Publikováno Listopad 1, 200816 r Jak známo, u aut s ABS není žádný mechanický rozdělovač brzdové síly, vše si pěkně dávkuje sama jednotka ABS. Čeká mě výměna kotoučů, desek a lanovodů ruční brzdy. Vzhledem ale k tomu, že ty brzdy na zadku u mě brzdí opravdu hodně málo - viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40981&hl=, chtěl bych si nějak ověřit, že se síla dozadu dávkuje dobře, a že tam není nějaký problém...Nevím, jestli jde na diagnostice něco z toho zobrazit... Netušíte někdo jak by to šlo ověřit? Též je možné, že bych měl ty brzdy rozebrat a zkontrolovat, třeba vyměnit těsnění pístku apod. Dělal jste to někdo, a kde sehnat případně těsnění a další díly? Díky za rady
Listopad 1, 200816 r AHOJ CAPO SKUS ZAJET NA JAKOUKOLI STK A NECH SI ZMĚŘIT NA VÁLCÍCH BRZDNÝ ÚČINEK PŘEDNÍCH A ZADNÍCH BRZD A PAK UVIDÍŠ CO A JAK. KDYŽ TI UKÁŽE NA ZADNÍCH BRZDÁCH SLABÝ BRZDNÝ ÚČINEK, TAK TO ROZEBER A SKOUKNI. MI TO TAKY MOC NEBRZDILO A KDYŽ SEM TO ROZEBRAL, TAK SEM ZJISTIL, ŽE MI CHČIJE VÁLEČEK, CELÉ OBLOŽENÍ BYLO MOKRÉ OD BRZDOVKY, TAK ŽE TO ANI MOC BRZDIT NEMOHLO
Listopad 2, 200816 r Autor Myslíš opravné sady na brzdiče? Kouknu, díky. Upraveno Listopad 2, 200816 r od capo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.