Přejít na obsah

radio a mp3 bez radia

Doporučené příspěvky

ahojte. chcem z auta vyhodit radio.

99,9 percent casu travim v meste a mam telefon aj s mp3 aj s radiom aj s navigaciou.

doteraz som to pouzival cez aux radia ale lezie mi na nervy vyberanie predneho panelu a tak chcem iba v aute iba repraky a jeden kablik s 3,5 jackom na konci.

a preto sa pytam.

ako to viem dosiahnut?

zatial ma napadlo kupit sunt zosilovas, priviest donho z 3,5 jacku zvuk ten zosilit a pustit do reprakov.

este viac by sa mi pacil nejaky aktivny subwofer co by mi zosilil aj audo privedeny signal a pustil do dvoch reprakov.

bud Pioneer TS-WX77A do kufra alebo na postrasenie PIONEER TS-WX11A alebo PIONEER TS-WX22A pod sedadlo.

nie som audiofil a doteraz mi to vyhovuje ze navigacia zoslabi prehravanu skladbu aj mozem telefonovat aj pocuvat radio aj v nudzi pozerat telku, flm, klipy.

doteraz pouzivam clarion dxz818rmp a aspon rok som z AUX neprepol. tak ho nechem a chcem len aux.

poradite ako na to?

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som na skúšku pripojil môj mobil k subwooferu a hralo to neskutočne! Podanie a vyváženosť basu bola lepšia ako u priateľovho low-end radia. lol Teoreticky by ti stačil zosik na predné repra, pokiaľ by si chcel používať aj subwoofer tak by som kúpil ešte jeden zosik zvlášť aby si mohol ovládať-upravovať basy podľa potreby, alebo potom kúpiť rovno viac kanálový zosik. Budeš potrebovať ešte redukciu 3.5 samec na RCA-Cinch samica. Sám som bol kvalitou výstupu telefónu prekvapený. :palec2:

BTW: Aký mobil používaš? Ja som to skúšal na mojom Sony Ericssone K550, na ktorom mám upravené acoustic súbory.

Odkaz ke komentáři

mam n95 8gb a hovorim pouzivam to uz rok a ma to basy, navigacia aj hovor stisuje mp3 aj radio, ide mi telka, klipy vsetko. nepotrebujem radio v aute.

3.5 na cinch mam. no rozmyslal som nad tymi konkretnymi modelmi altivnych subikov od pioneeru, teda este k tomu dvojkanalovy zosik?

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři

No na predné repra potrebuješ určite zosik. Keby si mobil pripojil napevno na ne, tak by si ledva niečo počul. :) S konkrétnymi typmi subikov ti už ja neporadím. Aktívne subiky od Pioneeru som ešte nemal možnosť počuť v akcii.

IMHO nebolo by od veci to riešiť cez bluetooth. Pomocou A2DP adaptéra to všetko poriešiť bezdrôtovo pod palubovkou. Tento adaptér kúpiš dnes kolo 1000sk. ;)

Editováno: , autor: Thief1
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Jj presne tak. S tým mikrofónom je to úplne jednoduché. Napríklad Sony Ericssony pri svojich walkman fonoch majú redukcie, na ktorých sa už nachádza mikrofón aj s tlačidlom na prijatie hovoru. U novších Nokií je to riešene spôsobom, že sa zosilí citlivosť vstavaného mikrofónu pri hovore, alebo potom ku niektorým hudobným nokiam je pribalená podobná redukcia ako ma SE, čiže na kábli zabudovaný mikrak. Na jednoduchú handsfree tieto spôsoby úplne postačujú. ;)

Editováno: , autor: Thief1
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...