Přejít na obsah

PROBLEM S ABS

lukas666

Doporučené příspěvky

zdravim po výmene žiaroviek v prístrojovke som zistil že som nemal žiarovku v ABS a ked som ju tam dal tak niekto ju vytiahol asi preto že tam svietila, po pripojení na vAG mi napísalo.

2 Faults Found:

01276 - ABS Hydraulic Pump (V64)

16-00 - Signal Outside Specifications

00290 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Left (G46)

35-00 - -

dal som si to do VIS a ten zadný senzor som nepozeral . len som zistil že na baterke v tej čiernej skrinke mi chýba poistka 30A zelená tak som ju tam zastrčil a ten motor ABS začal vrčať a neprestal.. tak som ju radsej vytiahol. dakujem za každú radu ako to napraviť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to viem že je ABS pod posilovacom brzd... to si mi ale nepomohol. alebo si to zle pochopil... nemam tam poistku na baterke a ani tam nebola. ked ju tam dam tak sa rotzvrčí ABS a neprestane. nechápem , tu chybu senzora vlavo vzadu pozriem ale ťže to neprestane vrčať alebo ževraj odvzdušnovat nechapem,. tak.

Odkaz ke komentáři

Řekl bych že Pajka to myslel tak že si dal příspěvek do špatného oddělení - do motoru, problémy ohledně brzd a ABS se řeší v sekci Podvozek ...

Jinak to teda někdo pěkně nachystal, nevěděl jak to opravit, tak vyhodil žárovku a pojistku a je hotovo ...

Zkusil bych někde sehnat na zkoušku jinou pumpu a vyzkoušel to s ní, projít konektory, zkontrolovat vedeni k ŘJ atd. ... Už jen ta samotná chyba snímače by měla vyřadit ABS z provozu, tak by to vrčet nemělo ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...