Přejít na obsah

GSM II HF Bluetooth

bendy123

Doporučené příspěvky

tonda: V posledných product news z februára 2007 sú spomínané jedine staršie telefóny. Trebárs 6600 ako podporovaná novinka. Vo fáze príprav je E50/60, 6233, 6151, ktoré by mali byť k dispozícii v 2. polovici 2007. Stále však žiadne info o N-kových Nokiách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirik.DC: Samsung nič!

Aktuálne k dispozícii:

Nokia - 6210, 6310, 6310i, 6230, 6230i, 6610, 6610i, 6220, 6020,6021, 6820, 6600*

Siemens - C55, M55, S55, CX65,M65, S65, (CX75, M75, C75, S75)**

Motorola - V300,400,500,525,V550,600,620,635,E550

Sonny-Ericsson T610, T630

V príprave sú (odhad 2. polrok 2007):

Nokia 6233, 6234, E50*, E60*, 6151, 6288

Siemens/BenQ S68

Motorola L7 SLVR*, RAZR Z3*

Sonny-Ericsson K750i, W800i, W810i, W700i, K510i*, K610i, K790i*, K800i*, W850i

* znamená, že len pre bluetooth

Odkaz ke komentáři

moje zkušenost s OII vyrobená 11_ 2006 orig. BT HF a volant je :

K 600i a W700i naprosto komfortně plná funkčnost

K 800i a P990i stále se odpojuje a zase připojuje.

Je to prostě těžko pochopitelné proč je rozdíl mezi řadou 600 a 800. U namontované sady v jiném autě Bt HF SE to chodí v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Ja som bral kolegovi N6233 a tiež sa odpája po vypnutí zapaľovania ako môj Symbianový N73. Ale inak to fungovalo perfektne, akurát mená, ktoré mali diakritiku nahradil "---". Ale aj keby mi to s N73 išlo aj takto, tak by som skákal od šťastia 2,1m.

O podpore Symbianov stále nič neviem, a veľmi ma to hnevá, že zoznam a registrer hovorov nefungujú. Ale neverím, že ak by niekto urobil SW pre telefón, že by sa nedalo emulovať správanie sa telefónu ako keby nebol symbianový. Ale zatiaľ som nič nenašiel.

Odkaz ke komentáři

Jirik.DC: Samsung nič!

Aktuálne k dispozícii:

Nokia - 6210, 6310, 6310i, 6230, 6230i, 6610, 6610i, 6220, 6020,6021, 6820, 6600*

Siemens - C55, M55, S55, CX65,M65, S65, (CX75, M75, C75, S75)**

Motorola - V300,400,500,525,V550,600,620,635,E550

Sonny-Ericsson T610, T630

V príprave sú (odhad 2. polrok 2007):

Nokia 6233, 6234, E50*, E60*, 6151, 6288

Siemens/BenQ S68

Motorola L7 SLVR*, RAZR Z3*

Sonny-Ericsson K750i, W800i, W810i, W700i, K510i*, K610i, K790i*, K800i*, W850i

* znamená, že len pre bluetooth

Ä to se samsungy ani výhledově nechystají? To mně pěkně štve..

Odkaz ke komentáři

Mám 6280 a kromě toho, že občas se spatně přepne menu a čeština je velká neznámá...jsem oproti Nokia HF velice spokojenej...teď už nikomu nevadí, že mu volám z auta...slyší mě jako z telefonu a to je super.

To je pravda. U mě zatím nikdo nepoznal, že volám z auta.. musím říct, že BT HF je moc fajn záležitost a ještě když vidíte kdo volá přímo na maxidotu, tak to pak nemá žádnou chybu.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak jsem v minulích dnech konečně předělal mou HF sadu, původní verzi bez BT, za verzi s BT. Koupil jsem ji od Alesia, má docela rozumnou cenu. Montáž bez problémů, jen v servise měli drobet starosti, ale nakonec to zvládli. Technik mi řekl že občas musí auto poslat do jiného podniku aby jim to rozchodili, do jakého to neřekl. A nakonec první poznatky: oproti mé staré verzi se pod položkou telefon v hlavním menu rozbalí nejen seznam ale podnabídka ve které je seznam, přijaté a nepřijaté hovory a volaná čísla. Takže vítané vylepšení. Mám ale malý zádrhel, při listování v seznamu pomocí MF volantu se mi zároveň přepínají rozhlasové stanice asi proto že u mého původního HF nefungovalo listování v seznamu přes MF volant. Přesto spokojenost. Má nová verze HF je prý v pořadí již čtvrtá, má na konci kódu písmeno "c", kdežto ta moje stará tam nemá žádné písmeno a čísla v kódu jsou jinak stejná. Tu starou dám do sekce Bazar, třeba si ji někdo šikovnější dokáže předělat na verzi s BT.

Odkaz ke komentáři

Mám přípravu na HF tzn. držák a konektor pod sedadlem. Je jedno, jakou HF koupím nebo ne. Když ne, jak se pozná co mám?

Pokud tam máš u rádia držák, tak máš přípravu pro propojení kabelem..ten držák je s jednotkou HF pod sedačkou propojený. Jinak bych řekl, že to může chodit i přes BT, jen na tu jednotku potřebuješ takovou malou anténku

Odkaz ke komentáři

Ja tú moju HF stále riešim, najradšej by som, aby mi nahrali najnovší SW (už pre MR2008) a uvidíme, aké zmeny to prinesie. Akurát sa mi nepáči, že oblastný technik začína hrať hru, že to odpájanie je vlastne normálne, tak ani nie je čo reklamovať. Ale ja sa len tak nedám. U kamoša (MR 2005) sa to neodpája. Navyše môj servis volal aj priamo do MB a dotyčný priznal, že o tom probléme vie.

Odkaz ke komentáři

Těď mně tak napadá, že se dá určitě nastavit (a tedy i vypnout) odpojování jednotek při poklesu napětí v síti vozidla..nemůže to souviset? Já to mám nastavené (aspoň si myslím :ph34r: ) a když mi auto delší dobu stojí a přítelkyně na mně čeká a má zaplé rádio, tak po chvíli se HF odpojí, za chvíli zas připojí..a za 5 minut třeba zase.. A to se v tu dobu ani neotvírají dveře, ani nesahá na ovládání světel..jen hraje rádio

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Jak jsem již psal mám po výměně ŘJ HF ssady problém s tím že mi tlačítka na pravé straně MF volantu přepínají v poloze telefon na Maxi Dotu zároveň rádio a položky v seznamu telefonu. Poraďte co s tím. Původně jsem myslel že to nechám být, ale již mi to začíná vadit.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem již psal mám po výměně ŘJ HF ssady problém s tím že mi tlačítka na pravé straně MF volantu přepínají v poloze telefon na Maxi Dotu zároveň rádio a položky v seznamu telefonu. Poraďte co s tím. Původně jsem myslel že to nechám být, ale již mi to začíná vadit.

Je to kódováním v jednotce handsfree - nepamatuji si pojmenování či oddíl ale je to třímístný kód, který dvěma čísly nastavuje jazyk menu psaný, jazyk menu mluvený (stejná čísla, tuším devítky) a třetí číslice řeší způsob ovládání. V případě MF volantu by tam měla být pětka. Také jsem dodělával volant a servis to neuměl rozchodit nebylo to ani součástí helpu VAGu. Zjistil jsem tenkrát přes věciznalé přátele a řekl technikovi, co má kódovat.

Odkaz ke komentáři

Poklesom napätia to nebude. Lebo napríklad keď mám vypnuté zapaľovanie a prepnem prepínač svetiel z polohy parkovacie svetlá do polohy tuším automatika (proste stále svietia parkovačky), tak k zmene odberu nedôjde ale telefón sa odpojí. A napríklad keď podržím páčku v polohe svetelná húkačka, tak je odber podstatne vyšší a telefón sa neodpojí. Ale napríklad sa odpojí, keď sedím v aute a zhasena MaxiDot. Po odpojení sa vždy pripojí. Lenže ak ide niečo zaujímavé v rádiu, tak by som niekedy vraždil!

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Ohľadom toho odpájania, nemá už niekto aj MR2008? Či sa to odpája aj tam?

Si pořád říkám,proč se to odpojuje,když se někde stojí,motor neběží,klíček je v zapalování, žádný světla se nerozsvěcí ani nezhasínají a ani se nenastupuje a tak..prostě budeme třeba 10 minut nehnutě :) v autě a stejně se to bude odpojovat a hned připojovat.. Fakt to nemůže dělat,když bude hrát rádio,má nějaký odběr a při poklesu napětí to odpojí tu jednotku HF..možná to má nějaké pořadí jednotek a tohle je jedna z prvních..

Odkaz ke komentáři

Úvaha je to pekná, hoci ja mám 70 A.h. akumulátor. Ale prečo sa to potom neodpojí, ak potiahnem páčku na svetelnú húkačku k sebe a budem svietiť diaľkovými povedzme aj 20 sekúnd? Rádio nemôže mať väčší odber. Zhasne to napríklad v momente, keď zhasne MaxiDot.

Proste si stále myslím, že je to nejaká chyba v SW toho HF a to reaguje na komunikáciu po CAN-e takto.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...