Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zajímá mě jestli je možné dovést 0II r.v.od 04 v solidní výbavě a také se serviskou, nebouranou za tento peníz?

Případně nějaké tipy kde vůz pořídit..děkuji

hh :D leda bouraný :smich: ... ne fakt sry... ale del mě je tohle tuze málo!!!

no já myslím, že okolo 250 000 už jo. de o to co je pro tebe solidní výbava.

se mrkni na S auto nebo na Tip Cars.Za 230 koupíš už tady.

proc si to nenajdes na netu nejake ojetiny je tam toho plno a tam uvidis jeke jsou ceny,myslim si ze uplne zbytecny tema

No sice ceny aut jdou pořád dolů, ale obávám se taky, že 200-230 tis. na dobré auto se solidní výbavou,nebourané a třeba se solidním nájezdem km je dost málo, autům na tipcars a tak bych moc nevěřil, ale třeba trefíš něco dobrého. Jinak za Tebou uvedenou částku bych to spíš viděl na solidní Octavii I.generace, tam by jsi měl zřejmě větší výběr a šanci na good vozidlo :palec2:

Koupiš ale v jakém stavu? Takové nákupy už mám za sebou když jsem dovezl Vectru která vypadalá jako panenka do které jsem během roku nasypal dalších 40 tisic.Prostě už jsem vyléčený z takových "výhodných" nákupu.

se mrkni na S auto nebo na Tip Cars.Za 230 koupíš už tady.

presne tak!! koukni v CZ

Určitě, koukni v CZ a kup olítanou hajtru, zničenou z našich silnic po někom, kdo neměl na servis atd...definitivně bych hledal venku, určo se dají sehnat

• Autor

Díky za postřehy všem každopádně, já se ptal na DOVOZ OCTAVIE 2, čili tipcars a sauto jsou "mimo hru" ;) to trošku mění smysl příspěvků pár lidí tady :palec2:

Určitě vím, že to spíš budou nějaké vrany, zajímala mě třeba zkušenost jestli třeba někdo dovezl apod..díky

Upraveno od dezod

já si koupil OII 6/2005 s 55tis km, výbava Ambiente s climaticem, nexusem, vyhřívaná přední sedadla, stmívací vnitřní zrcátko, maxidot... v Drážďanech (autosalon Škoda) začátkem srpna, trefil jsem kurs 23kč za 1euro a platil sem za ní rovných 10 000,-Eur akorát pak byly navíc poplatky za převozky + pojíštění a tady v CZ ještě přihlašovací kolečko po institucích což už nijak drahý nebylo.

A musim říct že od srpna se mi tam ještě nic nepokazilo. Takže já sem to tvoje cenový rozmezí trefil, ale přiznávám že taková náhoda už se nemusí opakovat. J8 sem na ní narazil na netu, po telefonu z práce sem to ukecalo 1000,- a ještě po práci sem to jel okouknout a rovnou sem jim tam po prohlídce a ozkoušení nechal 1tis eurzálohu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.