Přejít na obsah

Letosni prvni snih

sejvi

Doporučené příspěvky

Hnusnej bílej fujtajbl.....dneska jsem jel cestu co normálně jedu 25min...celou hodinu....za celou dobu žádnej sypač...a po cestě 2x bouračka..naštěstí to měli jen s plechama....párkrát jsem měl nahnáno, hlavně z kopce....ale autí je už v garáži a já v teple s 12-ti letou.......whiskou :-)

zase jsou silničáři překvapeni...ostatně jako vždy, že......sníh a v zimě...to je divný....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku :) Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí:)

ale můžu to vrátit,to není problém;)

jinak kdo chce,víc foto je zde

http://server.gvn.cz/~kp881227/letiste-rs/

je tam i BMW a jedna fabča :)

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři

Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku :) Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí:)

Díky za vysvětlení, už teda vím, kde jsem viděl ty další fotky.... ;)

Jinak ty fotky jsou fakt luxus :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...