Přejít na obsah

Podsvícení budíků


Fan!s

Doporučené příspěvky

Presne tak. Vyskúšal som všeličo a ako najprijateľnejšia farba pre oči mi vyšla práve tá zelená. Hoci nepopieram, že možno aj biela by nemusela byť zlá, hoci to je jediná farebná kombinácia, s ktorou som v noci nejazdil na dlhšiu trasu. Tak neviem posúdiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ono z hlediska optiky lidského oka se jeví jako nejpříjemnější a taky nejfunkčnější zelená barva, protože se nachází zhruba ve středu viditelného spektra a oko nemusí vynaložit přílišnou námahu, aby na tuto barvu akomodovalo. Z toho vyplývá, že se použitím zelené barvy oproti barvám jiným zkrátí doba na přečtění potřebných údajů. Modrá je sice super barva, ale pro podsvícení budíků z hlediska odvádění pozornosti řidiče se abslutně nehodí. Ale proti gustu žádný dišputát B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Niečo na tom tvojom príspevku bude. Mne to rokmi tak aj vyšlo, že zelená sa mi zdá na oči najpríjemnejšia. Temer vždy som mal súčastne možnosť užívať viac než 2 autá súčastne a obvykle bolo jedno so zeleným podsvietením a tie ostatné v inej farbe. A stále vyhrala tá zelená. Iba bielu som ešte nemal.

Ba hej, aj biela bola. Tá je tiež celkom fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, zelena je nejergonomictejsi na oci. Kazdy ocni doktor vam doporuci navstevu lesa, protoze tam se oci opravdu regeneruji. Nebo pri dlouhe praci na pocitaci doporucujou obcas podivat se mimo monitor, do dalky a nejlepe do nejake zelene.

Nic to ale nemeni na tom, ze zelene podsvicene budiky, jako to mela fabia, jsou osklive.

A neni modra jako modra, podle me je uplne nejlepsi bilomodra, ale je pravda, ze treba VW ma debilni modrou, dost do tmava, ktera se spatne cte. Modra je totiz blizko UV svetlu, a zkuste si nekdy zaostrit ocima na UV zarivku, nepujde vam to. Oci na UV svetlo nezaostri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
jelikoz mam maxika, tak mi rucicky sviti bile, to se mi libi, ale v kombinaci s modrou by to byla pecka

Souhlasím, taky by se mi to líbilo. Je to o tom se odlišit, jako každá úprava a když se to jěště líbí, tak proč ne :) .

Mně od toho ale odrazuje pomyšlení na to, kolik komponentů interiéru se musí rozebrat a zas dát do kupy. Určitě to dělají lidi, co mají praxi, ale taky si za to nechaj zaplatit že. Když je někdo kutil, tak by si to mohl udělat sám mnohem levněji, ale já bych si netroufl :huh: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...