dezod Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Zajímá mě jestli je možné dovést 0II r.v.od 04 v solidní výbavě a také se serviskou, nebouranou za tento peníz? Případně nějaké tipy kde vůz pořídit..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 hh leda bouraný ... ne fakt sry... ale del mě je tohle tuze málo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 no já myslím, že okolo 250 000 už jo. de o to co je pro tebe solidní výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 se mrkni na S auto nebo na Tip Cars.Za 230 koupíš už tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 proc si to nenajdes na netu nejake ojetiny je tam toho plno a tam uvidis jeke jsou ceny,myslim si ze uplne zbytecny tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No sice ceny aut jdou pořád dolů, ale obávám se taky, že 200-230 tis. na dobré auto se solidní výbavou,nebourané a třeba se solidním nájezdem km je dost málo, autům na tipcars a tak bych moc nevěřil, ale třeba trefíš něco dobrého. Jinak za Tebou uvedenou částku bych to spíš viděl na solidní Octavii I.generace, tam by jsi měl zřejmě větší výběr a šanci na good vozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Koupiš ale v jakém stavu? Takové nákupy už mám za sebou když jsem dovezl Vectru která vypadalá jako panenka do které jsem během roku nasypal dalších 40 tisic.Prostě už jsem vyléčený z takových "výhodných" nákupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 se mrkni na S auto nebo na Tip Cars.Za 230 koupíš už tady. presne tak!! koukni v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) stačí otevřít Sauto.cz a nejdeš během 2minut min. 5 aut FX: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6822875 Editováno: 24. Listopad 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Určitě, koukni v CZ a kup olítanou hajtru, zničenou z našich silnic po někom, kdo neměl na servis atd...definitivně bych hledal venku, určo se dají sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Díky za postřehy všem každopádně, já se ptal na DOVOZ OCTAVIE 2, čili tipcars a sauto jsou "mimo hru" to trošku mění smysl příspěvků pár lidí tady Určitě vím, že to spíš budou nějaké vrany, zajímala mě třeba zkušenost jestli třeba někdo dovezl apod..díky Editováno: 24. Listopad 2008, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 já si koupil OII 6/2005 s 55tis km, výbava Ambiente s climaticem, nexusem, vyhřívaná přední sedadla, stmívací vnitřní zrcátko, maxidot... v Drážďanech (autosalon Škoda) začátkem srpna, trefil jsem kurs 23kč za 1euro a platil sem za ní rovných 10 000,-Eur akorát pak byly navíc poplatky za převozky + pojíštění a tady v CZ ještě přihlašovací kolečko po institucích což už nijak drahý nebylo. A musim říct že od srpna se mi tam ještě nic nepokazilo. Takže já sem to tvoje cenový rozmezí trefil, ale přiznávám že taková náhoda už se nemusí opakovat. J8 sem na ní narazil na netu, po telefonu z práce sem to ukecalo 1000,- a ještě po práci sem to jel okouknout a rovnou sem jim tam po prohlídce a ozkoušení nechal 1tis eurzálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.