Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Přemýšlím o tom, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Foto:2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Foto:3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) tak to je ovsem moc hezky. kolik to stoji? jen bych mel strach, aby to umeli dobre rozebrat a slozit. uz to vidim Editováno: 1. Říjen 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 To Luke 288: Mněl jsem od nich upravenou OI a vše v pořádku.Cena tehdy byla 3500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jelikoz mam maxika, tak mi rucicky sviti bile, to se mi libi, ale v kombinaci s modrou by to byla pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Môj názor je taký, že modrú som mal v Golfe a už ju nemusím, v služobnom mám niečo medzi červenou a oranžovou, tak som povďačný za zelené podsvietenie s bielymi ručičkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Je pravda, že to modré podsvícení vypadá zajímavě, ale já osobně si myslím že to zelené podsvícení je takové "ergonomičtější" a naprosto mi vyhovuje to co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Presne tak. Vyskúšal som všeličo a ako najprijateľnejšia farba pre oči mi vyšla práve tá zelená. Hoci nepopieram, že možno aj biela by nemusela byť zlá, hoci to je jediná farebná kombinácia, s ktorou som v noci nejazdil na dlhšiu trasu. Tak neviem posúdiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Kurnik, kde sehnat ty bilomodre diody, ktere pouziva bluetuning?? Ty jsou uplne nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ono z hlediska optiky lidského oka se jeví jako nejpříjemnější a taky nejfunkčnější zelená barva, protože se nachází zhruba ve středu viditelného spektra a oko nemusí vynaložit přílišnou námahu, aby na tuto barvu akomodovalo. Z toho vyplývá, že se použitím zelené barvy oproti barvám jiným zkrátí doba na přečtění potřebných údajů. Modrá je sice super barva, ale pro podsvícení budíků z hlediska odvádění pozornosti řidiče se abslutně nehodí. Ale proti gustu žádný dišputát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Niečo na tom tvojom príspevku bude. Mne to rokmi tak aj vyšlo, že zelená sa mi zdá na oči najpríjemnejšia. Temer vždy som mal súčastne možnosť užívať viac než 2 autá súčastne a obvykle bolo jedno so zeleným podsvietením a tie ostatné v inej farbe. A stále vyhrala tá zelená. Iba bielu som ešte nemal. Ba hej, aj biela bola. Tá je tiež celkom fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Biela rulez!!!! ja ešte rozmyšlam že ručičky dam tiež do biela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 ne ne, bilej maxik, bily podsviceni a cerveny cervene podsviceny rucicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 ne ne, bilej maxik, bily podsviceni a cerveny cervene podsviceny rucicky no tak dobreeeee:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 podle me je nejlepsi podsviceni to co dela audi, bilo cervene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Áno, to podsvietenie u Audi je fajn. Myslím, že aj Toyota má bielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Je to tak, zelena je nejergonomictejsi na oci. Kazdy ocni doktor vam doporuci navstevu lesa, protoze tam se oci opravdu regeneruji. Nebo pri dlouhe praci na pocitaci doporucujou obcas podivat se mimo monitor, do dalky a nejlepe do nejake zelene. Nic to ale nemeni na tom, ze zelene podsvicene budiky, jako to mela fabia, jsou osklive. A neni modra jako modra, podle me je uplne nejlepsi bilomodra, ale je pravda, ze treba VW ma debilni modrou, dost do tmava, ktera se spatne cte. Modra je totiz blizko UV svetlu, a zkuste si nekdy zaostrit ocima na UV zarivku, nepujde vam to. Oci na UV svetlo nezaostri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Áno, to podsvietenie u Audi je fajn. Myslím, že aj Toyota má bielu. ano má, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Áno, tá modrá VW je jedna z najhoších, čo som mal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Taky myslím že ta "modrá je dobrá" jen pro efekt a hodí se tak maximálně na osvětlení displaye mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ne ne, bilej maxik, bily podsviceni a cerveny cervene podsviceny rucicky A Bobíku, tohle umíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jelikoz mam maxika, tak mi rucicky sviti bile, to se mi libi, ale v kombinaci s modrou by to byla pecka Souhlasím, taky by se mi to líbilo. Je to o tom se odlišit, jako každá úprava a když se to jěště líbí, tak proč ne . Mně od toho ale odrazuje pomyšlení na to, kolik komponentů interiéru se musí rozebrat a zas dát do kupy. Určitě to dělají lidi, co mají praxi, ale taky si za to nechaj zaplatit že. Když je někdo kutil, tak by si to mohl udělat sám mnohem levněji, ale já bych si netroufl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Taky jsem si nějak zvykl na tu zelenou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Už jste ěnkdo teda zkoušel změnu podsvícení? Na Fabii jsem měl bílou s červenou - jen an budíkách, zbytek origo zelená a na Okince bych to chtěl taky tak, tak sháním praktické zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.