energic Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 zdravím, mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-( když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok. můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupík Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 zkusím ti poradit ,měl jsem to samé ,v řídící jednotce centrálů byl studeny spoj na relátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 já měl opačný problém při zamykání se mi nechtěl zamknout kufr... problém jsem odstranil poté co jsem sundal plast prošel všechny kabely a jejich kontakty... vyndal jsem to všechno pročistil zacval zpět a chodí to ! budeš-li chtít podrobnější info ozvy se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energic Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 zdravím, mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-( když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok. můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6 díky tak dva roky pokoj ale ted uz mi nejde kufr otevrit ani centralem ani klicem a uz ani tlacitkem ve dverich...poradte co s tim diky energic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Vlez do kufra vnútrajškom a odklikni ten čierny plast na 5 dv. Potom manuálne otvor-mechanizmus je pod bielym plastom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.