sejvi Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) Tak dnes u nas napadl prvni letosni snih . Zima je tu.., kde jsou ty casy co jsem si vykuroval doutnik na Havane . Hned pojedu vyzkouset nove zimni pneu... Editováno: 22. Listopad 2008, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 U nás taky začalo brutálně sněžit, ale to je dobře.... jinak ať žijou 4x4 a předohraby ať radši zůstnaou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 To Sejvi: změň si prosím ten obrázek co máš pod jménem nebo založím téma o nejstrašidelnější XICHT, jelikoš toto je děs a k tomu takovou nádhernou RSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 U nas uz taky pere jak prase,foto nemam ale vypada to uplne stejne jak na obrazkach od Fire! No a 4X4 hura do toho!Vcera jsem prezul na posledni chvili,takze dneska uz to byla pohoda! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 to Fire: Ona se ti nelibi moje babicka z Havany...? Kubanske doutniky nam ale vozi PRVOTRIDNI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Mám jednu fotečku z rána jak to vypadalo u nás - zatím spíš jen takový poprašek, ale docela se těším až toho bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Chlapi mi tu na severe mame uz 15 cm a snezi stale. Bude sranda na cestach. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Musí teď sněžit na podzim, aby v zimě moho pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 kunda jedna bílá hnusná, už zas je tady. Nesnáším tu zku*venou zimu a sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Hnusnej bílej fujtajbl.....dneska jsem jel cestu co normálně jedu 25min...celou hodinu....za celou dobu žádnej sypač...a po cestě 2x bouračka..naštěstí to měli jen s plechama....párkrát jsem měl nahnáno, hlavně z kopce....ale autí je už v garáži a já v teple s 12-ti letou.......whiskou :-) zase jsou silničáři překvapeni...ostatně jako vždy, že......sníh a v zimě...to je divný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) náááhodou, nádhera! neodolal jsem Editováno: 23. Listopad 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) Jo ale na silnici je to trošku jiný...................tohle je paráda..... Editováno: 22. Listopad 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 náááhodou, nádhera! neodolal jsem kráááááásnáááááá fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 náááhodou, nádhera! neodolal jsem Ta fotka je fakt parádní PS: včera jsi tu měl ale víc fotek, proč jsi je stáhnul?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 dastax: super fotooooos!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí ale můžu to vrátit,to není problém;) jinak kdo chce,víc foto je zde http://server.gvn.cz/~kp881227/letiste-rs/ je tam i BMW a jedna fabča Editováno: 23. Listopad 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 to dastax: Opravdu LUXUSNI fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Zo severu hlasim min. 30 cm a stale pada. Parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 počasí je humus nad humus.....v pátek sem přijel domu a za celej víkend jsem nevyjel a dneska jsem z auta sundavat tak 30cm sněhu....fakt humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 To mate dobry. Tady v Ostrave to nasnezi, ztaje, zmrzne a je brecka a mokro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 náááhodou, nádhera! neodolal jsem SouhlasíM,KRÁSA,taky sem neodolal a provětral manželce Fildu.Ale už sháním nějakou Š120 na sních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 u nás (krkonoše) už je krásnej pul metřík... v neděli jsem přezouval... na poslední chvíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Na Kladně přes víkend tak 10 - 15 čísel, takže proti Krkonoším jsme břídilové Ale na pořádné zklouznutí na prázdném parkovíšti to stačilo. Chtěl jsem prvně vyzkoušet jak hrabou všechny čtyři a je to fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ja neodolal ani s predokkolkou humus nesnasim ale poradnej snih to je jiny kafe i kdyz jak jsem dneska spechal tak mi mrzlo celni za jizdy jeste za studena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí Díky za vysvětlení, už teda vím, kde jsem viděl ty další fotky.... Jinak ty fotky jsou fakt luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.