vikino1 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jeden drat pichni do pozície 5 v poist skrini to máš +12V a pripoj k neonu druhý pripoj hocikde na kostru auta pod pristr.doskou je taká šína môžeš to dať aj na nu alebo pod hociktorí šrobik čo je na kovovej časti na kastli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 jo tak, takže ten druhej stačí někam na kostru... zkusim a snad už to teda bude šlapat tak jak má no.. díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Chtel bych si namontovat dva neony pod volant a ke spolujezdci. Nevite kde vzit 12V?Nebo spis nejaky navod jak rozebrat plasty ve fabii a kde tech 12V vzit?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 z poistek, nebo z radia, nebo z vypinaca svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 juuu to je super,a nemel byste nejaky navod s fotkama jak se tam dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidzar Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mam fabiu 1.4 clasic a nemam v kufri svetlo preto by som sa chcel opytat kde najdem vo fabii 12V niekde pri poistkach chcem si urobit svetielko do kufra. Svpinac mam uz namontovany uz mi chyba len napätie. vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 zo zapalovaca, alebo zo stropneho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=kde+vzít+proud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidzar Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 diky moc uz svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Nechem zakladat novu temu preto pokracujem: Objednal som si neorigo el. stahovanie okien, a potreboval by som vediet, kde by som to vedel pripojit najjednoduchsie na 12V spinanych (napr: na radio?) (napojit to na stalych 12V by asi nebolo dobre, do tej 5ky poistky) ?? a chcel by som napojit podsvietenie ovladacov (univerzalne na stred. konzole na ovladanie okna) na podsvietenie ktore ma spinac svetiel ( mam len s regulaciou vysky bez prednej hmlovky, stary typ) vedeli by ste poradit na ktory, akej farby drotu to mam napojit??? Ps.: velmi sa nevyznam v elek. , DAKUJEM za pomoc Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) Neviete my poradit ako napichnut ten iso pin zozadu do poist. skrine? nedari sa my to ako bz to ani nepasovalo, ale mam origo zo skoda, takze ....?????????? potrebujem rychlu pomoc, mam rozobrate autoooo tankju Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde vzít 12V? Chtěl jsem si to natáhnout přímo z baterky ale nevím kudy to protáhnout do auta. Nechci kvůli tomu rozdělat v motorovém prostoru tisíc věcí a tak mě napadlo si to natáhnout z pojistek. Chci to kvůli nabíjení mobilu, USB mám v palubce a nabíječku strčenou za kastlíkem u spolujezdce, no a k ní potřebuji těch 12V. Mohl bych si to vzít třeba z rádia ale nevím jestli se pak někde neprojeví ten zvýšený odběr. Něco v tom smyslu mi naznačoval jeden elektrikář, že by to mohla ŘJ pochopit jako chybu nebo tak. Mluvil všeobecně ne konkrétně k tomu rádiu. Znovu říkám, že elektrice nerozumím takže bych byl rád za vaše tipy odkud si bezpečně vzít 12V. Předem díky moc za rady. Tonda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Pokud chceš mít 12V až po zapnutí klíčku,tak se podívej do pojistkové skříně na pozici 14.Tam je vstup spínaných 12V.Výstup je prázdný a tam odtud si můžeš natáhnout +.Ale pokud máš typ motoru AMF,ASY,ATD,ASZ,BME je tato pozice obsazena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Dík za radu. No já mám 1.9TDI 74kw r.v. 2000 jestli to pomůže k identifikaci. Jinak zítra na to kouknu jak to tam vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Treba z pozice vetraku ten spina zapnutim klicku a vypina tri vteriny po vytazeni klicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.