xdenser Vloženo 5. Prosinec 2008 Vloženo 5. Prosinec 2008 Za par tydnu jedu autem z Ukrajiny pres Mad'arsko a Slovensko do CR na vanoce a NR. Nevim jak z poplatkem za D2 a dale D1. Nikdy tam nejezdil. Puvodne vzdy jezdil pres Krakow- Brno - D1 a na te trase bylo neni problem koupit znamku na nejakej pumpe daleko pred dalnici. Ted' D2 zacina hned od slovenske hranice a je hned z poplatkem? Kde muzu vzit znamku? A musim koupit slovensku a pak jeste cesku - tak ze stejna otazka pro cesku hranice. Diky za pomoc Citovat
rolbař Vloženo 5. Prosinec 2008 Vloženo 5. Prosinec 2008 česká se dá koupit už v SK na poslední pumpě před hranicí, alespoň před 2 roky to tak bylo. Citovat
mole.first Vloženo 5. Prosinec 2008 Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) xdenser: ty jsi z Ukrajiny? já tu už od května makám! a myslel jsem, že jsem jedinej. až ti vybude čas, písni SZ, můžeme někam zajit pokecat jinak bych se držel toho Polska, i když vím že je to vopruz - nedávno jsem to jel 25 hodin z Kyjeva do Prahy... brrr. ale přesně jak říkáš, tam se známkama a poplatkama na A3 není problém edit: jo teď jsem si to znova přečetl, já původně myslel, že jsi čech Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: mole.first Citovat
xdenser Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) edit: jo teп jsem si to znova pшeиetl, jб pщvodnм myslel, ћe jsi иech nejsem :-) no ja vim ze pres Polsko je bliz, ale tech 400 km je husty oproti tomu u Mad'ar dalnice zacina za 50 km od Ukrainskej hranice az do Prahy mam 2 malich deti - musim to projet conejrychlej do Ukr hranice deti jedou vlakem pres noc takze 200km navic jsou po Ukrajine a tam jedu sam a nakonec nikdy jsem nejezdil pres Mad'arsko :-) btw muj rekord Kiev-Sokolov(u Karlovich Varu) pres Polsko je 22 hodiny znaval lidi ktere to do Prahy jezdily za 18 hodin - ale mely diplomaticke pasy a SPZ tak ze Ukrajinske GAI nezastavi, hranice neni problem Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: xdenser Citovat
mole.first Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 Tak to maďarsko taky někdy musím vyzkoušet. No, cesta s diplomatickým pasem musí být ok, já jsem jen na polských hranicích skejsnul 4,5 hodiny... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.