dusankoc Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) zdravim, nevie mi niekto poradit alebo nema nejake skusenosti,ked nastatujem (fabia 2004 kombi 1.2 47kw)niekedy mi zacne piskat akoby remen ale len ked je studeny motor ked sa zohreje uz nic. Dakujem Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: dusankoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) mě tohle dělalo, když jsem měl peugeota. Zkus se podívat na klínovej řemen, je dost možný že už je starej, zpukřelej, a pak když se zahřeje tak změkne a pískání ustane. Nebo prodávají speciální sprej na klínový řemeny, tak se optej... PS: sorry že otravuju, ale " zdravím " se píše s měkkým í, nebo to mají bratři zo slovenska s tvrým??? Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zadny sprej nepotrebujes vem normalni mydlo a potri remen a je po problemu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueAngel Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) dusankoc napsal: zdravim, nevie mi niekto poradit alebo nema nejake skusenosti,ked nastatujem (fabia 2004 kombi 1.2 47kw)niekedy mi zacne piskat akoby remen ale len ked je studeny motor ked sa zohreje uz nic. Dakujem Tak mě se děje momentálně to samé na Škoda Fabia Combi 55kW 16V (2005 - 87000 km) . Až na to, že to píská při nižších otáčkách. Jakmile se rozjedu, tak to ustane. O víkendu jsem byl v servisu a nechal si přezout pneumatiky. Nejdříve jsem si myslel, že to jsou brzdy, jenomže ono to píská i když to stojí. Tím je jasný, že brzdy to nejsou. Je možné, že by si s tím chlapci v servisu jen tak pro srandu "pohráli" ? Je mi to divný, protože do té doby nebylo ani pípnutí. Taky by mě zajímalo, jestli je tam nějaký napínák řemenu jako třeba u Škoda Octavia Super (1963) . Může se něco vážnějšího stát, když by došlo k poškození řemenu u toho alternátoru? Myslí, že budu stejně muset asi brzo měnit celé rozvody (podle servisky ve 120 000, ale někdo doporučuje už v 90 000 ) . Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: BlueAngel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueAngel Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak už jsem to našel ...... tady na fóru to bylo řešeno několikrát. Je to tím řemenem. Zkusím ho napnout a snad nic nezkazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Piskat muze taky lozisko alternatoru nebo vodni pumpy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Taky mi to za studena pískalo a bylo to klínovým řemenem. Mýdlo je zbytečný, zkoušel jsem mýdlo, ale po pár dnech se to vrátilo, zkusil jsem kápnout trochu motorového oleje, ale zase se vrátilo, tak jsem se naštval a dal nový řemen a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusankoc Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Už som to vyriešil vymenil som novy klinový remeň a je po pískaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.