Přejít na obsah

Jakou Navigaci

djgigi05

Doporučené příspěvky

Já používám iGO a jsem spokojenej....navi stejně nepoužíváš denně...teda pokud furt někdy nelítáš po neznámejch místech.... :-) Můžeš to vyřešit koupí nějakého PDA a máš jak mobil, tak navi a PC v jednom....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

igo je lepsi v manipulaci a na vychode ma lepsi lokalni mapy , tomtom je ale taky jednicka , stejne tak garmin, a toho Beckera za sebe rozhodne nedoporucuji ;)

Ještě bys mohl napsat proč?

Za rok a půl mám druhou bez jediného problému a také přehrávání mp3 a videí.

Vím, že v Čechách ji moc lidí nezná, ale já si nemohu stěžovat.

Odkaz ke komentáři

2 Badboy : Firma jako takova je pomerne kvalita ale ... jak jsi psal v Cechach ji nikdo nezna proto ze tu ma takrka nulove zastoupeni, navigacni aplikace v nich take neni moc zazracna a pokud chci skutecne aktualni mapy musim je objednavat primo z Navtequ a jeste pro Beckery jsou pomerne stare s ohledem na konkurenci . Navic jsem tu mel modely co maji pomerne slabou gps antenu to mu taky na bodech nepridava ;)

Odkaz ke komentáři

Zdarek Digigi,měl jsem jak TomToma konkrétně Navigator6 měl jsem ho v PDA a byl v poho,te%d mám Evolve,kde je Igo8 a taky bez problémů,s oběma se dostaneš kam budeš potřebovat.Teď už záleží na tobě co od navigace ještě chceš víc (mp3,filmy,fotky apod.) a od toho se taky pak odvíjejí ceny.Evolve co mám já stojí cca 3,5 tis. včetně map celý Evpropy,přehrávače muziky i filmů.Právě jsem koukal na jeden internetovej obchod a navigace se dá koupit už od dvou tisíc,jmenuje se Ndrive650,střední evropa,mapy Teleatlas a nějaký jejich rozhraní NDrive v.3 kompatibilní s foto 3D navigací,tak nevím.ale fungovat to asi bude....

Prostě rozptyl je obrovskej a výběr záleží fat jen na tobě.

Tomáš

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...