Květen 11, 200718 r Ohľadom toho odpájania, nemá už niekto aj MR2008? Či sa to odpája aj tam? MR2008 se začne vyrábět koncem května, takže někdy v půlce června budou první auta v provozu. Já jsme loni přebíral MR2007 na konci června a byl to druhý výrobní týden MR2007.
Květen 13, 200718 r Ja som mal pred rokom MR2007 prebratý už v polovičke 6. mesiaca. Ale už som sem hodil otázku. Onedlho sa už môžu objaviť prví majitelia.
Květen 16, 200718 r Bude fungovat jako klasické HF, takže přijmeš hovor, zavoláš si i ty (třeba pomocí hlasového ovládání), ale neuvidíš seznam, toť vše. !!!!!!! Mam take OII a Nokia 6230. Kdyz dam telefon do drzaku originalni sady tak to nacita VZDY jen telefonni seznam ktery je ulozen na SIMce, z pameti telefonu to neukaze nic, podle mne je to stejny problem jako u BT
Květen 16, 200718 r Vrámci testovania, aby som na 100% vylúčil vplyv nízkeho napätia palubnej siete, tak som to testoval odpájanie aj na aute, ktoré bolo pripojené na nabíjačke (používam elektroniku zo záložného zdroja) a odpájalo sa to tiež.
Květen 19, 200718 r Nemáte někdo zkušenost s telefonem Nokia 6131..je to véčko.. Potřeboval bych vědět,zda chodí přes BT i s načítáním seznamů a komfortními funkcemi..
Květen 21, 200718 r Ak to nie je Symbian, tak by to malo chodiť. Ohľadom môjho odpájania, v servise, kde to riešia si na mňa spomenuli, technik volal oblastného technika, že už dávno nič nebolo s tým mojim HF. V 22 k.t. sa začnú vyrábať RJ pre telefón s novým FW a tie by sa už nemali odpájať. Tak pokiaľ to napokon dopadne výmenou RJ (alebo aspoň prepálením FW), tak samozrejme poinformujem, ako je to s tým odpájaním prípadne, či sa nezlepšila podpora Symbianov.
Květen 21, 200718 r Ak to nie je Symbian, tak by to malo chodiť.Ohľadom môjho odpájania, v servise, kde to riešia si na mňa spomenuli, technik volal oblastného technika, že už dávno nič nebolo s tým mojim HF. V 22 k.t. sa začnú vyrábať RJ pre telefón s novým FW a tie by sa už nemali odpájať. Tak pokiaľ to napokon dopadne výmenou RJ (alebo aspoň prepálením FW), tak samozrejme poinformujem, ako je to s tým odpájaním prípadne, či sa nezlepšila podpora Symbianov. Pokud by to šlo řešit novým SW,taky by to stálo pak za pokus.. Jinak právě ta Nokia 6131 nikde v žádném seznamu nefiguruje..a nerad bych měnil telefon, aby zas mohl jen přijímat hovory
Květen 22, 200718 r Takže jestli to chápu dobře,tak Nokia,pokud nemá Symbian,tak chodí i se seznamem? I když je škodovka na konfigurátoru neuvádí? Jde mi celkem akutně o tu N 6131.. Nerad bych další telefon,co jen může přijímat hovory
Květen 23, 200718 r TO Jirik.DC: Ta N6131 funguje bez problemu, tzn. komplet to nacte seznam, atd... Ma ji moje pritelkyne, vcera jsem to vyzkousel, funguje to paradne. Mel bych ale jeste jeden dotaz pro "znale" a to lze-li nejakym zpusobem (zrejme v servisu pres kabel) kompletne vymazat, resp. resetnout tu ridici jednotku? Aby byla uplne cista bez sparovanych telefonu...
Červen 2, 200718 r pomozte prosím. Měl jsem udělanou přípravu na telefon. Sehnal jsem si HF II jednotku a zapojil. Telefon mi funguje tak, že při telefonování se rádio vypne a mohu telefonovat. Telefon se ale nedá ovládat podle návodu pravou páčkou a nezobrazuje se ani nic na maxidotu. Když jsem byl ve škoda servise, tak mi řekli, že se nic v jednotce nemusí povolovat. Pomoooooc?
Červen 12, 200718 r Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba )
Červen 14, 200718 r Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) Tak jsem taky připojil HF Bluothooth. V maxidotu se telefon zobrazí, ale telefonní seznam to nenačte. Mám N 73. A když chci s telefonu poslat kontakty do HF, tak to vyhazuje chybu.
Červen 14, 200718 r Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) Tak jsem taky připojil HF Bluothooth. V maxidotu se telefon zobrazí, ale telefonní seznam to nenačte. Mám N 73. A když chci s telefonu poslat kontakty do HF, tak to vyhazuje chybu. A nepoužívá ten tlf jako systém symbian?
Červen 14, 200718 r Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) Tak jsem taky připojil HF Bluothooth. V maxidotu se telefon zobrazí, ale telefonní seznam to nenačte. Mám N 73. A když chci s telefonu poslat kontakty do HF, tak to vyhazuje chybu. A nepoužívá ten tlf jako systém symbian? ano, má symbian. Je to nějaký problém?
Červen 14, 200718 r ano, má symbian. Je to nějaký problém? V tomhle hodně laboroval Diamant,ty HF jednotky zatím se symbianem nekomunikují..ale snad by měl být v dohledné době nový soft..aspoň pokud si vybavuju starší příspěvky
Červen 17, 200718 r Tak včera první cesta s HF BT a noou Nokií 6131 (do Liberce na sraz bývalých Liazáků). Seznam to načetlo, jenom to neumí háčky a tak..je to nějak řešitelné? A docela mně dostávalo,že celou cestu tam se to pořád odpojovalo a připojovalo..už jsem nevěděl co s tím,tak jsem to musel odhlásit,jak to bylo protivný.Cestou zpátky jsem něco zkusil..jak jsem tuhle přetahoval čísla z původního tlf,měl jsem nastavené aktivní spárování, takže při jízdě včera byla nastavena aktivní spárování 2. Na HF a na ten pův.telefon.Tak jsem nechal na cestu zpátku nastavené párování jen na HF a to druhé jsem smazal. Vypadá to,že to bylo tím..máte někdo zkušenost? A co ty nešťastné háčky..nechce se mi opravovat kontakty bez nich..
Červen 26, 200718 r Fosfor - ja mám N73 ož od októbra, len traba čítať. Proste to má Symbian a nechodí to. Čakám na novú RJ MR2008, tak keď mi ju vymenia, tak to odskúšam a napíšem, ako som dopadol. Ako som už na viac miest písal, výrobca u tejto novej RJ (ona je to tá istá, len s novým SW) už deklaruje aj podporu niektorých Symbian telefónov, N73 tam ale nie je. Sú tam len nejaké E-čka.
Červen 26, 200718 r Fosfor - ja mám N73 ož od októbra, len traba čítať. Proste to má Symbian a nechodí to. Čakám na novú RJ MR2008, tak keď mi ju vymenia, tak to odskúšam a napíšem, ako som dopadol. Ako som už na viac miest písal, výrobca u tejto novej RJ (ona je to tá istá, len s novým SW) už deklaruje aj podporu niektorých Symbian telefónov, N73 tam ale nie je. Sú tam len nejaké E-čka. doufám že nebude problém nahrát ten nový SW
Červen 27, 200718 r Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) Cece tak te asi nechapu... Org BT chapu - proste ta blazniva digitalni kocka. HTC TyTN chapu... Windows Media 6 je mysleno asi Windows Mobile 6 = zrejme beta, kterej release ? Od O2 muzes mit maximalne zelezo + WM 5 a taky velkej ucet o)) Takze si nedodelaval zadnej SW do TyTN ? Jakou mas kvalitu ?
Červen 29, 200718 r Zdar vážení, jak jsem tady psal někdy zjara ohledně Symbianu a GSM II BT, že Škoda to chystá na pololetí zprovoznit, tak mám dnešní vyjádření customer servisu: "Jak jsem našel v archivu odpovědí, v lednu jste používal mobilní telefon Nokia E61. Při náběhu modelového roku 2008 u vozu Octavia byl inovován hardware i software handsfree sady GSM II ve vozech Octavia, avšak i přesto existují neustále velké potíže při komunikaci prostřednictvím bluetooth s telefony vybavenými operačním systémem Symbian. Výrobcům mobilním telefonů je ponechána velká benevolence při vývoji bluetooth protokolu a pro výrobce automobilů je velmi obtížné vytvořit takový systém, který by komunikoval se všemi telefony na trhu. Odvětví mobilních telefonů je navíc jedno z nejprogresivněji se rozvíjejících a neustálé přizpůsobování HF sad je problémem nejedné automobilky. Je nám líto, ale ani inovovaná HF sada GSM II není schopna vyčítat telefonní seznam z telefonu Nokia E61. V tuto chvíli nejsme schopni Vám sdělit, kdy proběhne další aktualizace softwaru HF sady tak, aby bez problému komunikovala se zmiňovanými telefony." Vzhledem k tomu, že neexistuje ani žádné utilitární řešení ze strany Nokia (ani SonyEricsson na své Symbian UIQ) v koncernových vozech VW je se Symbianem zameteno - zatím! Tonda.
Červenec 9, 200718 r Tonda, to je veľmi zlá správa. Tak mi asi neostane nič iné, len počkať, až Nokia vyrobí telefón bez Symbianu ale s podobnými funkciami ako N73 (ktorú mám teraz). Ale inak tie ich kecy sú pekné. Ako je ale možné, že napr. Parrot komunikuje so všelijakými telefónmi, keď je to tak neštandardné a dynamicky sa rozvýjajúce? A tiež nechápem Nokiu, prečo ešte stále nevyrobili pre Symbian nejakú app, ktorá by hoci aj jednorázovo preniesla tel. zoznam do auta. Na nete ste nenašli nič?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.