Letka Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Mám Felicii 1.3 jednobodové vstřikování rok výroby 1996 a jezdím na systém BRC mono. Již dva roky mám problémy, když je motor studený po nastartování se přepne na plyn a po ujetí zhruba 100 metrů motor zhasne a nelze jej nastarovat až po delší době, ale není to pravidelné. Dále když je motor zahřátý nelze jej nastartovat až po delší době, když je studený. Měl jsem to v několika servusech, ale nevědí si s tím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ad 1) jak je na tom reduktor, když to chcípne? Není náhodou studený, pokud ano tak to může dělat vodní pumpa-špatné vyhřívání reduktoru. Ad 2) teplý/vřelý/ motor musíš startovat tak, že se lehce sešlápne plyn, protože při dojetí je sací potrubí i motor plný plynu a je tam bohatá směs, takže vyzkoušet se sešláplým plynem, tak 3-5 cm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letka Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Regulátor jsem nezkoušel. S tím teplým motorem jsem to rovněž nezkoušel, vyzkouším a dám vědět, Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letka Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Karle děkuji za radu, při sešlápnutí plynového pedálu to v celku funguje, když je zahřátý motor. Při studeném motoru to zatím přestalo dělat. Ještě jednou děkuji, je vidět že jsi profík, montéři v servisech neumějí nic než pouze montáže a výměny agregátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.