Září 20, 200816 r jen dodatek k tem rozvodum : mam tu origo : http://www.cc-autodily.cz/sada-rozv-rem-klad-pdi.html sleva -5% z ceny bez DPH
Listopad 19, 200816 r Už někdo měnil??? Po kolika kilometrech????Kolik stojí?????Popř. jakékoliv info o této věci. Upraveno Listopad 19, 200816 r od popys1
Listopad 19, 200816 r Osobně DPF v autech zatim nemám,ale zrovna mi týden jsem se o DPF bavil z kámarádem co ho má ve starym Superbu 2.0TDI-PD DPF.....ten měl jednoho z prvních z DPF a dle dokumentace co dostal k autu měl předepsanou výměnu po 120.000km,ale v jeho mateřskym servisu mu pak technik řekl že to MB změnila a že předepsaná výměna není stanovena,tak jezdil dál a ted má něco přes 160.000km a už mu to dělá takový problémy že mu v servisu dle technický rady z MB doporučily ho vyměnit...........Jezdí s tim do autokomplexu Menšík-Praha a tam mu to spočítal technik na DPF+kyselina něco kolem 36.000kč a i z prací ať si připraví něco kolem 40.000kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doporučil jsem mu vrakoviště v Praze kde prodávaj orig.nový škoda díly a i když DPF normálně na sklad nebere,tak když mu dá zálohu,tak mu ho objedná a bude ho mít od něj prý za 15.000kč.... Upraveno Listopad 19, 200816 r od karlos3
Listopad 21, 200816 r Záleží na stupni zanesení,lze vyčíst z diagnostiky.Inerval není určen.Závisí to na způsobu jízdy,kde auto jezdí.U auta,které jezdí po městě,to bude dřív.Pokud je motor nachipován,tak o to dřív.Peněz -ranec.Ty tam máš DPF s mokrou cestou?
Prosinec 5, 200816 r Min.týden jsem po dlouhé době na letišti potkal známého(taxikáře) který tam jezdí ze žluťáskem SI u AAA....když jsme se tam pár min.bavily,tak se k nám přidalo pár jeho kolegů a když přišla řeč o DPF,tak všichni kdo to tam maj z 2.0TDI-PD DPF tak už ho maj vykuchlej.....prý jim to dělá nějakej frajer v Modřanech(fyzická demontáž+přehrání softu)...bez papíru za 6000kč.....
Prosinec 16, 200816 r Dovede někdo popsat jak se to dá vyřadit???Ne že bych to chtěl dělat sám, ale zajímal by mě ten princip.
Leden 3, 200916 r Tady je ukázka odstranění filtru pevných částic u Superba 2.0TDI. Pro rejpali, elektronika je přízpůsobená, takže nic nehlásí chyby! Vše je bez problému funkční.
Leden 3, 200916 r U Superba to není žádný problém,ale podívej se,jak to má OIIRS,Scaut,Passata.Tam je to hlavolam.A jestli víš proč????
Leden 3, 200916 r Momentálně úspěšně testujeme i OII s odstraněným DPF. V čem je tedy hlavolam? Povídej.
Leden 3, 200916 r hlavolam s umístením.U Sup II je DPF s "mokrým filtrem",jelikož je daleko od hlavy a teploty výfuk.plynů tam nedosahuji takové hpodnoty,je jednodušší jej vyndat-prostě jen vyřešeš a navaříš rouru. U OII,Passat je hned za Turbem,oválná pixle tak bude blbé to přizpůsobovat.Neříkám,že to nejde,ale není to tak jednoduché jako u Superba.Jestli máš foto odstaněného DPF u OII dej sem.Docela mě to zajímá jak jsem to řešili.
Leden 3, 200916 r Máš pravdu, vyndání a nahrazení je složitější. Ty si myslíš, že jsme jako jenom vyndali KAT? Děláš si srandu? Foto bohužel nemám. Jen pro info. Trubka, která nahrazuje DPF i KAT se normálně prodává, ale je dost drahá.
Leden 3, 200916 r no já jen že fotku přezentuješ jako DPF takže tady akorád mateš.Jinak trubka se samo dá koupit,ale není to jak píšeš jen trubka ale vlastně 1.díl výfuku,protože v roce 2008 sis mohl v ČR objednat SUP I 2,0 TDi s nebo bez DPF.
Leden 3, 200916 r Mateš tu ty! Já nahodil fotku odstranění DPF u Superba. Jasně jsem to tam napsal, že je to Superb. Ty ses pak začal vyptávat na OII, tak jsem ti řekl, že to není problém a že se na to prodává přímo trubka. Máš pravdu, je to vlastně celý 1.díl výfuku. Malinko špatně jsem to formuloval. V čem tedy matu?
Leden 3, 200916 r Já nematu.Ta fotka co jsem tu z Etky dal je ze Superba.Takže foto,co jsi ty dal je odstaranění katu a né DPF.Je evidentně z fotky vidět,že trubka od katu d DPF je původní.Možná se mýlím,neříkám,že jste to neudělali celé,ale proč tu potom dáváš foto odstranění katu a prezentuješ to jako odstranění DPF Upraveno Leden 3, 200916 r od cosby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.