Publikováno Listopad 4, 200816 r Nazdar kamaradi, tak jsem zase zabrousil na OC i kdyz jak vite uz Octu nemam, i kdyz aspon maly model ma ve vytrince sve hrde misto.Slibil jsem ale, ze vam napisu az se nam narodi mimco. Tak je to tady, a je to kluk, malej Lubanek Tak vas vsechny zdravime a snad se nekdy sektame i s Lubanem juniorem.
Listopad 4, 200816 r peckááááááááááááááááá gratulace velikááááááááááááááááááááááááááá -_- -_- -_- -_- -_- -_- hlavně zdravíčko štěstíčko a ostatní mu kupte
Listopad 5, 200816 r Taky se připojuji ke gratulantům, hlavně ať je to zdravé a rodičové - pevné nervy to bude potřebovat až to začne zlobit
Listopad 5, 200816 r Lubane přeji ať roste jako z vody a ať je zdravej jak řípa ..našemu malýmu je už přes2,5 a to je teprve pecka
Listopad 6, 200816 r Lubane také gratuluji, pozdravuj maminu a ať jste zdraví. Pozor, to co ti psal Hensel neber vážně, ten jejich chlap má 2,5 roku, ale vypadá na 9
Listopad 6, 200816 r Autor Diky vsem za gratulace. Hensel Cece to to leti to je strasny, tak at se dari Palo Tak to aby sis daval pozor, jeste dalsi 2,5 roku a malej Henselik te prepere
Listopad 7, 200816 r vobrovkska gratulace clenovi z nejvernejsich !!!! pozdravuj prcka i maminu a hlavne hodne zdravi !
Listopad 7, 200816 r taky se připojuji ke gratulacím ... hlavně to zraví .. a užívejte si stěstí... a dobré nervy a trochu toho klidného spánku ... toho budete mít hodně málo..
Listopad 7, 200816 r Diky vsem za gratulace.Hensel Cece to to leti to je strasny, tak at se dari Palo Tak to aby sis daval pozor, jeste dalsi 2,5 roku a malej Henselik te prepere Co ti budu vyprávět, před půlrokem mně už dal na páku. prostě frajer po tátovi to je
Listopad 8, 200816 r Taktéž se připojuji s gratulací, hodně zdravíčka všem a malýmu dvojnásob všeho nej :palec2: :palec: :palec: -_- -_-
Listopad 20, 200816 r Lubane jak uz bylo napsano mnohymi ... Hlavne to zdravi a stesti, te i s rodinkou zase nekdy uvidim.
Listopad 20, 200816 r Lubane jak uz bylo napsano mnohymi ... Hlavne to zdravi a stesti, rad te i s rodinkou zase nekdy uvidim.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.