DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Aby to nebyl jen placebo efekt, zkusím provést upgrade bez D-Dotu protože mě to připomnělo klasický upgrade po seriové lince.Což je tento případ, sice virtuální ale stejný princip otevřu Com port pošlu tam data. Řeknu úspešně odesláno což ale vlastně nic neznamená bez potvrzení z obousměrné komunikace.O tom osciloskopu vím, zatím jsem ho nepotřeboval ;-) A v tomhle případě by mě to stejně jen potvrdilo že posílá blábol. Připojit se ho nebojím protože voltáž je v toleranci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 No doufam ze se povede ho rozchodit, resp ze je to jen otazka FW. Dyztak informuj, bud tady nepo pres SZ...jsem zvedavej co a jak...i ohledne vyvoje, i kdyz uz to nemam do ceho dat. Maximalne kamosovi do Sharana :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Určitě dám vědět ;-)Jinak co mě nesedí je ten Firmware pro Fabii. Žádný takový jsem nezaregistroval a podle mě ani nikdy neexistoval. Tudíž nemá ani smysl přehrávat firmware leda na vyšší verzi. Vím že v základu je jen CAN a třídrát verze. Myslím že už Audi třídrát něměli tak bych si typnul že kvůli Fabii a rychlosti zobrazení vytvořil CAN verzi.Dál mě nesedí ani ty páčky UP, DOWN podle tvrzení co tu proběhlo má Fabie páčky CAN ale RES je pořád zapojeno. A Octavia má 100% páčky analogové a v zapojení nejsou taky použity, leda že by budíky posílali potom CAN příkazy něco takového je použito u komfortu.No každopádně Octavie má další CAN jednotku pro MF volant, což mě vnáší další zmatek ale nějak se to komplikuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Muzu ti poslat vsechno co doma mam ohledne DDotu. Nebo jestli ti to Jochanan daval(tomu jsem to taky posilal).Ja ho tenkrat koupil do fabie ale tam nefungoval, tak jsem k nemu jel a v dilne mi to rozhejbal a pak uz to fungovalo i pro Fabie. Uz si ani nepamatuju jestli mel dve rozdilne verze na F a Octavii nebo jestli to bylo spolecny. Musel bych se vecer doma podivat.Jinak s tou packou si myslim ze ten RES je zapojen schvalne analogove kvuli updatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Jestli k tomu máš cokoliv tak určitě pošli. Budu vdečný. Firmware určený pro Fábii se taky nikde neobjevil.S tím RES to dává smysl ale zapojení v Octavii jen na RES? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Jako ze v Octavii je jen tlacitko RES? Zbytek je branej po CANu ne?...teda u CANove verze, kde byl maxik pres tridrat tak se zapojovaly i ostatni tlacitka. Vecer az budu doma tak ti to nekam poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Logicky třídrát potřebuje vědět jak mačkám tlačítka tak to je napojeno ale v manuálu verze CAN a CAN Fabia 1 je napsáno že nezapojovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ted se nemuzu mrknout jak to je v manualu napsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiczech Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 V 1. 11. 2017 na 1:17, DiKey napsal: První funkční test zobrazování na MaxiDotu, ještě tak 1000 kroků a mám to :-D ZDRAVÍM tohle jede po canu nebo po 3drátu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Třídrát, CAN jsem pár funkcí našel ale nerozchodil jsem zobrazování už budu zkoušet jen na Supu2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Napsal by jsi mi do SZ nějaké Ty Can funkce ? mám to jen pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 začal bych CAN analyzérem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmik1 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Ahoj chlapci, nechci delat chytrolina, ale urcite bych zacal tim, ze si v gateway povolim i adresy jednotek ktere sice v aute nejsou a nepochybne budou zdrojem dtc kvuli komunikaci, ale jsou to ty ktere chcete pouzit pro zdrojove pakety. Jinak se obavam, ze gateway vam bude pakety z nepovolenych adres canovou arbitrazi cenzurovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Rutrle Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 D dot už se asi zakoupit nedá že? Emailova adresa je neplatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Mám případně navíc CANový D-DOT - byl ve Fabii 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Ahoj, neverím :-o ,naozaj mas funkcny D-DOT z fabie1? mal by som zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.