Premek84 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Zdravím, mám problém s dálkovým ovladačem k Fabii ( rok 2002 ) - zničehonic mi začaly blbnout oba klíče - jeden ovšem se mi podařilo vyprat v pračce tak tam bych to chápal - používám je tak různě na střídačku, ale že by najednou zablbly oba najednou se mi nelíbí - občas auto prostě nejde zamknout ani odemknout - a tak na po 3-4x si dá říct... taky se mi dnes, ale stalo, že po zamknutí se auto samovolně odemklo ( 2x ) - jsem si jist, že jsem na tlačítko odemknutí nešáhl.... chci nejdříve vyměnit baterie v ovladači - mají přes 3 roky - ale nepodařilo se mi jej otevřít - máme klíček HELLA - v manuálu na internetu jsem našel návod jak otevřít ten "vystřelovací" a papírový manuál bohužel nevedu... pomůžete prosím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Nechal bych si to udelat v servisu, ta baterka nesmi byt venku moc dlouho, jinak se nejak resetuje immobiliser a jsi v p..... . Ja to nechavam menit radsi taky tam. Po zkusenosti kamose z dovoleny, kdy nenastartoval auto, odtah a servis 350€ a ona to byla baterka v DO :-( Editováno: 24. Listopad 2008, autor: Standis pravidla fóra bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Baterka a imobilizér v kľúči spolu nesúvisia,každé je na niečo iné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 tak- tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Já mám zase problém v tom, že jsem také vyměnil baterku a třeba ráno do prace to odemknu a z prace odpoledne uz ovladac nefunguje a musim manualne odemknout. Vecer uz to treba zase funguje. Mam Fabii 2000/09 a ovladac dvoutlacitkový klasicky. Da se to nejak nakodovat nebo nejak vyřešit...nikde jsem nic nenašel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.