pajka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 čest garažníci nesvití mi osvětlení pod vypínačem větraku co stim je tam nejaka žarovka je to složite to rozebrat dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 otocit ovladacem do polohy 2 a vytahnout, jde to hur ale jde to. Jo dej si pozor obcas prdne zajistovaci klip tak tahat silou s citem. Pod ovladacem najdes zarovicku bohuzel ted nevim typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 proč do polohy 2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54960 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 protoze je to montazni poloha, klidne ti muzu poslat analyzu co jsem dostal minuly tyden na reklamovany panel man. klimy ze na panelu nesviti zarovka (zjisteno na EOL testu) sice jim to trvalo 2 tydny, ale dodaly (holt v mexiku maji jinou pracovni moralku ) Takze ovladac se zacvakava v poloze 2 (rychlost ventilatoru) a demontaz je v te same poloze. jinak navod: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 ok ale vycvaknou jde ve všech polohách úplně stejně a nacvaknou jde jen v poloze ve které to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) dik moc za navod.a na tychbočních ovladačích je taky po jedne žarovce Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Ale u niektorých sa montovali diodi, takze tam sa menilo komplet celok vetrania (ak dobre viem) lebo ja som mal také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 dik moc za navod.a na tychbočních ovladačích je taky po jedne žarovce Je tam jen ta jedna. Osvětluje vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 A/C s diodama jsem neviděl (ani GIV,passat,) by mě zajímao jak to mají origo řešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) tak to je v poho kouknu na to dikec Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 A/C s diodama jsem neviděl (ani GIV,passat,)by mě zajímao jak to mají origo řešený Sorry A/C to neviem ale obyčaný classic som mal na mysli ja (lebo tam som mal podobný problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jestli myslíš obyč topení tak tam je taky jen žárovička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) a ty boční ovladače se taky nějak tak podobně vytahují ovlataní teploty a směru foukaní dikec Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ano vytahují se stejně ale tam žádná žárovka není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 S automechanikom sme to rozoberali a ani on nechápal (robí pre skodovku) proste ten stredový cudlík sa vytiahnut nedal a v nejakej knihe o octávke som sa docítal ze sa tam dávali diodove aj od ročníka 2001. Tak neviem co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 njn, mechanik ze škodovky (at to nebere osobně) ještě se mi nestalo že bych ho nevyndal diodovej jsem neviděl ani 98 ani 99, 2000, 2001 2002.......ani VW ani škoda ani Etka to nezná jestli nemáš na mysli podsvícení tlačítek A/C vnitřní okruh ty když se sepnou tak na indikaci sepnutí je tam 3mm LED ale podsvícený je to pes světlovod z prostřední žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) jo tak dík.někdy ty domluvi jsou složite. ja mam r.v.98 Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Když nejde ten prostřední vytáhnout, tak vezmeš kombinačky a přes hadr ho vyškubneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No tu je z príručky na octaviu že je tam napísane to diodove: Tak ja neviem. Proste som to našiel potom aj v príručke takže som to dalej neriešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 píšou LED a mají tam nakreslenou žárovku... já mám OI r.v. 2002 a mám tam žárovičku, žádnou LEDku. Tu žárovičku jsem koupil normálka ve Škodovce asi za 8 Kč, běžně je mají a vědí, kam patří Při výměně pozor, musí se zatlačit a rukou to nejde, takže do kleštiček...ale opatrně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 To je poznámnka, čiže na obrázku je klasicka vymena žiarovky len text co bol dalej som neokopcil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin14 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Žárovku jsem vyměnil, ale stále nesvítí, nevíte co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 To bude asi podobná publikace jako s knížkou "Jak jezdit v zimě", kde autor radí vypnout ABS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 S automechanikom sme to rozoberali a ani on nechápal (robí pre skodovku) proste ten stredový cudlík sa vytiahnut nedal a v nejakej knihe o octávke som sa docítal ze sa tam dávali diodove aj od ročníka 2001. Tak neviem co je na tom pravdy. zadne diody tam nejsou v zadnem rocniku OI, panely topeni a manualni klimy maji zarovku pod ovladacem ventilatoru a svetlo se rozvadi svetlovodem. Zmena u nich neprobehla to bych o tom musel vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.