Přejít na obsah

Samovolne otevirani zadnich oken

marfig

Doporučené příspěvky

Zdravim..

Patrne se mi samovolne oteviraji zadni okna, alespon jsem nenacapal nikoho kdo by mi je oteviral.

Za 14 dni co mi stalo auti pred domem se mi prave otevrelo tak o 2 cm, leve tak o 3 mm. zkousel jsem na sklo zeshora zatlacit a drzelo, jakoze nesklouzlo samo.

Nemam moc (resp. zadne) zkusenosti s rozebiranim interieru, muzete poradit jak je ve fabii reseni otevirani oken (bez elektriky) a jestli je vubec mozny, ze se to samo otevira.. pripadne, co by se s tim dalo delat... protoze mam strach, ze jednoho krasne dne, bych diky tomu mohl mit slusny problem.

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež som to tak mal...až som si raz..a potom neraz uvedomil, že zvyčajne ked niekoho veziem vzadu, tak si trochu otvoria okno a ked vyjdu nezatvoria a nepovedia nič a Ty o tom ani nevieš..alebo stačí trochu drgnut kolenom do klučky a je to....sku si najprv preverit toto...Pa :feve:

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Tomášem,okna mají tendenci trochu sjet,ale jde opradu jen o milimetry a ne cenťáky.Tohle vypadá,že pravý spíš někdo nedovřel a levý "sjelo " samo.Píšeš,že se ti to stalo během 14 dnů,co jsi stál u baráku,ale to mi moc pravděpodobný nepříjde.Pokud byses mě ptal, jestli jsem ti před 14 dny zavřel okno,taky bych ti řek,že jo,tohle si budeš těžko pamatovat.Tomáš

Editováno: , autor: Tomíno S.
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Tal to vypada, ze fakt to delali lidi, resp. 14 dnu je klid... faktem je, ze to pokazdy prexd a po jizde kontroluji.. pripadam si jak magor, nemam cetral, tak obchazim dvere, jestli jsou zamceny a jestli jsou zavreny okna :)

Dělám to samé i ty kliky jsem otočil do polohy, jak píše Radomír.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...