Premek84 Vloženo 3. Listopad 2008 Vloženo 3. Listopad 2008 Zdravím, mám problém s dálkovým ovladačem k Fabii ( rok 2002 ) - zničehonic mi začaly blbnout oba klíče - jeden ovšem se mi podařilo vyprat v pračce tak tam bych to chápal - používám je tak různě na střídačku, ale že by najednou zablbly oba najednou se mi nelíbí - občas auto prostě nejde zamknout ani odemknout - a tak na po 3-4x si dá říct... taky se mi dnes, ale stalo, že po zamknutí se auto samovolně odemklo ( 2x ) - jsem si jist, že jsem na tlačítko odemknutí nešáhl.... chci nejdříve vyměnit baterie v ovladači - mají přes 3 roky - ale nepodařilo se mi jej otevřít - máme klíček HELLA - v manuálu na internetu jsem našel návod jak otevřít ten "vystřelovací" a papírový manuál bohužel nevedu... pomůžete prosím? díky Citovat
Kolafa Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Nechal bych si to udelat v servisu, ta baterka nesmi byt venku moc dlouho, jinak se nejak resetuje immobiliser a jsi v p..... . Ja to nechavam menit radsi taky tam. Po zkusenosti kamose z dovoleny, kdy nenastartoval auto, odtah a servis 350€ a ona to byla baterka v DO :-( Editováno: 24. Listopad 2008, autor: Standis pravidla fóra bod č.4 Citovat
John Doe Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 Baterka a imobilizér v kľúči spolu nesúvisia,každé je na niečo iné Citovat
Haski Vloženo 5. Prosinec 2008 Vloženo 5. Prosinec 2008 Já mám zase problém v tom, že jsem také vyměnil baterku a třeba ráno do prace to odemknu a z prace odpoledne uz ovladac nefunguje a musim manualne odemknout. Vecer uz to treba zase funguje. Mam Fabii 2000/09 a ovladac dvoutlacitkový klasicky. Da se to nejak nakodovat nebo nejak vyřešit...nikde jsem nic nenašel?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.