Září 7, 200816 r já předpokládám, že když máme s Milhouskem stejnej problém, tak bude asi chyba v telefonu... až budu mít auto ze servisu, tak připojím nějakou Nokii a otestuju to
Září 7, 200816 r Telefon, aby HF (starší než MR08) načetla kontakty, by musel být bez symbianu, takže pro mě nějaká jednoduchá Nokia. Mám teď E65 a uvažuju, že to vyměním za něco obyčejnýho. Vůbec mi nevadí, že nemůžu přes Maxík volit kontakty, protože kdo by se v tom prohraboval od shora dolů, když tam je několik set čísel. Jediné, co mi trochu vadí, že když někdo volá, tak vidím jen číslo a ne jméno. No ale že by to byla taková katastrofa, tak to taky není... Nejsem si tak uplne jistej, ze mas uplnou pravdu. Zkousel jsem 6230i jak do drzaku tak pres BT a seznam ani jmeno na displeji pri volani se neobjevilo. Oproti tomu jsem vzal kolegovu E71 a nacetlo to kontakty ze SIM. Pak svoji N95 8GB a z te to zase nevytahne vubec nic, pritom ma na vlas stejny OS teda doufam. Zkousel jsem to i s tou aplikaci na kterou je link na skoda strankach.
Září 7, 200816 r To, že někomu korektně nefunguje foun přes držák slyším poprvé, to bych fakt nečekal. Neřeknu přes BT, to je takový "univerzální" a nikdy se dopředu neví, co tam kdo připojí a jak se to zachová, ale když už pro daný model dodávají konkrétní držák, tak bych čekal, že to bude odladěný.
Září 8, 200816 r Ahoj vsem, jen postreh k teto problematice. Mam puvodni starou jednotku HF, MR2006. Absolutne bez problemu s Nokii bez symbianu ( N6300, N6500) S moji Nokii E51 bez sance, zadne kontakty. Udelal jsem si pro sebe zaver, ze tato stara jednotka se symbianem proste nepujde. Ale ted jsem pres vikend testoval Nokii E71 - take symbian a kontakty na maxidotu jsou videt. A to kontakty ze SIM i z telefonu. Pravdepodobne ma ten telefon neco novejsiho, nez je v E51. Kescz
Září 9, 200816 r Dobré poledne Tak mě napapá. Pokud spáruju více telefonů, kde se ukládají kontakty? Dá se to VAGem někde přečíst? A ještě jedna věc - dá se někde změnit název BT zařízení "Skoda_UHV"?
Září 10, 200816 r Ze by se to dalo precist o tom nevim. Seznam kontaktu se obnovuje pri kazdem pripojeni!! A o zmene nezvu taky nevim!! nejde! Upraveno Září 10, 200816 r od Doli
Září 11, 200816 r Ahoj vsem,jen postreh k teto problematice. Mam puvodni starou jednotku HF, MR2006. Absolutne bez problemu s Nokii bez symbianu ( N6300, N6500) S moji Nokii E51 bez sance, zadne kontakty. Udelal jsem si pro sebe zaver, ze tato stara jednotka se symbianem proste nepujde. Ale ted jsem pres vikend testoval Nokii E71 - take symbian a kontakty na maxidotu jsou videt. A to kontakty ze SIM i z telefonu. Pravdepodobne ma ten telefon neco novejsiho, nez je v E51. Kescz To je fakt zajímavý.... ale myslím, že vysvětlení jednoduché - změna software u Nokie... E71 má novější, než E51.
Září 11, 200816 r jo jo.. je to telefonem...a navíc se mi tel. odpojuje.. třeba když mám vypnutý motor a klíček jsem ještě nevyndal, tak se to odpojuje.. vším možným... otevřením dveří, stlačením brzdy atd... to už bude ale asi jednotkou...
Září 11, 200816 r Pokud je tu nekdo komu se z N95 8GB stahuji kontakty, muze mi pls napsat cislo z jednotky pripadne jestli ma na tom drzaku nasazeny nejaky adapter a pokud ano pro jaky mobil?
Září 12, 200816 r stara jednotka je tusim culmann nova je Harman/Becker a cislo dilu zacina na 1Z0 xxx xxx Je to to nejnovejsi co je na trhu viz obrazek Upraveno Září 12, 200816 r od kemar
Září 12, 200816 r Tak jsem se byl ptát ve škodovce na ten HF a ta cena je hrůza,chcou za to přez 10 000 Kč.Nejni nějaká jiná,lacinější varianta?
Září 12, 200816 r Co mám jistotu: Nokia E66 + 1Z0035729 = vse OK, vidím kontakty, přijatá, nepřijatá, odchozí. Nokia E66 + 5P0862335C = vse OK, vidím kontakty, přijatá, nepřijatá, odchozí. Jednotky: 1Z0035729 - nová pro RNS510(Columbus), hází chybu v autech do MR2007, ale i přes chybu v nich funguje, se softwarem od Nokie nahraným do E65 ukazovala i telefonní seznam, ale nic víc) 5P0862335C - stará, funguje bez chyb na Vagu, ale jednotka se po vysunutí kíče cca po 10 minutách odpojuje od telefonu a zpátky připojí, s E65 se mi nenačetli kontakty ani nic jiného Upraveno Září 12, 200816 r od ferda25
Září 12, 200816 r Trosku starej prispevek!!Petruska: Hledej, hledej...ale urcite te to vyjde minimalne na 6-7tis Kc Tak mi prosim trosku porad.Lepsi 6-7tis,nez prez 10 od vydriduchu.
Září 12, 200816 r Tohle uz se netyka navigace, tak to budes resit ZDE, ok? Zatim me napada jen jedna moznost. Upraveno Září 12, 200816 r od Doli
Září 12, 200816 r Me jeste napadá tahle moznost... :-) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50130 Jednotka zatim neni, ale casem by mela byt...
Září 15, 200816 r Ahoj škodovkáři. Mám dotaz.Chtěl bych si pořídit HF od http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx ,ale nemám v autě žádnou tel.přípravu,tak by mně zajímalo,jestli ta HF sada,co tam nabízejí,nahradí to,co montuje originál škodovka,nebo se k tomu bude muset ještě něco dokupovat?Mám O II r.v 2008 a RSN 510 COLUMBUS,tak jestli i s tím bude ta HF sada komunikovat,nebo jenom přez maxidot. Díky za radu.
Září 15, 200816 r bude s tím komunikovat na sto procent... taky jsem to chtěl řešit přes Alesia, ale nakonec jsem si jednotku sehnla díky Rolbařovi od Kemara...
Září 15, 200816 r Pokud je tu nekdo komu se z N95 8GB stahuji kontakty, muze mi pls napsat cislo z jednotky pripadne jestli ma na tom drzaku nasazeny nejaky adapter a pokud ano pro jaky mobil?Mam nokii n95 8gb a kontakty mi funguji na maxidotu a ukazuji se i kdyz nekdo vola a nebo volam ja.Neukazi se jen polozky volana cisla,prijata cisla a nebo zmeskane hovory.Musis stahnout do mobilu nokia 810 contacts download s60 3rd a a melo by ti to fungovat...v mobilu to najdes v aplikacich jako stahnout kontakty-musis povolit stahovani kontaktu a hotovo.Mobil bude po kazdem pripojeni zpracovavat data.Me to tak funguje bez problemu...mam to odzkousene pres bluetooth Upraveno Září 15, 200816 r od davidek.c
Září 15, 200816 r a jakej rok vyroby mas auto? a mas na palubovce na drzaku nasazenej nejakej adapter? Kdyz jsem to zkousel naposledy mel jsem v telefonu nainstalovano Nokia 616 Contact Download Application for Nokia S60 3rd edition devices, uvidime jestli sw pro jiny zarizeni pomuze. Upraveno Září 15, 200816 r od Ol@f
Září 15, 200816 r ja mam auto r.v.2004 ale jednotku asi od ledna tohoto roku.Adapter nemam zadny pouzivam jen bluetooth.musis mit nainstalovano jen to jsem psal...nic jineho nefunguje s nokii n95 8gb Upraveno Září 15, 200816 r od vorlajz citace předchozího příspěvku je zakázána...dej si na to prosím bacha...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.