Pepikrihu Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak jsem se byl dneska podívat na Supa v auto ESA. Při prvním pohledu to byl wow efekt na dálku opravdu pěkný kočár. Nicméně z bližšího pohledu hodně kosmetických vad. I když chápu že vůz má najeto 220tkm, ale znám spoustu lidí co má krásný lak i po takovém nájezdu, asi jsem moc velký puntičkář... Z levého boku to vzal někdo klíčkem lámal bych ruce. Interiér v pěkném stavu, neviděl jsem nic potrhaného ani odřeného. Zarazil mě prostor pro rezervu viz. foto. Viděl jsem asi 2 Superby a nikdy to u nich neviděl, přikládám foto. Jinak nakonec i jízda proběhla, vrzání podvozku při sednutí do vozu a rozjezdu..asi normální k nájezdu. Automat řadil moc dobře a nevšiml jsem si nějaké výkonové díry. Motor táhnul pěkně a i hezky zněl. Po dojezdu a zastavení jsem si otevřel kapotu a cítil nějaký zápach ( byl cítit i při jízdě ) viděl jsem malinký kouř z pravé strany ( mám i video ) zápach jak pálení oleje. No mechanik z ESA se přikláněl k těsnění ( olej byl ze spot trochu vidět a dopadal na výfuk ). K servisní knize jsme se ani nedostali jelikož jí měli ve Štěrboholích a systémy měli vypadlé. Bohužel na mě neudělal takový ten dojem " kup si mě ". Budu hledat dál a koukat se i po dražších kouskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szegos Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak škrabance má asi každej to je normální i u nových aut Prostor rezervy hodně divnéj přijde mi to jako bourane a dovarovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jojo to mas pravdu. Spis jde o tu rezervu, uvidime treba to tam z majitelu taky nekdo ma...ale ja to jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 blbost, tohle neni origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak po nezdařilém Superbu bude následovat další prohlídka doufám že už v lepším stavuhttp://auto.bazos.cz/inzerat/33221135/Skoda-Superb-28i-V6-LPG-ELEGANCE.php . Sice má volant RS? Ale to by ničemu nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 to taky bude určitě dovoz,ale vypadá pěkně.Snad se podaří.Držím palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 nejaky levny, a na zadnich dverich neni chromovana lista, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ničemu to nevadí, do pár kousků se dával, asi to bylo na přání. Tento na první pohled taky vypadá moc dobře, má i dokonce výhřev čelního skla a už i tu pěknou koncovku výfuku. A do konce je na LPG což je supr. No uvidíš jaký bude na živo, snad nezklame jako ten první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tady je vidět, že když se auto pěkně nafotí, nemusí to být v reálu to pravé. LPG je super. Přeji klučinovi dobrý výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak co uz si bol pozriet ja som chcel ist na tento kusok pozriet no nakoniec som z toho opustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szegos Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Nom nevadí vypadá hezky záleží co bude v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Tak doufám že to tady moc nezaspamuji, ale stihl jsem dneska ještě jeden ( majitel bydlí v Kralupech kde bydlím já, takže se to hodilo ). Jedná se o http://auto.bazos.cz/inzerat/32957621/Skoda-Superb-28-V6.php. Úplně něco jiného, hezký chod motoru ( bez zápachu ) a převodovky a zdálo se mi že i řadí líp ( možná sugesce ). Kůže pěkná jenom špinavá, ale to se dá vyčistit, co mě jedině štve tak to jsou vnitřní boky dveří a jejich madla, loupe se jim ten lak a vypadá to děsně, ale věřím že se to tady na klubu řeší a někdo to vyřešil. Co se týče pro mě ošklivých kol, tak je to ta umělá barva co se dá sloupnout, takže super . Poslední věci jsou kosmetické a to lehce promačkaná střecha, a to samé u pravého lemu u zadního kola. Nicméně to půjde vytáhnout. Takže možná žhavý kandidát uvidíme po tom černém. Editováno: 14. Březen 2014, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 vypadá hezky, řikal jsem si že ty kola má podipovaný, to sloupneš jak nic, ty zadní světla má asi taky kouřovym dipem a ještě k tomu máš zímáky a skoro nový pneu na solidech, světlej intr. taky pěknej, a pokud ti bude vadit barva, tak to můžeš buď folií nebo celodipem změnit, už to nestojí takový prachy a ty madla sundat a oškrabat nebo tech benz. to prý taky jde ta guma z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 jen zkus cenu stlačit dolů.Dle mého je vysoká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Jo jo, Vick má pravdu. 2,8 nejsou v kurzu, moc lidí to nechce. Pán by měl jít razantně dolů, jinak to neprodá. že tam jsou nové rozvody dobrý, ale aspoň o 20-30tis Kč méně. Je ale vidět, co chceš, že jdeš po jedné motorizaci. Kouknul bych se o po Německu, třeba mobile.de: Tam máš jistotu najetých km a servis Editováno: 14. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 co se týká madel to se snad loupe pomalu každému.Ale tak jak píše Sup tak ta auta nejsou moc v kurzu takže cenu dolů pokud bys to chtěl.Promáčklá střecha byť jen trošku není moc dobrá.Vytáhnout půjde ale taky tě to bude něco stát.Stějně tak blatník.Ta cena je dost nadnesená.Ideál tak 115 000kč a nebo kouknout ještě jinde.Nekupuj za každou cenu.Já to znám jak je člověk rozhodnutý a nedočkavý tak mu leccos nevadí,ale posléze až bys ho měl doma tak bys začal špekulovat a možná i pochybovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Počkám si na toho černého. Je i na sautu a je to nějaký bazar... Auto Slavia nemáte někdo zkušenosti? Snad to nebudou nějaký překupníci. Raši budu vybírat dlouho a pak se jenom vozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 jak se to jmenuje Slávia, tak to nemůže být nikdy nic dobrého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 tak nevim ted presne kdo tu vychvaloval autoesa ale je to stejny kauf jako AAA auto. Nebrat. jinak 145 bez lpg za 2.8 je kurevsky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 třeba já, jelikož jsem na ně zatim nic špatného nezaslech, ale každý názor se počítá, ale hlavně je to pořád bazar, takže to můžou bejt taky lojzové a asi dost záleží pobočka od pobočky, jinak ještě zkus das welt auto, dovážej do čech a mělo by to bejt ověřené, ale co by v dnešní době mělo být a není to tak, to už je jiná pohádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Jestli muzu poradit. Tak komfortcars.cz jsou to lidi co dovazi z nemecka auto na pozadani. Rok zaruka na motor prevodovka pul na ostatni veci. Pokud se neco dojebe oni plati 60% kupce40 za opravu. Dva kamosi od nich brali jeden novsiho focuse 2011 a druhy stila combika. Oba pres rok a jsou spokojeni bezzavad a stav vynikajici. Ono bazary velke to vzdy chcou dle meho ojebat par kousku tam bude urcite ale... Hold vzdy se da vybrat zalezi na cloveku a jeho trpelivosti. Zdali je ochotny pockat na dobry kousek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Juknu na to. Radsi si pockam a koukam ze ten cerny je pryc. Aj aj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak to je škoda, ten vypadal dobře, ale nevadí všechno špatný k něčemu dobrý. Mrkni na sauto a bazos, je jich tam celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Ahoj lidi, myslíte si že http://auto.bazos.cz/inzerat/32898552/Skoda-Superb-28V6-Edition-100.php je to přijatelná cena za edition 100? Určitě by to chtělo origo kola..tohle je proste...fuj EDIT: tak další za dobré peníze moc pěkný http://www.sbazar.cz/Michal.Vinicky/detail/5339194-skoda-superb-elegance-28-6v-rv-2002 . Nečekal jsme že to bude fuška najít pěkného Supa Editováno: 16. Březen 2014, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 ty edice jsou moc hezký, ale 160 mi přijde za 2.8 raketa, viděl jsem je s dost nižší cenou a tyhle kola má snad uplně každej, denně potkám minimálně 2-3 auta na nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.