Luke288 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 a já svoje 18 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 a já svoje 18 RS když jsem včera přezouval v servisu na letnáky, mechanik si postěžoval.. "proč jsou ty kola s nízkoprofilovou pneumatikou o tolik těžší než třeba 15tky s balonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 "proč jsou ty kola s nízkoprofilovou pneumatikou o tolik těžší než třeba 15tky s balonem hmm žeby boli o 3cm širšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Caute, tak jsem si predchvilkou dovezl domu funglovky 17" Zenith RS kola s pneu Bridgestone Potenza . Nakonec jsem od Pegasusu upustil a pockal si a vyplatilo se Hned zejtra rano to hodim na auto, a udelam nejake fotecky, ktere dam do sekce Vase Octavie II Editováno: 30. Březen 2007, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Marios: gratulace , Pegasky sice vypadaj opticky vetsi nez Zenith 17, ale mit na vyber, tak jdu asi taky do Zenithu. Tesim se na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak už jsem tam nějaké fotečky hodil. Jmenuje se to Marioškuv mazlík Zejtra dodám fotečky na RS kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ľudia, to ešte nikto tie svoje kolesá nezvážil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak ja jsem jen tak orientacne zvazil vahu 17" RS kola i s pneu a je to zhruba 21kg jedno kolo, ale nevazil jsem to presne, proste jsem jen sebral vahu co mame doma na vazeni telesne hmotnosti a postavil jsem na ni kolo. Jinak na webu skodovky je napsana vaha jen disků a 15" Orion disk vazi myslim 7,74 kg a 17" RS disk 10,9 kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravím... Po těch okřídlenejch kobylách taky toužím... ale... )) K věci.... čím větší kola, tím větší neodpružená hmotnost... = nižší životnost podvozkového spotřebáku (ložiska, čepy) čím nižší profil, tím větší rázy do podvozku... = nižší životnost podvozkového spotřebáku (ložiska, čepy) ale nejspíš nijak výrazně, neb jsou ty podvozky na tento rozměr dimenzované... prakticky se svýší spotřeba díky již zmíněnému většímu valivému odporu a díyk tomu že s nima bud emít posilovač víc práce, zlepší se dynamiké jízdní vlastnosti a i brzdit to bude lépe... ASR by mělo mít méně práce... prakticky nic výrazného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) Aspoň nejaké info,aj keď nie konkretne to o ktorom je reč. Plecháče 15" so 195/65 majú cez 15kg a Síriusy 16" 205/55 s Turanzami má 19,2kg Editováno: 2. Únor 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tož dokud mám letní kola v garaži, tak se asi hecnu a půjdu jedno kolo přesně zvážit aji s gumovu abychom věděli kolik má 17" Zenith s Bridgestone Potenza gumou a potom až přezuju na jaře, tak zvážim přesně plecháč 15" s gumou a plastovým krytem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 tak to ste ma vyhecovali: tiez pojdem najblizsie odvazit moje 17'' Borbety s Dunlop SP Maxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Marios o koľko máš vyššiu spotrebu na tých Zenitoch oproti 15"? Mne to urobilo 0,5l u 1,9TDI a menil som z 15" plecháčov Continental EC3 na 16" alu Síriusy BT ER300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nikita1: Budeš se divit, ale mě spotřeba moc nahoru nešla. Je to cca. 0,4 až 0,6 l/100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ale ani nie,je to možné,záleží aj od pneumatík.Tie EC3,čo som mal,boli ako galusky.Na nich bola až rozprávková spotreba.Možno ak by som mal inú značku,by som spotrebu na diesli ani nepoznal. Na tých 205 mám pri 100km/h cca 4,5l,na Contíkoch som mal cca 4l a zo zvyšujúcou rýchlosťou sa rozdiel medzi nimy zväčšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 KOupil jsem si nove hliniky od FOX racing R4 a tad resim jake si koupit pneumatiky piste svoje zkusenosti http://fox-racing.alloy.wheelsgateway.co.u...heels-19-15.php Dikes Kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Téma o 17" pneu je o jedno vedle, takže lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ahoj,nemáte někdo 17" kola s ET 38 pneu 225x45x17?Potřebuju radu jestli neškrtají o blatník?Dodavatel tvrdí,že by tento problém mohl nastat.Díky za odpovědi.Venca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) K tomu, aby neškrtaly kola musíš znát ještě šířku ráfku. Zkus kouknout na tutu stránku, tam je výpočet alternativních rozměrů ráfků. http://www.e-pneu.cz/tech_podpora.php Editováno: 15. Únor 2008, autor: Zoro55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ahoj,nemáte někdo 17" kola s ET 38 pneu 225x45x17?Potřebuju radu jestli neškrtají o blatník?Dodavatel tvrdí,že by tento problém mohl nastat.Díky za odpovědi.Venca Mělo by to být v pořádku, kola budou vystrčená o 12 mm oproti standartním škodováckým ráfků s ET 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 K tomu, aby neškrtaly kola musíš znát ještě šířku ráfku. Zkus kouknout na tutu stránku, tam je výpočet alternativních rozměrů ráfků. Je to konkrétně rozměr 7x17'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Musím Rosťu opravit. Kola budou vystrčena o 16 mm protože standartní 17" kola mají ET 54. Někdo z fóra má 17" kola ze Superba a ten má ET 37. Mám dojem, že ty kola v předu přesahují. Vejdou se ale snad se dotýkají podběhu. Do ET 38 bych nešel. Zapoměl jsem odkaz u prvního příspěvku: http://www.e-pneu.cz/tech_podpora.php A tady píší že je nutná úprava: http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...Octavia%20II%20[5/112]&velikost=17&typ=typ%201Z%20Liftback Editováno: 15. Únor 2008, autor: Zoro55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Musím Rosťu opravit. Kola budou vystrčena o 16 mm protože standartní 17" kola mají ET 54. Někdo z fóra má 17" kola ze Superba a ten má ET 37. Mám dojem, že ty kola v předu přesahují. Vejdou se ale snad se dotýkají podběhu. Do ET 38 bych nešel.Zapoměl jsem odkaz u prvního příspěvku: http://www.e-pneu.cz/tech_podpora.php A tady píší že je nutná úprava: http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...Octavia%20II%20[5/112]&velikost=17&typ=typ%201Z%20Liftback OK.Díky mrknu na odkazy.Venca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 OK.Díky mrknu na odkazy.Venca Kola s ET 54 jsou moc zastrčená, doporučuji ti ET 38-44, vypadá to mnohem lépe. Ale záleží na chuti každého soudruha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak ja mam ET35 a nikde nic nesucha... prikladam fotku krabice od disku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.