Publikováno Listopad 22, 200816 r Tak dnes u nas napadl prvni letosni snih . Zima je tu.., kde jsou ty casy co jsem si vykuroval doutnik na Havane . Hned pojedu vyzkouset nove zimni pneu... Upraveno Listopad 22, 200816 r od sejvi
Listopad 22, 200816 r U nás taky začalo brutálně sněžit, ale to je dobře.... jinak ať žijou 4x4 a předohraby ať radši zůstnaou doma
Listopad 22, 200816 r To Sejvi: změň si prosím ten obrázek co máš pod jménem nebo založím téma o nejstrašidelnější XICHT, jelikoš toto je děs a k tomu takovou nádhernou RSku
Listopad 22, 200816 r U nas uz taky pere jak prase,foto nemam ale vypada to uplne stejne jak na obrazkach od Fire! No a 4X4 hura do toho!Vcera jsem prezul na posledni chvili,takze dneska uz to byla pohoda! ;)
Listopad 22, 200816 r Autor to Fire: Ona se ti nelibi moje babicka z Havany...? Kubanske doutniky nam ale vozi PRVOTRIDNI!
Listopad 22, 200816 r Mám jednu fotečku z rána jak to vypadalo u nás - zatím spíš jen takový poprašek, ale docela se těším až toho bude víc
Listopad 22, 200816 r Chlapi mi tu na severe mame uz 15 cm a snezi stale. Bude sranda na cestach. ;-)
Listopad 22, 200816 r Hnusnej bílej fujtajbl.....dneska jsem jel cestu co normálně jedu 25min...celou hodinu....za celou dobu žádnej sypač...a po cestě 2x bouračka..naštěstí to měli jen s plechama....párkrát jsem měl nahnáno, hlavně z kopce....ale autí je už v garáži a já v teple s 12-ti letou.......whiskou :-) zase jsou silničáři překvapeni...ostatně jako vždy, že......sníh a v zimě...to je divný....
Listopad 22, 200816 r Jo ale na silnici je to trošku jiný...................tohle je paráda..... Upraveno Listopad 22, 200816 r od Marek
Listopad 23, 200816 r náááhodou, nádhera! neodolal jsem Ta fotka je fakt parádní PS: včera jsi tu měl ale víc fotek, proč jsi je stáhnul?....
Listopad 23, 200816 r Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí ale můžu to vrátit,to není problém;) jinak kdo chce,víc foto je zde http://server.gvn.cz/~kp881227/letiste-rs/ je tam i BMW a jedna fabča Upraveno Listopad 23, 200816 r od dastax
Listopad 23, 200816 r počasí je humus nad humus.....v pátek sem přijel domu a za celej víkend jsem nevyjel a dneska jsem z auta sundavat tak 30cm sněhu....fakt humus.
Listopad 23, 200816 r náááhodou, nádhera! neodolal jsem SouhlasíM,KRÁSA,taky sem neodolal a provětral manželce Fildu.Ale už sháním nějakou Š120 na sních.
Listopad 24, 200816 r u nás (krkonoše) už je krásnej pul metřík... v neděli jsem přezouval... na poslední chvíly
Listopad 24, 200816 r Na Kladně přes víkend tak 10 - 15 čísel, takže proti Krkonoším jsme břídilové Ale na pořádné zklouznutí na prázdném parkovíšti to stačilo. Chtěl jsem prvně vyzkoušet jak hrabou všechny čtyři a je to fakt super
Listopad 25, 200816 r ja neodolal ani s predokkolkou humus nesnasim ale poradnej snih to je jiny kafe i kdyz jak jsem dneska spechal tak mi mrzlo celni za jizdy jeste za studena
Listopad 28, 200816 r Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí Díky za vysvětlení, už teda vím, kde jsem viděl ty další fotky.... Jinak ty fotky jsou fakt luxus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.