Přejít na obsah

rozdělení brzdové síly mezi předek a zadek

capo

Doporučené příspěvky

Jak známo, u aut s ABS není žádný mechanický rozdělovač brzdové síly, vše si pěkně dávkuje sama jednotka ABS.

Čeká mě výměna kotoučů, desek a lanovodů ruční brzdy. Vzhledem ale k tomu, že ty brzdy na zadku u mě brzdí opravdu hodně málo - viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40981&hl=, chtěl bych si nějak ověřit, že se síla dozadu dávkuje dobře, a že tam není nějaký problém...Nevím, jestli jde na diagnostice něco z toho zobrazit... Netušíte někdo jak by to šlo ověřit?

Též je možné, že bych měl ty brzdy rozebrat a zkontrolovat, třeba vyměnit těsnění pístku apod. Dělal jste to někdo, a kde sehnat případně těsnění a další díly?

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AHOJ CAPO :palec2: SKUS ZAJET NA JAKOUKOLI STK A NECH SI ZMĚŘIT NA VÁLCÍCH BRZDNÝ ÚČINEK PŘEDNÍCH A ZADNÍCH BRZD A PAK UVIDÍŠ CO A JAK. KDYŽ TI UKÁŽE NA ZADNÍCH BRZDÁCH SLABÝ BRZDNÝ ÚČINEK, TAK TO ROZEBER A SKOUKNI.

MI TO TAKY MOC NEBRZDILO A KDYŽ SEM TO ROZEBRAL, TAK SEM ZJISTIL, ŽE MI CHČIJE VÁLEČEK, CELÉ OBLOŽENÍ BYLO MOKRÉ OD BRZDOVKY, TAK ŽE TO ANI MOC BRZDIT NEMOHLO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...