Publikováno Listopad 25, 200816 r Nevedel by niekto poradiť kde by sa dal kúpiť ochranný návlek na kapotu na Octaviu II combi, návlek slúži na ochranu kapoty pred kamienkami. THX nejako takto by to malo vyzerat : (na obr. pre Octaviu I.)
Listopad 25, 200816 r no navíc to podle mě tomu laku taky moc svědčit nebude. dostane se pod to voda a prach a budeš to mít poškrábaný
Prosinec 15, 200816 r Zdravim.Nedavno jsem zakladal podobne tema nevedel jsem ze je jiz zalozeno takze zkus se mrknout sem : www.potah-kapoty.unas.cz
Prosinec 22, 200816 r no navíc to podle mě tomu laku taky moc svědčit nebude. dostane se pod to voda a prach a budeš to mít poškrábaný Ale né, ve Státech se to používá takřka 20 let, na Středozápadě (hlavně v pouštních státech jako je Arizona, New Mexico a Utah) jsem to vídával skoro na každém druhém či třetím autě, byly to většinou nasazovací návleky, někdy také folie... Kdyby jim to poškozovalo lak, tak by to nebylo tak populární. V Jižní Africe jsem to viděl také docela masivně používané v provedení folie, opet zejmena v poustnich oblastech jako je centralni Karoo a Kalahari na severozapade. V Cesku je to myslim zbytecne a samoucelne, ale nic proti :-) Upraveno Prosinec 22, 200816 r od omicron
Prosinec 22, 200816 r vzhled je teda otřesný. Myslím, že ve firmě autosklo Holešovice lepí průhledné ochranné fólie. To si lidi dávají i na Ferrari. Pytlík by si na auto asi nedali. Upraveno Prosinec 22, 200816 r od j0ska
Únor 9, 200916 r trochu to tu ozivim... vie niekto o firme na slovensku ktora robi navleky na kapotu? nemyslim take ako je na prvom obrazku v teme ale len cisto na kapotu. potreboval by som to na na O1. v cesku som par firiem nasiel ak nenajdem nic na slovensku pojdem do toho a kupim z ceska...
Listopad 28, 201014 r trochu to tu ozivim... vie niekto o firme na slovensku ktora robi navleky na kapotu? nemyslim take ako je na prvom obrazku v teme ale len cisto na kapotu. potreboval by som to na na O1. v cesku som par firiem nasiel ak nenajdem nic na slovensku pojdem do toho a kupim z ceska... Je to sice už déle, ale koupil jsi něco? Můžeš mi napsat jaké jsi našel v čr? Nejak se nemůžu dopátrat.
Listopad 28, 201014 r http://www.superskoda.com/ ( tam mají 3 verze) tam si vyber a napišto e-mailem http://www.kopacek.cz Jinak to docela odírá lak, osobě nedoporučuji
Říjen 16, 201113 r Ahoj chlapi.prosím scháním potah na kapotu na OII.Existuje vůbec???.Pokud ano můžete napsat kde?? Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.