Vlasta Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Mám v autí tuhle stavitelnou sedačku,a docela mi překáží ta páka nastavení,pokuždé co lezu z auta tak o ní zavadím,někdy i sedačka sjede o něco níž. otázka:nedělali v jinejch vybavách ty páky menší nebo kratší,případně z jakého jiného koncernového auta by tam šla jiná?Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Myslím že s F II tam pasuje a je kratšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Přesně tak, z FII nebo Roomstera, ty jsou kratší. Na mé FI mi ta páka při vystupování tak nevadí (není to tak vysoko a to mám nastavenou sedačku až nahoře), ale když jsme ještě měli na Roomsteru dlouhou (starší verze), tak jsem s ní dával sedačku dolu při každým vystupování. Dali jsme krátkou a bylo vystaráno. Demontáž a montáž je jednoduchá. Tady máš něco o ní http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31585 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 kupoval som sedacky f1 posledne kusy sport a uz tam je ta kratsia od vyroby. ta kratsia je hrozna. je taka uplne makka a mam pocit ze ju zlomim. zlata velka paka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 daj foto som zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.