djgigi05 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 potreboval bych poradit jakou navigaci by ste mi doporucili do moji fabie? chci si nejakou koupit pod stromecek a nevim jaka je dobra. tak bych byl rad kdy by mi nekdo skusenejsi poradil...dekuji vam moc krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Koukni na Becker, jsem absolutně spokojenej. Koukni na becker.de a pokud by sis vybral a u nás se neprodává, mohl bych to pro tebe zařídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Já kupoval pro firmu TOMTOM-ONE-EUROPE-31-TRAFFIC a zatím si ji všichni pochvalují. za tyu prachy (4500) mi to přijde jako dobrý kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Mam jak Tomtoma tak iGo a ja osobne preferuju Tomtoma ... proste podle me nejlepsi navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 igo je lepsi v manipulaci a na vychode ma lepsi lokalni mapy , tomtom je ale taky jednicka , stejne tak garmin, a toho Beckera za sebe rozhodne nedoporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Já používám Mio a jsem spokojenej, je ale pravda, že nemám zkušenosti s jiným výrobcem, takže nemůžu srovnávat... Editováno: 26. Listopad 2008, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Já používám iGO a jsem spokojenej....navi stejně nepoužíváš denně...teda pokud furt někdy nelítáš po neznámejch místech.... :-) Můžeš to vyřešit koupí nějakého PDA a máš jak mobil, tak navi a PC v jednom.... Editováno: 26. Listopad 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Já mám TomTom ONE XL a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Mám už přes rok MIO C520 a jsem spokojeny, jen jsem si z netu stahnul jiný hlas. ale jinak naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Já osobně teda používam značku EVOLVE. Podle mého názoru je to dobrá navigace za dobrý peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 TOMTOM ONE Europe velikost plne dostacujici, snadna obsluha, clovek si jen musi zvyknout na zacvaknuti do drzaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 igo je lepsi v manipulaci a na vychode ma lepsi lokalni mapy , tomtom je ale taky jednicka , stejne tak garmin, a toho Beckera za sebe rozhodne nedoporucuji Ještě bys mohl napsat proč? Za rok a půl mám druhou bez jediného problému a také přehrávání mp3 a videí. Vím, že v Čechách ji moc lidí nezná, ale já si nemohu stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 mam v telefonu tomtom6 a Sygic McGuider ..... s obema spokojenost ale tomtom je ucite to lepsi a vsema odzkouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Stalo se někomu, že by měl s TomTomem problém? Já jsem ho koupil v létě a je teď momentálně podruhé na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ve firme mame TOMTOMu hafo a zatim jedou bez problemu. nevim, ze by si nekdo stezoval, ze nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Vlastnim PDAcko, takze si muzu vybrat software ktery mi nejvice vyhovuje. Zkousel jsem TOMTOM, IGO a dalsi. Jednoznacne jsem si oblibil IGO8. Me vyhovuje nejvice... Jinak doporucuji tento web, dovis se tam vse: www.navigovat.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 2 Badboy : Firma jako takova je pomerne kvalita ale ... jak jsi psal v Cechach ji nikdo nezna proto ze tu ma takrka nulove zastoupeni, navigacni aplikace v nich take neni moc zazracna a pokud chci skutecne aktualni mapy musim je objednavat primo z Navtequ a jeste pro Beckery jsou pomerne stare s ohledem na konkurenci . Navic jsem tu mel modely co maji pomerne slabou gps antenu to mu taky na bodech nepridava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Zdarek Digigi,měl jsem jak TomToma konkrétně Navigator6 měl jsem ho v PDA a byl v poho,te%d mám Evolve,kde je Igo8 a taky bez problémů,s oběma se dostaneš kam budeš potřebovat.Teď už záleží na tobě co od navigace ještě chceš víc (mp3,filmy,fotky apod.) a od toho se taky pak odvíjejí ceny.Evolve co mám já stojí cca 3,5 tis. včetně map celý Evpropy,přehrávače muziky i filmů.Právě jsem koukal na jeden internetovej obchod a navigace se dá koupit už od dvou tisíc,jmenuje se Ndrive650,střední evropa,mapy Teleatlas a nějaký jejich rozhraní NDrive v.3 kompatibilní s foto 3D navigací,tak nevím.ale fungovat to asi bude.... Prostě rozptyl je obrovskej a výběr záleží fat jen na tobě. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 GARMIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.