Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý deň!

Rád by som sa pred zadaním montáže LPG poradil o umiestnení spomenutého prepínača .

V tunajšom okolí je akosi zvykom to,,prilepiť" v priestore poblíž vodičovho pravého

kolena , čo ja nepovažujem za šťastné riešenie . Jednak nieje zrovna po ruke, a hlavne

neje v zornom poli ukazateľ hladiny paliva, ktorý je jej súčasťou. Konkrétne ide o montáž

do Š. Felicia 1.3 mpi a zariadenie od BRC .

Za rady vopred ďakujem !

zdravicko

ze by dalsi do klubu? :)

tak ako pises a mas pravdu, zvykne sa to namontovat pod volant, mne to do fabie tiez namontovali pod volant ale nie prilepit ale nasrobovat :aggressive:

kedze tam bolo dost kabla tak som to potom prehodil priamo na palubku hned vedla tlacitka na vyhrev zadneho okna, ale dalo zabrat, lenze teraz na to dobre vidim :palec2:

ked budem mat cas tak to odfotim a hodim ti to sem

Já ho mám namontován vedle řadíci páky.Vypadá to solidně.Nevim ale jak to je u felicie.Mám to v nové fábii.

ja to mam na stojaka v tej odklacej policke pod radiom.

nasiel som si cas a spravil som jednu fotecku, ale je z mobilu a rano este za tmy lol

neviem ci aj do felicie by sa to dalo nejak prisposobit, ale prakticky sa da prepinac prelozit kdekolvek ;)

post-11096-1226642496_thumb.jpg

Robko a co máš na těch dvou otočných přepínačích (stejné jak pro naklápění světel)? :help:

vyhrievanie sedaciek :p:p:p

a věříš že jsem si to pak myslel? Říkal jsem si že jsi vlastně dodělával výhřev sedaček, tak jestli to nebude k nim :)

no vidis, tak si sa trafil :)

a ty mas kde prepinac LPG? alebo ty uz mas verziu bez prepinaca? ;)

mně ji servisák zabudoval vedle prepínače světel foto hodím až budu v autě

Já ji mám stejně jako Robko a přijde mi to jako výborné místo:)

a ako si to tam prirobil?

ja som vyrezal otvor do origo zaslapky co tam bola a tam som vlozil prepinac, lenze je dost velky na to miesto, takze tam po krajoch neostalo moc plastu

musím uznat, že to vaše místo se mi hodně líbí :palec2:

je to super, mas to stale na ociach, ja som to predtym musel nahmatavat pod volantom a ani som na to poriadne nevidel, teraz to mam poruke a vidim na to aj ked len periferne :kuk:

no mně by tam pasoval úplně super, páč není velký, ale bohužel už by mi v palubce zůstala díra, tak si budu muset nechat zajít chuť :(

Tak sem udělal fotečku:) post-21123-1226667564_thumb.jpg

Je to to malinke hned na kraji.

Upraveno od WLK111

Já to mám stejně jako WLK :palec2::palec2::palec2:

ja mam opacne otocene auto :p ja mam odkladaci priestor hore a pod tym radio a pod radiom mam ovladace na kurenie a pod nimi mam prepinacku na plyn a myslim ze je tam dobre. nepotrebujem ju vidiet viem ze plyn mam tak naco my bude svietit do oci a blikat a odvadzat pozornost a dokonca aj pristrojovku mam zasvietenu co najjemnejsie ono tam je takove intimčo :prc:

• Autor

Ešte by som sa spýtal: je ta krabička - káblik pripojena nejakým konektorom,

teda rozoberatelný spoj, alebo je to treba nejak odborne či pracne roz....

Aby som to mohol presťahovať tiež medzi prepínače , ale na Felde .

ta moja ma konektor

• Autor

Má to byť BRC , takže by to malo byť rovnaké.....

Vďaka za odpovede !

BRC ma konektor, predpokladm, ze aj ostatne budu mat,

treba dat pozor a neodpajat ho ked je zapnuty klucik :palec2:

ked je vypnuty tak pohodicka

• 1 rok později...

A ja tu.

post-43820-056849800 1284676410_thumb.jp

• 1 rok později...

Já mám u Fábie na panelu jak se zapíná např.vyhřívání zadního skla svítí mě tam diody a každá dioda představuje 100km takže mám přehled kolik mám natankováno ale i přesto nuluji denní počítadlo při každém tankování. U Felicie sem musel jen spoléhat na denní počítadlo. U Fábie je to super.

• 7 měsíců později...

Tak já jsem se konečně po třech letech dokopal k tomu, že jsem ovladač zapustil do krytu a není tak konečně tak vylezlý. Chtěl jsem to udělat hned po tom, co mi LPG namontovali, ale nějak to nevyšlo.

post-5941-0-39767800-1340364540_thumb.jp

post-5941-0-44078000-1340364587_thumb.jp

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.