Petik Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nazdarek Janicko - kde jsi byla takovou dobu ? Uz jsme zacali Vitu podezrivat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nazdarek Janicko - kde jsi byla takovou dobu ? Uz jsme zacali Vitu podezrivat :D:D Ahoooojky no to víš venku je hezky, tak se mi nechce sedět u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sejdo, vše nej k svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sejdo, vše nej k svátku Díky moc Bobajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tě Bůh Sejdo !Dnes jsem Ti poslal "dresík", TOPTRANSem", zvelič prosím, že se Ti líbí... O.K. ? Na SUPu mi dobráčkové napíchli zadní gumy, víš jak "lítám" a jak jsem byl vyplašenka, že se sunu jinam, než mám. No, DEBILOVÉ... O "paola " zatím nenám žádnou zprávu, snad to bude \o.\k....Marůdku, Pa a AHOJ všem SUPům a jejich Miláčkům ! :palec2: Zatím ještě nic nepřišlo už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Chlapáci,zdravím vás.Blíží se termín srazu a myslím si,že tady v hospodě by sme měli probrat co budete chtít na srazu k sobotní večeři na gril.Vše bych nakoupil naložil a pak by se to jen ugrilovalo.K pití by měl být sud Prazdroje a co se týče nealka a ostatního,tak bych to taky dokoupil.tak pište a domlouvejte se.díky Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ládo,zcela určitě na gril krkovička na prvním místě,je to osvědčené ale já si myslím,že si každý patrně přiveze maso dle své chuti sebou,já tedy si maso beru určitě,včetně pečiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdravim chlapci a vsem Jirikum vse NEJ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdravim chlapci a vsem Jirikum vse NEJ :-) díky a tobě též vše nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tez dekuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Hodně štěstí, zdraví a km bez nehod všem Jiříkům!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sejdo o pečivo bude postaráno.Moje mamča dělá v pekárně,tak se s tím vůbec netahej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jiříkové všechno nejlepší k svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Krásný páteční večer všem,dal bych si něco k pití,třeba pivko,nebo nějakýho panáčka. Všem jmenovcův vše nej k svátku a virtualního panáka,všem gratulantům moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Všechno nej všem Jiříkům.Jinak zdravím i ostatní. Láďo co se týče mě tak já jak jsem už podotknul jdu do kuřecího masa.Myslím si že bysme to opravdu měli udělat tak,ať si každý přiveze nějaké to maso ať stím nemáš problémy(sto hlav=sto chutí).Co se týče pečiva tak to nechám ochotně na tobě a nebudu nic brát.Pití je ok. Jinak ještě se potřebuju ujistit jestli stále platí ta tvá nabídka ohledně toho případného umytí káry u Tebe na chatě.Já bych dojel v pátečních odpoledních hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Brý jitro přátelé.Tak už mi padla a dorazil jsem domů a proto to dnes tady otevřu já.Takže kdo si co dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dobré ráno všem,jednu kávu prosím!!! Tak konečně víkend,počasí vypadá už poránu good,tak se dáme do drobných oprav vozového parku. Včera mi konečně přišli mračítka na všechny auta,tak hurá s nima do lakovny,musím vyměnit oleje atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dobré odpoledne všem. Koukám, že všichni mimo PC v tomto krásném počasí. Já jsem právě přijel z Letňan z auto Jaro a nic tam není Jiříku N: Díky moc. Všechno klaplo a už se pracuje. měl si pravdu, nedalo se to přehlédnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dobré ráno všem,jednu kávu prosím!!!Tak konečně víkend,počasí vypadá už poránu good,tak se dáme do drobných oprav vozového parku. Včera mi konečně přišli mračítka na všechny auta,tak hurá s nima do lakovny,musím vyměnit oleje atd. Tak výměnu oleje už mám taky úspěšně za sebou.Taky ještě něco o víkendu udělám na auti,ale dneska to nebude páč se jdu kouknout po dlouhé době na místní fotbálek a večer na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nazdarek lidičky, tak jsem vcera pekne vylestil autí a při večerní ceste po dalnici jsem nachytal stádo mušek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 brý tro všem. Další krásný den je tu!!! Petíku: To znám, to mě vždycky hrozně naštve, nebo prach apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobré ráno všem,tak pro změnu jednu kávičku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ahojte všeci,počasi super.Po formuli se vrhnu na auto a něco málo udělám.Už se těším.Mušky to je největší nepřítel.Už vidím jak dojedu na sraz jako černá koule.Hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Vicku, já taky dojedu jako černá koule a nepotřebuju ani mušky Já jsem právě dovezl autí z čištění interiéru k rodičům na chatu a nechal ho komplet otevřené, aby vyschlo. snad to večera uschne. Pak dostane i nové koberečky (origo černé - rozdíl v ceně - světlé komplet 3.000,- a černé 900,- takže nebylo co řešit). Jinak autí už má i face lampy. Za chvilku budou fotky Jirko: díky za čištění. Práce ok. jednání fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jirko: díky za čištění. Práce ok. jednání fajn. Jsi sehnal kontakt na cisteni ? Cena ? Vito, musky a zluty pyl je to nejhorsí kombinace - stěračema to akorát tak rozmažeš po skle a nevidíš už vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.