Duben 22, 200916 r Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!! Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!!
Duben 22, 200916 r Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven . Už se nám to blíží...
Duben 22, 200916 r Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven . Už se nám to blíží... Jardo beres z toho Pronda ? Jiřiku, co jsi daval za ramena ?
Duben 23, 200916 r Dobré ráno všem včasným štamgastům Dám si pořádnej silnej čaj. V noci sem moc nespal, takže potřebuju vzpruhu. Dneska je venku po dlouhé době hnusně a to mě nabaaa Mám radši kozí počasí Jak připravujete mazlíky na sraz?
Duben 23, 200916 r Dobré ráno všem,něco malého k snídani a kávičku,ať můžu vyrazit za prací. Petík:Dával jsem Delphi,už jsem je tam jednou měl a vydrželi asi 120000km,většinu po rozbyté praze,takže spokojenost.Poměr kvalita cena,úplně super.
Duben 23, 200916 r Krásný a úspěšný den chlapi Vám všem.Já mám za sebou první noční.I u nás po dlouhé době pršelo ale na víkend slibují už zase pěkné počasí tak doufám že to výjde.
Duben 23, 200916 r Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!! Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec
Duben 23, 200916 r Asi jo Sejdo Taky nemám moc čas sem chodit, je hezky a je hodně práce. Ale vždycky nakouknu co je nového
Duben 23, 200916 r PŘÁTELÉ MÁTE TU KRÁSNÝ AUŤÁKY!!! SPOUSTU FOTEK... PROČ SE NEZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE O FOTKU ROKU??? MRKNĚTE PROSÍM DO MÉHO PODPISU!!! VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KDOKOLIV! SOUTĚŽ JE PRO VŠECHNY ŠKODOVKY BEZ ROZDÍLU VAH!!! DÍKY
Duben 23, 200916 r hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec Jiříku Jiříku,ty by jsi pořád kafoval a kecal a já musím dělat!!! Zastavím se nějak příští týden,zítra jsem jako každý pátek u našich západních sousedů a o víkendu budu asi trochu slavit,tak to necháme nějak v týdnu,určitě zavolám.
Duben 23, 200916 r Tak tak, bohužel práce nepočká a musí se dělat Zdravím při večeru. Chlape, ty už by ten deutschland moh jezdit se zavřenýma očima
Duben 23, 200916 r to se tady o5 bojím sám Tě Bůh Sejdo ! Dnes jsem Ti poslal "dresík", TOPTRANSem", zvelič prosím, že se Ti líbí... O.K. ? Na SUPu mi dobráčkové napíchli zadní gumy, víš jak "lítám" a jak jsem byl vyplašenka, že se sunu jinam, než mám. No, DEBILOVÉ... O "paola " zatím nenám žádnou zprávu, snad to bude \o.\k....Marůdku, Pa a AHOJ všem SUPům a jejich Miláčkům ! :palec2:
Duben 23, 200916 r Hezký večer, právě dopíjím čajík a pujdu si lehnout. Včera jsem toho moc nenaspal a dneska bylo u nás celkem nevlídno tak to asi ze mě odsálo energii.. Petik: jj mám to z pronda, jen mi včera vyprodali sadu takže ji budou objednávat. Tak jsem přivezl alespoň setrvák a koupil jsem si ovladač na okna do dveří. Už mi některý čudli blbě reagovali. Orig za 240
Duben 24, 200916 r Hezky rano kluci, tak tu mame patek a za chvilku fičim do Prahy na poradu - to zas bude patek Prima vikend vsem
Duben 24, 200916 r bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším
Duben 24, 200916 r bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším Buenos dias amigos.Taky se těším až se vrhnu na autííí a dám ho dokupy.Ještě tři týdny a je to tady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.