Aischylos Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zdravím, chtěl sem se zeptat jestli by někdo nebyl ochotný, schopný vyndat budíky, namontovat ručičky a ještě pár věcí...prostě sundat plexi...můj bejvalý servis škoda s tím problémy neměl a dělal to levně, teď sem změnil působiště, i servis a tihle se vymlouvaj, že by museli sundat celou palubovku....kdo by to platil....:-((( plz, dejte někdo vědět...leží mi to v garáži...přirozeně za patřičnou cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 třeba členové: Cosby Váša Honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 co s tím všechno chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ...udělám a rád:) odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Zdravím všechny, kdo se ozvali :-)) no je toho celkem hodně co by bylo třeba...nasadit ručičky, lemy budíků, vyměnit volant s bagem a pokud by to šlo ještě nasadit CD měnič....ten co je místo šuplíku..já vím, je toho hodně...ale byl bych fakt moc rád, kdby se to povedlo...nevidím totiž moc do těchhle věcí...pracuju úplně v jiném oboru (lékařství) tak sem fakt dost mimo...:-)) jinak sem od Zlína, ale přijedu kamkolivěk...díky fakt moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj, já jsem z Mladé Boleslavi, lukyssek Praha. To by jsi měl za pěknou haldu peněz tu cestu, kvůli "pár" minutám. Navedu jsem pana Lugo, ten je z Brna a tohle určitě rád udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj...tak mě pan bobík navedl, popsal blíže činnosti které chceš udělat a myslím,že v Brně v Königu by se to zmáklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Pánové díky moc, tak rychlé vyřízení sem nečekal...:-)) tak to je perfektní...sice nemám tušení kde je Konig...:-))) ale všechno se najde....jen dej vědět kdy a já 1000% dorazím....:-))) díky fakt moc....už aby to bylo na autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Aischylos Brno - Kr. Pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 AischylosBrno - Kr. Pole Heh, díky....to by mi teda asi nedocvaklo....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Kdyžtak napiš SZ nebo na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamicek Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdravim, hledam nekoho kdo by byl shopnej me vymenit rucicky plus asi polep budiku a nakodovat klice tak aby me sli zavirat okinka kdyz podrzim cudlik :-) Chtel bych tenhle polep ale nevim kde ho koupit Mozna bych jeste koupil budiky na F1 s maxidotem za dobrou cenu :-) Nejlepe nekdo ze severu pripadne boleslav atd. Za odvedenou praci samozdrejme nabizim odmenu! Diky moc za vase tipy a doporuceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Není tu niekto zo slovenska čo vie takéto veci robiť ? SS alebo SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.