Publikováno Listopad 13, 200816 r zdravim, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil s problémem chlazení. tphle téma sem tu už našel, ale nebylo dořešený jak bych potřeboval...teplota chladiící kapaliny se v průběhu jízdy pořád mění, do kopce se ohřeje a z kopce ochladí, jako kdyby nezavíral termostat. diagnostika neukázala žádnou závadu a tak sem nejprve vyměnil čidlo teploty chl.k.,nic. náseldně tedy termostat a opět nic. nemáte někdo s tímto případem zkušenost? diky.
Listopad 13, 200816 r co máš za motor? kdo ti měnil termostat? podle mě to nebude ničím jiným než termostatem, překontrolovat jestli vyměněn opravdu za nový dobrý vč. těsnění (gumový "O" koužek za 16,-) Pokud je vše OK pořádně propláchnout motor a vyměnit náplň jestli tam náhodou neběhá bordel který se sekne v termostatu.
Listopad 17, 200816 r Autor Mam 1.6-75kW, termostat sem si menil sam a chladici kapalina je tam taky nova....termostat uplne novy-original skoda.
Listopad 19, 200816 r já bych taky potřeboval poradit s teplotou ale jiné příznaky. Neohřeje se na povozní teplotu myslím že 80°C, mám 1,6 74kW. Moc dobře netopí, teda si myslim podle mamineho daewa, a vlastně taky kolísa ale nezahřeje se.
Listopad 20, 200816 r Tady není moc co radit, termastota nebo pumpa. Termostat soji pár k a výměna za 0,5h Vodní pumpa záleží kdy byla měněná, většinou s rozvodama
Listopad 24, 200816 r Ahoj, prosim vas, jak zjistim jetsli mam elektronicke termostat nebo klasicky? díky
Listopad 26, 200816 r existují různé termostaty s otevírací teplotou, 87° a 102° tušim, takže je možnost, že ti dali v servisu ten, který tam být nemá
Listopad 28, 200816 r borci poraďte . Mám taky problem s chlazením na Oct. 1,6 75 Kw motorBFQ , je tam elektronický termostat a nchce se zahřát na provozní teplotu, pouze na 55 stupnů . Termostat nový , čidla taky .Samy se spouštějí ventilátory na chladiči. Upraveno Listopad 28, 200816 r od karel55
Listopad 30, 200816 r borci poraďte . Mám taky problem s chlazením na Oct. 1,6 75 Kw motorBFQ , je tam elektronický termostat a nchce se zahřát na provozní teplotu, pouze na 55 stupnů . Termostat nový , čidla taky .Samy se spouštějí ventilátory na chladiči. nikdo neporadí ?????
Listopad 30, 200816 r tesneni pod hlavou? to asi ne. To by aspoň tlakovalo do vody ? Nebo se pletu ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.