Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím,

mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-(

když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok.

můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6

díky

zkusím ti poradit ,měl jsem to samé ,v řídící jednotce centrálů byl studeny spoj na relátku.

já měl opačný problém při zamykání se mi nechtěl zamknout kufr... problém jsem odstranil poté co jsem sundal plast prošel všechny kabely a jejich kontakty... vyndal jsem to všechno pročistil zacval zpět a chodí to :palec2: ! budeš-li chtít podrobnější info ozvy se....

• 2 roky později...
  • Autor

zdravím,

mám problém s odemykáním kufru přes centrál.Celé auto se mi odemkne jen páté dveře NE:-(

když kufr odemknu ze vnitř auta přes tlačítko na dveřích tak asi na 3-4pokus se otevře.jinak ne...zamykání je ok.

můžete mi někdo poradit co s tím?mám O I 98 75kw 1,6

díky

tak dva roky pokoj ale ted uz mi nejde kufr otevrit ani centralem ani klicem a uz ani tlacitkem ve dverich...poradte co s tim

diky energic

Vlez do kufra vnútrajškom a odklikni ten čierny plast na 5 dv. Potom manuálne otvor-mechanizmus je pod bielym plastom.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.