Publikováno Listopad 13, 200816 r Dobrý deň! Rád by som sa pred zadaním montáže LPG poradil o umiestnení spomenutého prepínača . V tunajšom okolí je akosi zvykom to,,prilepiť" v priestore poblíž vodičovho pravého kolena , čo ja nepovažujem za šťastné riešenie . Jednak nieje zrovna po ruke, a hlavne neje v zornom poli ukazateľ hladiny paliva, ktorý je jej súčasťou. Konkrétne ide o montáž do Š. Felicia 1.3 mpi a zariadenie od BRC . Za rady vopred ďakujem !
Listopad 13, 200816 r zdravicko ze by dalsi do klubu? tak ako pises a mas pravdu, zvykne sa to namontovat pod volant, mne to do fabie tiez namontovali pod volant ale nie prilepit ale nasrobovat kedze tam bolo dost kabla tak som to potom prehodil priamo na palubku hned vedla tlacitka na vyhrev zadneho okna, ale dalo zabrat, lenze teraz na to dobre vidim ked budem mat cas tak to odfotim a hodim ti to sem
Listopad 13, 200816 r Já ho mám namontován vedle řadíci páky.Vypadá to solidně.Nevim ale jak to je u felicie.Mám to v nové fábii.
Listopad 14, 200816 r nasiel som si cas a spravil som jednu fotecku, ale je z mobilu a rano este za tmy neviem ci aj do felicie by sa to dalo nejak prisposobit, ale prakticky sa da prepinac prelozit kdekolvek
Listopad 14, 200816 r Robko a co máš na těch dvou otočných přepínačích (stejné jak pro naklápění světel)?
Listopad 14, 200816 r a věříš že jsem si to pak myslel? Říkal jsem si že jsi vlastně dodělával výhřev sedaček, tak jestli to nebude k nim
Listopad 14, 200816 r no vidis, tak si sa trafil a ty mas kde prepinac LPG? alebo ty uz mas verziu bez prepinaca?
Listopad 14, 200816 r a ako si to tam prirobil? ja som vyrezal otvor do origo zaslapky co tam bola a tam som vlozil prepinac, lenze je dost velky na to miesto, takze tam po krajoch neostalo moc plastu
Listopad 14, 200816 r je to super, mas to stale na ociach, ja som to predtym musel nahmatavat pod volantom a ani som na to poriadne nevidel, teraz to mam poruke a vidim na to aj ked len periferne
Listopad 14, 200816 r no mně by tam pasoval úplně super, páč není velký, ale bohužel už by mi v palubce zůstala díra, tak si budu muset nechat zajít chuť
Listopad 14, 200816 r Tak sem udělal fotečku:) Je to to malinke hned na kraji. Upraveno Listopad 14, 200816 r od WLK111
Listopad 14, 200816 r ja mam opacne otocene auto ja mam odkladaci priestor hore a pod tym radio a pod radiom mam ovladace na kurenie a pod nimi mam prepinacku na plyn a myslim ze je tam dobre. nepotrebujem ju vidiet viem ze plyn mam tak naco my bude svietit do oci a blikat a odvadzat pozornost a dokonca aj pristrojovku mam zasvietenu co najjemnejsie ono tam je takove intimčo
Listopad 14, 200816 r Autor Ešte by som sa spýtal: je ta krabička - káblik pripojena nejakým konektorom, teda rozoberatelný spoj, alebo je to treba nejak odborne či pracne roz.... Aby som to mohol presťahovať tiež medzi prepínače , ale na Felde .
Listopad 17, 200816 r BRC ma konektor, predpokladm, ze aj ostatne budu mat, treba dat pozor a neodpajat ho ked je zapnuty klucik ked je vypnuty tak pohodicka
Listopad 19, 201113 r Já mám u Fábie na panelu jak se zapíná např.vyhřívání zadního skla svítí mě tam diody a každá dioda představuje 100km takže mám přehled kolik mám natankováno ale i přesto nuluji denní počítadlo při každém tankování. U Felicie sem musel jen spoléhat na denní počítadlo. U Fábie je to super.
Červen 22, 201213 r Tak já jsem se konečně po třech letech dokopal k tomu, že jsem ovladač zapustil do krytu a není tak konečně tak vylezlý. Chtěl jsem to udělat hned po tom, co mi LPG namontovali, ale nějak to nevyšlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.