chat tre Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mam taky problem svietia mi iba parkovacky hmlovky a svetelna truba,nesvietia stretavacie a dialkove .ked sa mi to stalo prvy krat zapol som hlmlovky a presiel po jamach tak sa rozsvietili aj stretavacie ale uz to tak nieje,v com moze byt problem?: oktavia 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chat tre Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mam taky problem svietia mi iba parkovacky hmlovky a svetelna truba,nesvietia stretavacie a dialkove .ked sa mi to stalo prvy krat zapol som hlmlovky a presiel po jamach tak sa rozsvietili aj stretavacie ale uz to tak nieje,v com moze byt problem?: oktavia 98 no taze bol som za jednym 5minutovka a povedal ze je prepinac svetiel vadny novy 1800sk,nema niekto navod ako ho rozobrat a precistit alebo nejako prepojit ze ked uz mam klucik otoceny tak mi budu svetla svietit stale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ako ho rozobrat je tu v beduinovom navode na zmenu podsvietenia, sekcia rady-navody a tiez v sekcii OI elektrika je vyvesena tema o zmene podsvietenia. V oboch su aj fotky. Keby sa Ti ho nechcelo rozoberat, tak bud tu, alebo na skodaforum slovensko mas bazar. Posledna moznost je kliknut si na autobazareu a najst si niekde blizko predajcu rozobranych aut (autobazar a spol) a od neho ho kupis za par stokorun. PS: necituj bezprostredne predchadzajuce prispevky, zneprehladnuje to temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Aký typ žiarovky je v hmlovkách v predu? Znie to blbo, ale neviem sa k tomu nikde dopátrať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 U OI je v předních mlhovkách žárovka H3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chat tre Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 no rozobral som to cele vycistil kontakty jeden bol viac spaleny ale nejde aj tak,mechanik ktory mi na to pozeral odovodnil chybu vypinaca tym ze na koncolke ktora ide do neho nieje prud na zltocervenom kably,ma to byt tak ako on povedal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Pokud není napětí na vývodu 56 vodič žluto červenej tak asi bude ten spínač světěl na palubovce špatnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chat tre Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Pokud není napětí na vývodu 56 vodič žluto červenej tak asi bude ten spínač světěl na palubovce špatnej. no tam napatie nieje to som uz pisal ale rozobral som ho a nechapem kde moze byt chyba ved tam dokopy nic nieje a vsetko je ok vsetky kontakty este dnes ho beriem do prace a skusim ho tam presvietit ak mozes tam mi prosim porad cislo kontaktu hl.privodu resp staleho prudu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chat tre Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 No rozoberal som to až pokiaľ som nezľamal osku ale aj tak to nešlo.ale nikde neviem zohnať nový na sklade kde som sa pýtal nemali zohnal som len použitý z oktávie2001 ale ja mám rv98 bude mi to pasovat?večer si mám ísť pre to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Já myslím, že ti to pasovat nebude. Ty máš na tom vypínači to vysouvací kolečko na intenzitu vnitřního osvětlení a ten z roku 2001 to kolečko nemá... PS: jako světla ti svítit budou, ale nebude ti svítit interiér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 no tam napatie nieje to som uz pisal ale rozobral som ho a nechapem kde moze byt chyba ved tam dokopy nic nieje a vsetko je ok vsetky kontakty este dnes ho beriem do prace a skusim ho tam presvietit ak mozes tam mi prosim porad cislo kontaktu hl.privodu resp staleho prudu dik Přívod by měl byt na kontaktu č.1 barva černo červená ozn. X2,potom je už spínací skříňka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Tak čím to teeda bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.