djvlada Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Nazdarek chlapi doufam ze mi poradite,kdyz prsi tak mam vodu v jedny casti auta uz nevim kde se tam bere je to vlevy zadni casti zavazadloveho kufru u zadniho svetla v tom vyklenku vede i tam nejaka hadice ale nevim na co je jesi mate nejake skusenosti nebo jak to zpravit budu rad za kazdou radu diky a sorry ze pisu bez diakritiky nebavime to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 mne tam tieklo cez dierky ktore zostali v strechce po hagusoch. pomohol silikon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 No tak nějak jsme špekulovali s kolegou který tam má taky mokro, on stojí s autem v kopečku, když prší, všecna voda neodteče, a zůstává stát v tom ohybu (kde zadek přechazí do roviny) , no a pak to tam nějak prosákne pod gumou (těsněním 5. dveří)! Já už to měl taky jednou když byly přívaláky! Tak nevím jestli je to opravdu tak, jedině si vlezt při dešti do kufru a sledovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jambara Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Cus vsichni potreboval bych poradit. Mam octavii combi a zadnimi dvermi mi nekudy zatika do kufru a nemohu prijit na to kudy. Jestli je to pod temi plasty co se doviraji na tu gumu pri zavirani. Pokud ma nekdo s timto zkusenosti. Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 kurňa mám to samý,levá strana zadního víka ,jak více zaprší taky mokro,asi to bude nějaký škodovácký defekt,když je nás více s tímto problémem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 tak cistim odvodnovaci kanalek pod prednim sklem u ridice, byl totalne ucpanej, chlapi, kdo ma etku, muze se mi kouknout, kolik stoji tyto dily? jsou to plasty pod okny, a na nich jsou odvstrikovace na sklo: 1U0 819 404A 1U0 819 403A Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Uz si prisel na to kudy ti tam zateka? Ja jednu zkusenost mam taky ji ted resim. Vymenim informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Možná bych zkusil těsnící gumu u světel. Zkus vzít hadici a stříkat na světla a pak se koukni do kufru ke světlům jestli tam není vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 chlapi neblbnete, vzdyt toto tema je o par řádků níž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Uz si prisel na to kudy ti tam zateka? Ja jednu zkusenost mam taky ji ted resim. Vymenim informace. A co tak to sem napisat naco si prisiel??? Podelit sa o skusenosti. :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Tak jsem patral,zkousel jsem tesneni kolem 5dveri ,kolem lamp a nic. Nakonec jsem prisel na to ze mi do auta tece tema vzduchovima kapsama na boku. Normalne kdyz prsi tak jak stejka voda po kastli tak to tam zatika.(sekce jak sundat zadni naraznik) Je tam origo tesneni ale asi uz malo tesni a nebo to mel nekdo sundany a blbe to tam dal. Tak musim sundat naraznik vyndat ty pruduchy a dat nove tesneni a nebo silikon. Bohuzel zatim neni cas. Co se tyka zatekani kolem 5dveri tak tomu neverim ,leda ze by jsi mel auto po bouracce na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hofgut Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zdravim vsetkych, prosim o radu. uz na to nemam nervy niekadial mi zateka do kufra, akonahle viacej prsi tecie mi do kufra.Najskor som spozoroval pri hladaani miesta ze sa voda vali poza svetla.kupil som origos tesnenia a voda je stale.ale teraz pre zmenu tecie na pravej strane popod biely plast a steka to po plechu na koberec. Tam kde su umiestnene panty dveri je take nieco ako molytan,to som tiez pretesnil karosarskym tmelom a voda ide stale.uz som z toho nestastny, neviete mi niekto poradit ak mate podobne skusenosti? Diky za odpoved. Jozef SR, Octavia 1.6 74kw, 1999, 212000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nakoľko si v sekcii Fabia, tak tu ti asi nikto neporadí. Takže poprosím admina o presunutie a ty sa pozri do sekcie Octavia a tam by si mohol pohľadať :-) Pre lepšiu názornosť sem potom nahoď aj fotky, tak sa vždy lepšie poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Tak to jsme dva dnes u nás pršelo dva dny a dnes jsem otevřel kufr a plastová vana byla plná vody,mě teče někde za reprákem to stejká jakoby někde zezhora taky nevím odkud to může téct ale fakt dost vody těsnění vypadá OK jestli někde přes pant nebo anténu??Fakt nevím doufám že nám tady někdo poradí Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No tak koukám dnes takhle u nás dva dny prší juknu do kufru a tam vody jak hnoje plnej kufr:-)teče mě to taky na levé straně,stejká to někde zezhora a sjíždí to po plechu a za reprákem to poctivě teče rovnou do kufru.Nevíte někdo odkud to tam teče?Jestli od pantu kufr.víka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hofgut Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Ale ved som v sekcii Octavia I a II/ Octavia I / Interier aj tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Ahoj, dnes dělám pořádek v bočních kapsách v kufru mého kombíka a v levé jsem našel 1 cm ....no docela jsem čučel....dnes jsem umýval auto wapkou, tzn. že tam někudy načůralo....kde jsou tedy slabiny ???? a na co se zaměřit než si tam sednu a necham na auto kropit vodu ??? díkec moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 a je to opravdu voda?? me se totiz v leve kapse zjevuje nejaka zahadna tekutina modrozelene barvy, je to takovy trochu hustsi... nikdo me nedokazal rict kde se to tam bere ale je toho jenom po malu ( spis takovy vlhko v tom spoji dole) tak to neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 strby: v levý kapse je spojená hadička od zadního ostřikovače. zkus jestli ti to neteče tam. fire: nedávali ti třeba senzory dozadu? když je tam dávali mně, nějak omylem to rozpojili a od ostřikovače tam pak bylo vody jak hrom. střikuje ti to vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 no, já taky jednou našel tekutinu v levé kapse svého combi a po pátrání jsem přišel na to, že jsem měl rozpojenou hadičku od ostřikovače zadního okna.. mám ostřikovač v kloubu stěrače. a hadička je v tom místě rozpojitelná a spojená jen mezikusem.. takže když jsem ostřikoval zadní sklo tak to šlo do kufru.. jen postřeh třeba to není ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 No, máš pravdu, že to mělo takovej barevnej zelenej nádech :-) ale jak píše KLUCINA, mrknu na ty ostrikovace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Taky jsem měl v levé boční kapse jezírko . Byla trochu vyskočená hadička ze spojky, takže mi ostřikovač zadního okna chodil, ale současně mi to utíkalo do tý kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tak závada odstraněna ...byla to ta spojka na hadičce k ostřikovači, díkec moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ja taky dekuju, zitra taky mrknu na ty hadicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza nachod Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Ahoj, mam stejny problem. Ze mi utika kapalina ostrikovacu, to je mi jasny. Muzete mi nekdo rict, kde je u kombika nejaka spojka hadicky zadniho ostrikovace v oblasti leve zadni kapsy? mam trysku ve svetle. dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.