé době pršelo ale na víkend slibují už zase pěkné počasí tak doufám že to výjde.

Mám radši kozí počasí :D

:smich::smich::smich:

brý ránko chlapaci, jedno silny kofí plís ;)

Nazdárek hoši, tak u nás je pěkně hnusně, doufám že tak nebude na srazu.

bon džorno chásko jedna :plol vstávat a cvičit :p:smich:

Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. :palec2:

Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!!

Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! :p Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! :smich::aggressive:

hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec :):)

to se tady o5 bojím sám lol

Asi jo Sejdo :) Taky nemám moc čas sem chodit, je hezky a je hodně práce. Ale vždycky nakouknu co je nového :palec2:

Luky,pracuj opatrně do výše svého platu lol práce není zajíc,ta neuteče :p

PŘÁTELÉ MÁTE TU KRÁSNÝ AUŤÁKY!!! SPOUSTU FOTEK... PROČ SE NEZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE O FOTKU ROKU??? MRKNĚTE PROSÍM DO MÉHO PODPISU!!! VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KDOKOLIV! SOUTĚŽ JE PRO VŠECHNY ŠKODOVKY BEZ ROZDÍLU VAH!!! ;) DÍKY

Hezký večer všem,dám si jedno rychlí a jdu hají,ráno ve 4 musím na cesty!!!

hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec :):)

Jiříku Jiříku,ty by jsi pořád kafoval a kecal a já musím dělat!!!

Zastavím se nějak příští týden,zítra jsem jako každý pátek u našich západních sousedů a o víkendu budu asi trochu slavit,tak to necháme nějak v týdnu,určitě zavolám.

Tak tak, bohužel práce nepočká a musí se dělat :( Zdravím při večeru. Chlape, ty už by ten deutschland moh jezdit se zavřenýma očima :D

to se tady o5 bojím sám lol

Tě Bůh Sejdo !

Dnes jsem Ti poslal "dresík", TOPTRANSem", zvelič prosím, že se Ti líbí... O.K. ?

Na SUPu mi dobráčkové napíchli zadní gumy, víš jak "lítám" a jak jsem byl vyplašenka, že se sunu jinam, než mám. No, DEBILOVÉ... O "paola " zatím nenám žádnou zprávu, snad to bude \o.\k....Marůdku, Pa a AHOJ všem SUPům a jejich Miláčkům ! :palec2: :palec2:

Hezký večer,

právě dopíjím čajík a pujdu si lehnout. Včera jsem toho moc nenaspal a dneska bylo u nás celkem nevlídno tak to asi ze mě odsálo energii..

Petik: jj mám to z pronda, jen mi včera vyprodali sadu takže ji budou objednávat. Tak jsem přivezl alespoň setrvák a koupil jsem si ovladač na okna do dveří. Už mi některý čudli blbě reagovali. Orig za 240 :)

Zdar supáci,přeju dobrou noc.Já ještě válčím v práci.

Hezky rano kluci, tak tu mame patek a za chvilku fičim do Prahy na poradu - to zas bude patek :)

Prima vikend vsem

bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla :D

Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším :)

bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla :D

Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším :)

Buenos dias amigos.Taky se těším až se vrhnu na autííí a dám ho dokupy.Ještě tři týdny a je to tady.

Dobré ráno klici, tady je to nějak nové. Jsem Vás tady nemohla najít :smich:

Chtěla jsme napsat kluci :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.