Tomy87 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj kolegové motoristi. Má někdo z Vás zkušenosti s výměnou kedru na levých předních dveřích (takové to těsnění, které je připevněné na karoserii. Je to mezi karoserií a dveřma)? Protože ho mám už hodně potrhaný, tak ho chci vyměnit a zajímá mě, jak je připevnený na té karoserii. Jestli je tam jen přilepený nebo tam jsou nějáké úchyty. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Pokud se ti jedná o tu sametku která je na hraně střechy tak ta je přilepená pokud jde o to těsnění kolem dveří tak to je nasazené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Když jste u těch těsnění, dá se někde sehnat krom origo dílu těsnění na celý dveře, tu gumu co je nasunutá v karoserii?Kdysy jsem kupoval na metry těsnění do škodovky v auto potřebách, dá se sehnat i toto nevíte někdo? Jinak k tý sametce ta je přilepená a jeden můj známej ji měnil, ale už si teď nevybavim zda ji lepil něčím speciálním nebo je to formou nějaký samolepící pásky, rozhodně bych ale ohledně tohoto dílu obrátil na autorizák s ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.