Listopad 5, 200816 r Softwery pro 66 a 81KW jsou jine pozor na to.. Jiny tlak paliva..U 81kw neni takovej narust a nekouri nejak u 66 je narust velkej a taky i dost kouri a zacne kecat palubak...Tlak turba u obou stejnej ale v tom to neni....
Listopad 5, 200816 r Kdyz jse tady resi ty trysky(O1 TDi 81kw tv 98) chtel jsem se zeptat mam najeto 363tis km a chtel bych vymenit trysky a dat tam mozna nejaky lepsi nez ty origo.Jde mi o to jestli to ten motor pobere kdyz ma tolik nabehano. diky za rady odborniku Dej trysky Fratelli Bosio Sprint 764. Zvyšíš výkon o cca 10-15 koní, ale hlavně provedeš údržbu, která by motoru hooodně prospěla při tvém počtu najetých kilometrů! Odkud jsi?
Listopad 5, 200816 r No jsem z brna teda spis tam ted od nedele budu 2 tydny. A jak tam buudu chtel bych to udelat.
Listopad 5, 200816 r Obrať se na Humla, ten pracuje v RF auto Brno a je to odborník a trysky má od Dieselpoweru.
Listopad 6, 200816 r Dej trysky Fratelli Bosio Sprint 764. Zvyšíš výkon o cca 10-15 koní, ale hlavně provedeš údržbu, která by motoru hooodně prospěla při tvém počtu najetých kilometrů! Odkud jsi? Jen pro oziveni FB a Bosch 764 stejne oznacen, ma stejny prutok tzn. stejne kone.. FB jsou dokonce levnejsi nez Bosch ale sada neobsahuje podlozky trysek..... Jinak predvanocni akce stale plati,{ info v sekci stale nabidky] trysky + chip
Listopad 6, 200816 r Autor Softwery pro 66 a 81KW jsou jine pozor na to.. Jiny tlak paliva..U 81kw neni takovej narust a nekouri nejak u 66 je narust velkej a taky i dost kouri a zacne kecat palubak...Tlak turba u obou stejnej ale v tom to neni.... Jak tam může být jiný tlak paliva, když čerpadlo je stejné a vstřiky mají stejný otvírací tlak?
Listopad 6, 200816 r Co to ma spolocne s otvaracim tlakom prosim ta? Otvaraci tlak ta zaujima pri starte..... Akonahle mas motor v otackach tak uz ta zaujima davka nafty.... Pri rovnakom cerpadle (rozumej rovnaky priemer toho axialneho piestu) a rovnakej dlzke vstreku ti mnozstvo vstreknutej nafty a teda tlak paliva urcuje priemer direry v tryske... a ten je u 81kw trysiek vacsi Akosi nechapem preco ziadas o radu a potom sa ides hadat s ludmi co tomu fakt rozumeju (TDIfun, Indi, ...) Upraveno Listopad 6, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Listopad 6, 200816 r Autor Proto pořád dost dobře nechápu,jak může být rozdílný tlak paliva.Podle mého je u rotačky tlak zvyšován ze stoupajícíma se otáčkama. P.S. Já se s nikym hádat nechci.pouze si chci upřesnit nějaké názory. Upraveno Listopad 6, 200816 r od Seidl citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Listopad 6, 200816 r Nechtej po mne abych tady vysvetloval cele elektonicke rizeni cerpadla..proste softwer ma vliv na polohu ventilu N146 tj davkovaci ktouzek.Cerpadla jsou stejna ale softwer je jiny. Jine mV.... U 66KW je nalozeno vic nez u 81 kde je vetsi prutok tryskou.
Listopad 6, 200816 r Autor Ok.Děkuji za vysvětlenou. To znamená že na 66kw soft a 81kw vstřiky tam pujde o něco více nafty než na 81 soft.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.