Publikováno Listopad 8, 200816 r zdravím, mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-( když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok. můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6 díky
Listopad 15, 200816 r zkusím ti poradit ,měl jsem to samé ,v řídící jednotce centrálů byl studeny spoj na relátku.
Listopad 15, 200816 r já měl opačný problém při zamykání se mi nechtěl zamknout kufr... problém jsem odstranil poté co jsem sundal plast prošel všechny kabely a jejich kontakty... vyndal jsem to všechno pročistil zacval zpět a chodí to ! budeš-li chtít podrobnější info ozvy se....
Leden 15, 201114 r Autor zdravím, mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-( když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok. můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6 díky tak dva roky pokoj ale ted uz mi nejde kufr otevrit ani centralem ani klicem a uz ani tlacitkem ve dverich...poradte co s tim diky energic
Leden 15, 201114 r Vlez do kufra vnútrajškom a odklikni ten čierny plast na 5 dv. Potom manuálne otvor-mechanizmus je pod bielym plastom.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.