Přejít na obsah

Dá se dovéct solidní 0II 200-230tis.Kč?


dezod

Doporučené příspěvky

No sice ceny aut jdou pořád dolů, ale obávám se taky, že 200-230 tis. na dobré auto se solidní výbavou,nebourané a třeba se solidním nájezdem km je dost málo, autům na tipcars a tak bych moc nevěřil, ale třeba trefíš něco dobrého. Jinak za Tebou uvedenou částku bych to spíš viděl na solidní Octavii I.generace, tam by jsi měl zřejmě větší výběr a šanci na good vozidlo :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za postřehy všem každopádně, já se ptal na DOVOZ OCTAVIE 2, čili tipcars a sauto jsou "mimo hru" ;) to trošku mění smysl příspěvků pár lidí tady :palec2:

Určitě vím, že to spíš budou nějaké vrany, zajímala mě třeba zkušenost jestli třeba někdo dovezl apod..díky

Editováno: , autor: dezod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si koupil OII 6/2005 s 55tis km, výbava Ambiente s climaticem, nexusem, vyhřívaná přední sedadla, stmívací vnitřní zrcátko, maxidot... v Drážďanech (autosalon Škoda) začátkem srpna, trefil jsem kurs 23kč za 1euro a platil sem za ní rovných 10 000,-Eur akorát pak byly navíc poplatky za převozky + pojíštění a tady v CZ ještě přihlašovací kolečko po institucích což už nijak drahý nebylo.

A musim říct že od srpna se mi tam ještě nic nepokazilo. Takže já sem to tvoje cenový rozmezí trefil, ale přiznávám že taková náhoda už se nemusí opakovat. J8 sem na ní narazil na netu, po telefonu z práce sem to ukecalo 1000,- a ještě po práci sem to jel okouknout a rovnou sem jim tam po prohlídce a ozkoušení nechal 1tis eurzálohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...