Fire Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ahoj, tak si to to včera trajdám, mám puštěný potkávací světla ( kontrolka na palubce svítí ) a jak se setmí, tak si říkám kurňa, že vidím jen tmu . Zjistil jsem, že nesvítí potkávačky !!! Dojel jsem tedy na mlhovky v kombinaci s dálkovýma, trošku dobrodruh, ale nouzovka... Dnes mrknu a obě H4 propálený vlákna potkávací !!!! Zajímavý ale je to, že odešly obě naráz, čím to může být způsobeno ??? ... podotýkám, že jsem zjistil, že nefunguje naklápění levého světla, ale to snad nemá s tímto problémém nic společného... Pak jsem naladil nové žárovky, a pravá hned prdla a levá drží ... tak kde pátrat ??? zítra se vracím domů, takže asi proměřit napětí na konektorech, VAG ... Kdo jste s něčím takovým už setkal, poraďte, díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nemas prilis vysoke napatie na ziarovkach? Skus si to pomerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Stalo se mně něco podobného.Všichni na mně blikali,myslel jsem si,že jsou někde schovaný poliši a zatím mně vepředu nic nesvítilo. Vyměnil jsem obě žárovky a ccapůl roku pohoda. Prostě náhoda. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Je to vlastně ideální stav... aspoň pak obě svítí stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 mám tam nové obě, a vŠe v pohodě... i elektrika přeměřena a OKi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andynawaro Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Ahoj, tak si to to včera trajdám, mám puštěný potkávací světla ( kontrolka na palubce svítí ) a jak se setmí, tak si říkám kurňa, že vidím jen tmu . Zjistil jsem, že nesvítí potkávačky !!! Dojel jsem tedy na mlhovky v kombinaci s dálkovýma, trošku dobrodruh, ale nouzovka... Dnes mrknu a obě H4 propálený vlákna potkávací !!!! Zajímavý ale je to, že odešly obě naráz, čím to může být způsobeno ??? ... podotýkám, že jsem zjistil, že nefunguje naklápění levého světla, ale to snad nemá s tímto problémém nic společného... Pak jsem naladil nové žárovky, a pravá hned prdla a levá drží ... tak kde pátrat ??? zítra se vracím domů, takže asi proměřit napětí na konektorech, VAG ... Kdo jste s něčím takovým už setkal, poraďte, díkec Mel jsem to same na GIV... nejdriv ze to budou zarovky ale nekonec to byl spinac svetel.... je tam takovy tisteny spoj ktery zkratoval. Pry se to obcas stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.